Ili talicna batina,samo da ih je nahvatati negde gde nas niko ne bi video pa ih dobro nalondzovati i svaki put kad pridju reci da gledaju u svaki zbun da li ih neko gleda,i da li ce biti batina
ovako oni znaju da ako daju malo ovde malo onde da su zasticeni kao beli medvedi kad su na Dunavu.
Kao sto rekoh znaju za njih vec svi i policija i sve nadlezne institucije,i oni vade dozvolu za taj njihov krvavi pir,a i tamo pise da se nesmeju mreze stavljati u Dunavcima i rukavcima samo tekuca voda i za vreme mresta ali dzaba je sve to kad to nema ko da sankcionise,i taj sto bi trebao zmuri na oba oka,i sta mi tu mozemo apsolutno nista kao pojedinci,jedino kao kolektiv pa peticije pretnje tuzbe(podrzavam svaki vid sindikalne borbe) otici do televizije sa konkretnim dokazima,ali uvek ide ono -ali znate gospodo nemoze npfg da preceslja hiljade i hiljade hektara vodene povrsine i nemozemo ovo nemozemo ono, nama su vezane ruke,nema zakona,nemamo dovoljno ljudi (a dozvola sve skuplja) i bla bla vec ih zamisljam kako se bezuspesno brane i tako dalje.Vadim dozvolu samo zato sto vodim dete sa sobom kad sam tu kod mene na Dunavu,inace ne bih je uzeo nema tih para.Bas zbog tih Daltona,Drobaca(Drobac stari lopov radio u Milanu Vidaku).
Inace kad god izlazim na reku bilo setnja ili ribolov nosim digitalca(ima opcija video sa zvukom)pa ako primetim nesto prvi ce te znati!

P.S svi smo mi pomalo Ilija Cvorovic........................