Danas je Čet Jun 19, 2025 6:39 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 640 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 47 48 49 50 51 Elipsa 64 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: CARPologija
PostPoslato: Čet Apr 02, 2015 10:21 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 11, 2011 7:18 am
Prvo, bucov itekako hoce otvoriti udicu!
Drugo, treba uzeti u obzir da je Marko lovio soma...dakle jaci stap :wink: ... dobitna kombinacija za izviti losiju udicu...

Ivicaans, na slici je udica bijela i debljinom izgleda stvarno poput neke 4X strong... ali u stvarnosti nije ni blizu kako izgleda na slici.

Poslednja izmena od Surikarn u Čet Apr 02, 2015 10:26 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Čet Apr 02, 2015 10:25 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 9:18 pm
Ili vatate male bucove, ili neznam što, ali bucov otvara udicu, i to bez pardona. Vidjeh ove nove Mustad udice, i u prvom razgovoru sa kolegom koji mi ih je dostavio da ih probam, nisam bio oduševljen, dapače, puno ozbiljnije mi djeluje i najklasičnija VMC 9632

Vrh

PostPoslato: Čet Apr 02, 2015 10:31 pm 

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 7:16 pm
ja sam prosle godine uzeo ali u pakovanju 6 komada da imam za more ali ih na kraju nisam ni iskoristio. cini mi se da nisu bas skroz bela, ako je to uopste ista udica.

Vrh

PostPoslato: Pet Apr 03, 2015 12:32 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 11:58 pm
Na fotografiji deluju duplo deblje nego sto su uzivo...nisam jos izlazio na vodu zbog visokih vodostaja da ih testiram al u kucnim uslovima sam ladno ispravljao troke u velicinama 6, 4 i 2. VMC 2X strong su daleko jace od njih...

Vrh

PostPoslato: Pet Apr 03, 2015 12:43 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 11:58 pm
U ovoj velicini je odlicna za bucova :D https://www.youtube.com/watch?v=OH8tmEolDG0

Vrh

PostPoslato: Pet Apr 03, 2015 12:51 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Feb 08, 2012 6:27 am
marko-mrdak napisao:
Moras da pojacas pecanje bucova , al ne prcvoljaka , pa da vidis kako i bucov ume da smota trokraku.To sto ti nisi cuo ni video tu zaista ja ne mogu nikako da pomognem.

To je ta udica , na slici deluje zaista mocno , ali iskreno zivo ****** .

Jeste da poznajem sve momke iz bg carpologije i jes da stalno pazarim kod njih , i isto tako znam da da se oni vode kataloskim podatcima , ali realnost je realnost.

Komplet za bucova koji koristim je prilagodjen bucovu, 30 gramac i podesen dril, pa nema ispravljanja, desavalo se kad posle kidanja zaboravim da popustim dril pa kad udari veci komad onda moze da ispravi udice, al da je zguzva tesko.

Da ne citiram ostale koji nisu dobro procitali o cemu pisem, rekao sam da ne moze da zguzva udice a ne da otvori, pogotovo ne jace udice, a da ne pricam o ovim koje su namenjene somu.

Vrh

PostPoslato: Pet Apr 03, 2015 8:57 pm 

Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 10:16 pm
ivicaans napisao:
marko-mrdak napisao:
Moras da pojacas pecanje bucova , al ne prcvoljaka , pa da vidis kako i bucov ume da smota trokraku.To sto ti nisi cuo ni video tu zaista ja ne mogu nikako da pomognem.

To je ta udica , na slici deluje zaista mocno , ali iskreno zivo ****** .

Jeste da poznajem sve momke iz bg carpologije i jes da stalno pazarim kod njih , i isto tako znam da da se oni vode kataloskim podatcima , ali realnost je realnost.

Komplet za bucova koji koristim je prilagodjen bucovu, 30 gramac i podesen dril, pa nema ispravljanja, desavalo se kad posle kidanja zaboravim da popustim dril pa kad udari veci komad onda moze da ispravi udice, al da je zguzva tesko.

Da ne citiram ostale koji nisu dobro procitali o cemu pisem, rekao sam da ne moze da zguzva udice a ne da otvori, pogotovo ne jace udice, a da ne pricam o ovim koje su namenjene somu.

meni je komplet za bucova 60gr stap i ispravljao mi je isto 4x ojacane udice i dril mi je da kad brze vucem varku zuji,duplo veci somovi nisu mogli da isprave udicu...

Vrh

PostPoslato: Sub Apr 11, 2015 8:24 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Okt 27, 2009 6:33 pm
http://carpologija.com/index.php/shop.h ... gory_id=39

http://carpologija.com/index.php/shop.h ... gory_id=39

Ajde dobacite ove dve torbe do Novog Sada da kupim jednu, ili jos bolje ako imate neku trecu slicnu, ali manju.

Vrh

PostPoslato: Uto Apr 21, 2015 7:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Okt 27, 2009 6:33 pm
Hvala na odgovoru.

Vrh

PostPoslato: Sre Apr 22, 2015 7:04 pm 

Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 12:23 am
ja bi onda pogledao drugu pa možda pazarim...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 640 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 47 48 49 50 51 Elipsa 64 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris