Lepo sam rekao odo u čitače, al' ne vredi...
Očigledno je da nisam bio bezveze paranoičan. Počinje da se odigrava upravo onakav scenario kako sam i govorio ranije.
Za sada definitivno stopiram kupovinu dozvole, bar do aprila, maja...
Bilo bi lepo da se ostavimo rekla-kazala varijanti, kao i svih ostalih ja bi ovo-ono. Od toga nema vajde i definitivno nam se crno piše.
Ajde lepo neka neko ko je PRAVNO POTKOVAN pročita lepo zakon i sve ostale uredbe, odredbe i neka nam rastumači šta nam je svima činiti, i šta uraditi ako se nađemo u situaciji da nam uz uredno kupljen državni dokument neki pajser počne praviti problem i traži doplatnu dozvolu ili, pazi ovo, NAORUŽAN POKUŠA DA NAM ODUZME PRIBOR
Ej bre, idu naoružani po dvojica, trojica i uteruju strah ribolovcima, mislim šta reći. Što Miki reče, stvarno će neki pošteni ribolovac kome padne roletna odrobijati nekoga
Dakle, Šifuse poturi malo majci (čini mi se da si rekao da je sudija) zakon da baci pogled, pa neka nam iznese svoje PRAVNO i OBJEKTIVNO mišljenje, ili ne mora Šifus, siguran sam da je neko od kolega pravnik.
Ono što mi vidimo u svim tim pravnim zavrzlamama tumačimo jaako subjektivno i onako kako to nama odgovara. Sviđalo se to nama ili ne siguran sam da će zlotvori uspeti da proguraju kategorizaciju pod nekim bednim i besmislenim, opet pravnim izgovorima, i pre zvanične kategorizacije.