Danas je Čet Jun 19, 2025 2:45 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 54 Sledeća

Hoćete li kupiti dozvolu ove godine?
Da 67%  67%  [ 4 ]
Ne 33%  33%  [ 2 ]
Ukupno glasova: 6
Autoru Poruka
PostPoslato: Sre Jul 06, 2011 3:46 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 12:41 pm
Cisto uzaludan trosak... Kontrolu u Beogradu na Savi i Dunavu video nisam, na Adi me od 15 izlazaka cuvar startovao 3 puta. 6 somica u vetar. Ribu peglaju iz camaca, sa splavova, bacaju sacme, nose ribe ispod mere, krste se kad vide da pustas ribu i tako... Znate sve, sta da vam pricam...

Vrh

PostPoslato: Sre Jul 06, 2011 5:30 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
Mene par puta kontrolisali... I jednom iznervirali zestoko... Al bolje i to, nego da ih nema...

Vrh

PostPoslato: Sre Jul 06, 2011 9:13 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Okt 12, 2010 10:26 pm
MA razumem vas ja skroz ... nzn kakva je ovde situacija ... haos ... :shock:

Vrh

PostPoslato: Sre Jul 06, 2011 9:30 pm 

Pridružio se: Uto Okt 05, 2010 4:22 pm
Ja sam kupio i nadam se da necu prevariti vise nikad. Niti sam video cuvara, niti hvatam ribu dok ne otputujem bar 30 km, a mreze rade i nose se stuke od 100 gr.

Vrh

PostPoslato: Čet Jul 07, 2011 7:53 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Situacija jeste vecinom jadna, ali pojedinacnim bojkotom necemo nista promeniti...

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Čet Jul 07, 2011 8:08 am 

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 7:14 pm
S obzirom , da je ribe sve manje i dozvola bi trebala da bude jeftinija.Šta recimo jedan ribolovac dobije za uzvrat ako kupi dozvolu.Kad odeš u prodavnicu bar se nešto vidi kad potrošiš pare a kod dozvole ništa.Kad zabrane privredni ribolov biću prvi u redu da kupim dozvolu ovako tražim razlog da je kupim al ga nikako ne vidim , možda je kupim kad počne sezona jer prva polovina ove godine toliko bila loša da nije bilo razloga za kupovinu , evo dokle je došlo kad lokalni lopovi i ribokradice moraju da idu na bezdan i te delove dunava da uhvate ribe.Pa čemu da se nadamo mi sa jednim štapom kad oni sa svom artiljerijom moraju da beže odavde.Tuga mislim na nas pecaroše , eto čak se šačica mrežaroša izborila da postavlja mreže usred mresta jer navodno im je ugrožena egzistencija a nas gomila ništa.Ko zna možda se jednom desi da ribočuvari stanu na našu stranu pa pritisnu lopine i mnogo nas nađe razloga da kupuje dozvole pa bude bolje i nama i njima.Verujem da kada bi se videli praktični rezultati da bi izuzetno malo bilo pecaroša koji ne kupuju dozvolu.Ovako se ne ide nikuda , oni čekaju da mi plaćano bez rezultata a mi da oni nešto urade pa onda da plaćamo , i jedni i drugi u pravu a lopine otimaju i skrnave reku i tako u nedogled. :?

Vrh

PostPoslato: Čet Jul 07, 2011 8:27 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Dozvola mi nikada nije bila cenovna kompenzacija za kolicinu ulovljene ribe....

Cuvari, tj. upravljaci i ministarstvo nece iz cista mira stati na nasu stranu nikad.
Treba ih naterati, isto kao sto ih je sacica alasa naterala da ih cuju.

Nije to bas tesko, ali tu smo samo za kukanje niko guzicom ne mrda.

Odakle lopovi idu u Bezdan????

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Čet Jul 07, 2011 1:08 pm 

Pridružio se: Pet Jan 02, 2009 12:21 am
kockar napisao:
Pripazi, kazne bas nisu naivne, a spartali su oko Apatina u proteklih par meseci...

Cuo sam da su spartali oko Apatina i naplacivali debele kazne :shock: I to naravno ribolovcima koji love standardno,a strujarose,mrezarose i ostalu bandu niko ne dira.

Vrh

PostPoslato: Čet Jul 07, 2011 4:15 pm 

Pridružio se: Uto Okt 05, 2010 4:22 pm
kockar napisao:
Situacija jeste vecinom jadna, ali pojedinacnim bojkotom necemo nista promeniti...

Verujem da u Beogradu moze da se okupi bar 200 ribolovaca i da se organizuje neki protest... Da to bude neki pocetak, i da se porazgovara o svemu... Verujem da ce mnogi imati ideju sta treba uraditi da se stanje promeni..

Posle toga moze i pecanje da se organizuje, verujem da bi tako doslo dosta ljudi iz unutrasnjosti... Verujem da bi i novinarima bila zanimljiva grupa od 200-300 ljudi pravo sa protesta ode na pecanje :D

Sve ovo sad deluje glupo, ali od neceg se mora poceti...

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 11:16 am 

Pridružio se: Ned Apr 04, 2010 5:32 pm
kockar napisao:
Pripazi, kazne bas nisu naivne, a spartali su oko Apatina u proteklih par meseci...

Mozes malo ovo razjasniti. Ja sam mislio da ide: Dobar dan, mogu da vidim vasu dozvolu... Nemam, ali bih zeleo da izvadim dnevnu?
Pre dok sam izlazio par puta godisnje tako sam radio, platio dnevnu ako dodje i mirna Bachka :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 54 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris