Danas je Uto Sep 09, 2025 5:29 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 14 15 16 17 18 Elipsa 51 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2014
PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 12:29 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 18, 2010 7:05 pm
Ustvari popreko te ne gleda pekar nego oni koji su ostavili novac tom pekaru i uzimaju u toj pekari. :P

edit: zapravo pekar je mit, neki se kunu da ga videli, no dok ne vidim svojim očima...nekad...negde...

Poslednja izmena od knez u Čet Dec 12, 2013 12:36 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 12:32 pm 

Pridružio se: Sub Avg 31, 2013 10:52 pm
U KG-u ove god prodato 50% manje dozvola u odnosu na predhodne dve god.
Videcemo kako ce da bude 2014 :lol:
Ja moram na pi..m,da se..m,da umrem i moram da pecam :mrgreen:

Posto moram da pecam,uzecu i dozvolu da se ne bi osvrtao gde su i dal su,pogotovo pocetkom sezone kad se razmile po vodama kako bi primorali narod da uzmu dozvole,to i tad samo rade :?

No dozvole nisu problem,problem je komisija koja je ''uredjivala'' zakon.a uredjivala ga kako im pase jer su clanovi komisije kako sam cuo bili korisnici voda. Isto kao da si preduzetniku dao da kreira zakon finansija........ :lol: :lol: Da se ne smejem plakao bi.............

Ne svidja mi se sto se ovde medjusobno raspravlate o tome dal treba ili ne treba da se uzme dozvola,razlicito rezonujemo i to je potpuno normalno,samim tim trebamo da uvazavamo stavove vezane sto neko hoce,a neko nece da je kupi. Kao sto napisa gore nisu dozvole problem

ps. Time sto cu da kupim dozvolu tj da ispostujem zakon,daje mi puno pravo da ih pljujem i psujem kad god i gde god jer sam za razliku od njih ispunio svoju pravnu-moralnu obavezu :wink:

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 12:37 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
^^ Naročito ako nema dovoljno hleba za sve... (pekara iz Niša ima loše obezbeđenje, pa se pokrade sve što umese, pa svi idu u Aleksinac)

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 1:34 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 2:37 am
Goci napisao:
Ako su u mom gradu sve pekare sa lošim hlebom, pa svakog dana idem u Aleksinac po leba, mogu da kažem da se osećam zajebanim u takvom sistemu nabavke hleba. :wink: Da ne pričam o pekaru iz Aleksinca koji me uvek popreko gleda jer mu nikada nisam dao ni dinar.

Ma ti platis za hleb u tvom gradu, a pekara iz Aleksinca ko yebe, neka se on buni drzavi sto ti jedes njegov lebac a placas ga svom pekaru. Hocu da kazem da to nije tvoja briga i nadleznost. Tvoje je da platis i najedes se ako mozes. Ako bas hoces redosled stvari, ti treba da napusavas svog pekara da popravi kvalitet hleba, a on da napushi drzavu sto mu daje bajato brasno iz robnih rezervi :mrgreen: . A pekar iz Aleksinca treba da trazi od drzave da bude dodatno nagradjen za kvalitet hleba koji mu neadekvatno placaju jer on se trudi a para nigde.

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 1:36 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 12:41 pm
Slobodan sam da primetim da će siže svega ovoga biti: "...sve je to zbog one sisate pekarke...", a stanje će i dalje ostati isto...

"Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека."

"Ко сме, тај може, ко не зна за страх, тај иде напред!"

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 1:44 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 2:37 am
Izgleda da Goci toliko voli da mesi da je jedino resenje da se otvori Spin&Fly pekara sa narodnim hlebom od 3 dinara. Ima da bude i vuk sit i ovce na broju. :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 3:52 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 1:27 pm
Ili pogledajte poslednjih par strana ove teme pa se zapitajte

viewtopic.php?f=5&p=558450#p558450

p.s. nek neko opiše taj recept za famoznu pekaru, nešto tipa: pekar kaže kasno je, ješćeš sutra ako dođeš ranije

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 8:28 pm 

Pridružio se: Sre Nov 24, 2010 8:31 pm
Goci napisao:
Trenutni zakon oko kupovine dozvola bih ovako ilustrovao:

Hleb za narednu godinu platiš unapred i to sve pare daš jednoj pekari, onoj koja je najbliža tvojoj kući (tako mora po zakonu) a imaš pravo da ga uzimaš u bilo kojoj pekari u Srbiji. Nema veze što ti se hleb u tvojoj pekati ne sviđa, moraš njoj da daš pare... Kad jednog dana ipak tu dođeš da uzmeš hleb koji si platio oni ti kažu : nemamo, uzeli drugi pre tebe, možda će biti sutra (ako uspe "mrest").

Ja imam malo drugačije gledište, kad poredimo hleb i zakon. Teraju nas da kupujemo u pekari koja nam je najbliža, nemamo pravo da sami biramo pekaru, ali zato možemo hleb da platimo u jednoj pekari, a veknu da uzmemo u nekoj drugoj.

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 10:11 pm 

Pridružio se: Ned Nov 20, 2011 8:05 pm
jbl vas pekare :mrgreen: ,samo treba da neko od vlasti procita ovo pa da ukinu jedinstvenu dozvolu,pa da placam 3X po 6000 da bi pecao samo na podrucju NS a oni i dalje nece nista da rade :evil: , ne treba menjati sistem nego naterati odgovorne da se primenjuje i postuje

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 10:44 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 15, 2011 10:45 am
tacno tako ...sistem nije los nego su ljudi losi ...i sve su gori i gori ....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 14 15 16 17 18 Elipsa 51 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris