Brzo kuckate...
fishbone napisao:
Pa onda isto tako svi treba da placaju ulaznicu na Strand iako neidu tamo da se kupaju, jer mozda ce se njihova deca tamo kupati, ako strand opstane do tada. Placanje necega sto ne koristis je veci nonsens od Kafkinog "Procesa".
Nemanja, vode jesu opste dobro i treba da ihsacuvamo i isto tako zivi svet u njima, za nasu decu i njihove potomke. To necemo postici ni kupovinom ni nekupovinom dozvole.
Nista se nece promeniti za ovom tastaturom, bio u pravu Dule, Nemanja, ja ili neko sasvim drugi.
A necemo promeniti nista ni Dule, ni Nemanja, ni ja, ni neko sasvim drugi.
Pusti bre, dzigerica me boli, jer znam da si u pravu.
A za Strand...
Nema veze ulaznica, to im je samo + na racunu. Imaju oni svoj budzet koji dobijaju - pogodi od koga!
Dozvolom se ne placa cuvanje voda. Iako bi trebalo. U nekoj meri.
Ali ima svakojakih taksi, nameta, budzeta, kredita kojima se pare prelivaju na sve pa i na to.
Secam se kada su cigarete oporezovane da bi se punio PIO fond. Jesam bio klinac, ali nisam mogao da nadjem logiku.
Eto tu su i te ekoloske takse, mada ekologije nema u SRB. Pogledati ko je to dobio kaznu za trovanje voda? Niko. Nikad. Barem ja nisam cuo.
Neko mi rece da je Parking Servis u NS gubitas. Eeee? A kada ti pokupi auto dodje ti da zapevas: Ceeepaj me tesan sam!!! Voznju do njihovog parkina naplacuju 10ak hiljadica(bilo pre 3-4g) I njih placamo, a gube pare rentirajuci vakum na betonu kome ne treba odrzavanje. Eeeej...
Svi mi vec placamo cuvanje voda, samo toga nismo ni svesni. Tj, da hoce, mogli bi naci i pare i ljude i nacin, bukvalno preko noci.
Ali nece...