Danas je Sub Jun 21, 2025 12:06 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 39 40 41 42 43 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Sub Jan 30, 2010 3:46 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Dec 07, 2009 8:04 pm
Ma treba ih na grub rapav i neomascen ... :shock:

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 30, 2010 5:19 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 9:51 pm
e jeste ko turci. :lol:

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 31, 2010 4:20 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 20, 2008 9:30 pm
Miki Kg napisao:
Evo je moja :mrgreen:

Slika

Inace nikad nisam bio bez dozvole :roll: i uzasno me nervira kad se neko buni a nema dozvolu :roll:
Svakog ko ne poseduje dozvolu ja smatram krivolovcem i coveka koji nema pravo nista da kaze :roll:

E da se i ja jednom sa tobom 100% slozim, ako neko nema dozvolu i hvali se time, a najcesce uz to idu i hvalisanja da je godinama ne kupuje, a zali se na sadasnje stanje, e pa to je gospodo DELOM ZBOG VAS, nije im dosta nasih para pa da pretekne nesto za cuvanje i poribljavanje ili im stvarno treba vise para da bolje cuvaju i vise poribljavaju ako su posteni (retkost), kupujte dozvole pa se onda zalite na stanje SA PRAVOM!!

Inace, sta ce biti sa nasim dozvolama kupljenim pre ovog obavestenja da ce od 12.01 da se stampaju nove, ja vise od mesec dana imam dozvolu i sta sad, treba opet da idem po dozvolu, i opet slike i opet plastificiranje, mora da se zezaju, ima bre da dodju kod mene na vrata da mi je zamene samo li me neko na vodi opomene da mi je dozvola"nestandardna"!? :evil:
Pozdrav 8)

http://www.youtube.com/watch?v=w3PWtKnWmSE&feature=related

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 31, 2010 12:11 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 1:27 pm
/www.ekoplan.gov.rs/src/upload-centar/dokumenti/razno/faq_website_riblji_fond.pdf
Pogledajte ovo na sajtu ministarstva...

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 31, 2010 12:19 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 6:37 pm
pa dobro i nije nes da su povisili cenu dozvole ja sam prosle godine za jedno jezero placao godisnju dozvolu 3000 dinara a sad ova celokupna dozvola ako je 4600 dinara to je ok bar meni ja i onako pecam 99 posto na samo jednom jezeru jel mi najblize i idem bajsom na pecanje :D

videcu kad se vratim u srbiju da si odma kupim godisnju pa da se malo relaksiram pecanjem 8)

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 31, 2010 4:01 pm 

Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 4:09 pm
Lomnica_city napisao:
E da se i ja jednom sa tobom 100% slozim, ako neko nema dozvolu i hvali se time, a najcesce uz to idu i hvalisanja da je godinama ne kupuje, a zali se na sadasnje stanje, [...]

Heh :) Baš juče sam sreo drugara koji (kad sam započeo temu o jedinstvenim dozvolama i mogućnošću da zabrane čamce za rekreativni ribolov) reče da on NIKADA NE KUPUJE DOZVOLU, jer kao izađe na vodu samo 20-30 puta godišnje :) ... i tako zadnjih 20 godina.

Možda sam ispao pi*** jer ništa dalje nisam prokomentarisao, samo sam slegao ramenima i promenio temu. Malo mi je glupo da vaspitavam nekoga ko je odrasla osoba, uz to stariji od mene.

Inače, jedinstvena dozvola je u mom slučaju spas jer je radijus od 5 min Tomos pentom "hvatao" 3 različite dozvole, ako se krene iz ramske marine.

Ali ako zabrane rekreativni lov čamcima, moraću dobro da se preispitam šta ću, jer na tom delu Dunava i nema nekih lepih prilaza reci, pogotovo jer je u uskom pojasu uz vodu uglavnom gust sloj trave.

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 31, 2010 9:34 pm 

Pridružio se: Sub Dec 12, 2009 9:13 pm
Meni je jedinstvena dozvola ok. Ja idem na mnoge vode i sada ću biti miran jer nisam mogao da kupim dozvolu za sve vode, što je bilo mnogo, mnogo je, ovako će za mene biti bolje, jer ću moći da pecam i kod mene a isto tako i u Jagodini a i na Dunavu, sa istim pravima. Eto tako.

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 31, 2010 10:14 pm 

Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 9:18 pm
Za nas ribolvce jedinstvena dozvola je skroz ok.A mislim da i ce za ribolovacku kontrolu biti manje posla. :lol:

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 31, 2010 10:15 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 9:57 pm
deki dj napisao:
Meni je jedinstvena dozvola ok. Ja idem na mnoge vode i sada ću biti miran jer nisam mogao da kupim dozvolu za sve vode, što je bilo mnogo, mnogo je, ovako će za mene biti bolje, jer ću moći da pecam i kod mene a isto tako i u Jagodini a i na Dunavu, sa istim pravima. Eto tako.

Slazem se !

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 31, 2010 10:27 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Dec 07, 2009 10:08 am
A te dozvole iz ministarstva bice odstampane 25.januara koliko sam obavesten!!Samo se pitam koje godine !!? :)

<°))))><

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 39 40 41 42 43 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris