Danas je Sre Jun 18, 2025 12:42 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 403 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 10 11 12 13 14 Elipsa 41 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Sub Feb 04, 2017 4:18 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 26, 2013 4:23 pm
cedapn napisao:
Zasto je iz zakona izbaceno,,,,,,zato sto necu da budem clan nikakvog udruzenja i necu da placam clansku kartu.
Da si kupovao dozvolu zadnjih 5 godina znao bi,za toliko smo svi pismeni da procitamo.

Ne bih da krsim pravila foruma tako sto cu ti adekvatno odgovoriti... :lol:

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 04, 2017 5:13 pm 

Pridružio se: Pon Jun 15, 2015 6:11 pm
NemanjaK93 ,ne obaziri se mnogo na njega,covek je neki nadzak koliko sam skontao,on tako komunicira :)
Inace,ja kad sam prosle godine uzimao dozvolu direktno od ribocuvara isto mi je dodao i clansku kartu lokallnog udruzenja.. e sad,s obzirom na to da mi je istu dao na rate nisam se bunio ,to mu valjda dodje kao neka kamata :) ,a za kes je verovatno ne bih ni kupio.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 04, 2017 5:39 pm 

Pridružio se: Sub Jun 02, 2012 4:17 am
To je izgleda praksa udruženja kada daju dozvolu na rate. U veselom ribolovcu su mi za keš prošle godine prodali za 6000, na rate su dodavali 500rsd za članstvo.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 04, 2017 5:49 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 26, 2013 4:23 pm
To je vec razumljivo... a realno, ni vama , ni meni nije problem u tih 300 din vise, vec zasto da dozvolimo da nas ta udruzenja i preprodavci prave budalama?

Vrh

Tema posta: Re: Dozvole 2017
PostPoslato: Pon Feb 06, 2017 12:55 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Nov 23, 2006 9:22 pm
Ako platis 300-500 din i postanes clan udruzenja, mozes da ides na izlete (ribolov) na drugim rekama koje organizuje udruzenje, da prisustvujes i ucestvujes na sastancima udruzenja,itd...
i naravno , ako hoces da platis dozvolu na rate, MORAS da budes clan udruzenja.. :!: :?:

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 06, 2017 2:00 pm 

Pridružio se: Pet Jun 01, 2012 8:56 am
Mozes, samo jos kad bi neko udruzenje organizovalo te izlete. Bilo nekad, sad se pripoveda. Mislim, sve jedno, ja dozvolu vadim, a posto uzimam na rate, moram da budem clan. Sad da se nesto bunim za 500 dinara...... Kad ide june, nek ide i kanap.

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 06, 2017 7:22 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 1:12 am
kad vrec pricate o ratama, cekovima, karticama i ostalim alternativnim vidovima placanja :) ...

odem danas da kupim dozvolu :SmajliKojiUdaraGlavuOZid x100:

cekam red osecajuci se i ove godine jadno i odvratno sto opet dajem 50e onim lopovima umesto nekom gladnom cigancetu na primer ... cikica ispred mene kupuje dozvolu, i ide razgovor ...

uloge:
A - Cikica koji redovno kupuje dozvolu vec 50 godina jer ne zeli da ga neki nepismeni balvan od ribocuvara maltretira ...
B - Izrazito neljubazna, vec 20 god nadrkana tetka koja naplacuje dozvole

A: Jel moze karticom?
B: Moze
A: OK, dajte mi dozvolu, ali ne zelim da placam tu clanarinu od 500 din
B: Epa onda ne moze karticom! Nama uzimaju 2,5% proviziju za naplatu karticom
A: Pa uzece vam iako kupim dozvolu sa clanarinom
B: Ne znam ja, idite do bankomata i podignite pare ako hocete samo dozvolu, ako hocete i clanarinu onda dajte karticu

ode covek, ja gledam ne verujem, smorim se jos vise ... u medjuvremenu mi ona vec otela staru dozvolu iz ruke, popunjava novu, ja joj pruzam 6500 u keshu i odlazim ... jos nisam vrata zatvorio i mislim se koja sam budala, sto joj nisam platio karticom, pa nek im uzmu 2.5% bas da vidim koliko ce da propadnu za tih 150 din, 150 im majki j***m ...

mnogo gadan osecaj kad bacas pare u ogroman prazan bunar ... placas bagru koja nista ne radi ...

smorih se opet ko sisarka ...

p.s. Fiskalni racun naravno nisam dobio, ispisala mi neku priznanicu ...

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 07, 2017 10:24 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Nov 23, 2006 9:22 pm
dobro da ti je dala i priznanicu....ja sam se par puta raspravljao sa njom da bih dobio priznanicu."ne treba vam, imate sve na dozvoli, sta ce vam priznanica itd, itd"

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 07, 2017 10:36 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Feb 16, 2013 7:45 pm
Vucha napisao:
kad vrec pricate o ratama, cekovima, karticama i ostalim alternativnim vidovima placanja :) ...

odem danas da kupim dozvolu :SmajliKojiUdaraGlavuOZid x100:

cekam red osecajuci se i ove godine jadno i odvratno sto opet dajem 50e onim lopovima umesto nekom gladnom cigancetu na primer ... cikica ispred mene kupuje dozvolu, i ide razgovor ...

uloge:
A - Cikica koji redovno kupuje dozvolu vec 50 godina jer ne zeli da ga neki nepismeni balvan od ribocuvara maltretira ...
B - Izrazito neljubazna, vec 20 god nadrkana tetka koja naplacuje dozvole

A: Jel moze karticom?
B: Moze
A: OK, dajte mi dozvolu, ali ne zelim da placam tu clanarinu od 500 din
B: Epa onda ne moze karticom! Nama uzimaju 2,5% proviziju za naplatu karticom
A: Pa uzece vam iako kupim dozvolu sa clanarinom
B: Ne znam ja, idite do bankomata i podignite pare ako hocete samo dozvolu, ako hocete i clanarinu onda dajte karticu

ode covek, ja gledam ne verujem, smorim se jos vise ... u medjuvremenu mi ona vec otela staru dozvolu iz ruke, popunjava novu, ja joj pruzam 6500 u keshu i odlazim ... jos nisam vrata zatvorio i mislim se koja sam budala, sto joj nisam platio karticom, pa nek im uzmu 2.5% bas da vidim koliko ce da propadnu za tih 150 din, 150 im majki j***m ...

mnogo gadan osecaj kad bacas pare u ogroman prazan bunar ... placas bagru koja nista ne radi ...

smorih se opet ko sisarka ...

p.s. Fiskalni racun naravno nisam dobio, ispisala mi neku priznanicu ...

drago mi je kolega da ste jedan od retkih koji shvata da kupovinom dozvole ne cini dobro delo vec pomaze lopovluk.
nadam se da ce jos ljudi da se osvesti pa da prestanemo da kupujemo to skupo parce papira koje nista ne znaci.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 07, 2017 10:56 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jul 08, 2010 9:15 pm
ma ne jednu,po pet dozvola kupujte......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 403 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 10 11 12 13 14 Elipsa 41 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris