Danas je Sre Jun 18, 2025 2:45 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 417 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 5 6 7 8 9 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2015
PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 11:22 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 02, 2007 10:17 am
U pravu si. Stvarno mi to nije potrebno. :wink:

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 11:25 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 1:20 pm
Peticija koja je sakupljana putem foruma i putem novina ima snagu, ili bilo koja gde se legitimno navode licni podatci i potpisi, ne samo u sferi ribolova , vec u svakoj oblasti.Jer to predstavlja glas jednog pojedinca ,legalnog stanovnika ove zemlje.

To sto bojkot nije uspeo , krvi smo svi mi jer se nismo dovoljno glsno i u dovoljnom broju culi.

Sta se i gde desavalo i na koji nacin , ja nisam bio prisutan i pricu mogu da znam isto kao i ti po principu , rekla kazala.
Za jezero , tebe ne poznajem , niti znam sta si uradio za jezero , kometarisem samo zateceno stanje u vise navrata, ako si ti za to odgovoran , onda tebi na cast.

To sto nisam poslao varalice za takmicenje- zasto bi ih poslao nekom iz organizacije ko me javno vredja . To sto pominjes decu , koliko ste ih imali na takmicenju?

St se tice moje dozvole , uvek je imam, ali sam protiv situacije i stanja koje je trenutno na vecini voda na kojima pecam, znaci skoro cela Srbija.

To sto pricas gluposti i pretis da li necu ili ocu biti kod Vlade ili gde vec, ja nisam klinac kome mozes da lupas packe i zastrasujes , to necu nikako da zaboravim.

Poslednja izmena od marko-mrdak u Pon Nov 03, 2014 11:29 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 11:28 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Urose, prvo izvini sto sam nedolicno reagovao, mogao sam ti to i lepse reci.

Nije ni meni da na ovakav nacin razgovaram sa tobom,
ali zaista me boli neistina, posto sam bio prisutan i znam ko je sta znao da kaze,
a konije znao ni da bekne osim da lupa gluposti.
Sam biras kome i u sta verujes.

A to koga je zaboleo zub a koga stomak....meni je u to vreme otac bio mesec dana u krevetu i previjao se od bolova,
pa potom jos mesec na lecenju, pa mesec na terapiji, a ja sam radio za nas cetvoro u familiji i gurao pricu da menjam svet na bolje kako sam znao i umeo,
tako kako sam gurao, jer organizaciju ribolovaca nismo imali,a pokusavali smo da je napravimo pre te price.
I sve to vreme smo trpeli stalno ogovaranje, lupanje gluposti, izmisljanje prica i pricica, raznorazni sarlatani i promaseni ljudi su se sprdali,
izmisljali price o licnoj koristi o kojekakvim dilovima, a prave podrske nije bilo....od ribolovaca od kojih zaista nismo trazili puno.

I onda covek shvati da mu neke stvari zaista nisu potrebne...

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 11:33 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
kockar napisao:

Neko pre, neko kasnije a mnogi nikada :roll:

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 11:47 pm 
Korisnikov avatar

kockar napisao:
Urose, prvo izvini sto sam nedolicno reagovao, mogao sam ti to i lepse reci.

Nije ni meni da na ovakav nacin razgovaram sa tobom,
ali zaista me boli neistina, posto sam bio prisutan i znam ko je sta znao da kaze,
a konije znao ni da bekne osim da lupa gluposti.
Sam biras kome i u sta verujes.

A to koga je zaboleo zub a koga stomak....meni je u to vreme otac bio mesec dana u krevetu i previjao se od bolova,
pa potom jos mesec na lecenju, pa mesec na terapiji, a ja sam radio za nas cetvoro u familiji i gurao pricu da menjam svet na bolje kako sam znao i umeo,
tako kako sam gurao, jer organizaciju ribolovaca nismo imali,a pokusavali smo da je napravimo pre te price.
I sve to vreme smo trpeli stalno ogovaranje, lupanje gluposti, izmisljanje prica i pricica, raznorazni sarlatani i promaseni ljudi su se sprdali,
izmisljali price o licnoj koristi o kojekakvim dilovima, a prave podrske nije bilo....od ribolovaca od kojih zaista nismo trazili puno.

Nisam ti uzeo za zlo, i ti i ja imamo problema sa istim sojem ljudi , i bio mi je akcenat na neznalicama, sarlatanima, lazovima. Vidis i sam da covek ne razlikuje osnovne pojmove, korisnik, predseddnik sekcije, ... Trudio sam se da budem u toku i tu informaciju sam dobio iz ministarstva, a drugu od vas nisam, mada sam je trazio. Vidis, valjda, da sam se figurativno izrazavao. Ne ulazim u tudje probleme.

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 04, 2014 12:07 am 
Korisnikov avatar

Imas ti zesci problem sam sa sobom.

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 04, 2014 12:09 am 
Korisnikov avatar

*mrdak :roll:

peticije nije ni bilo!
ne mogu ja kao ribolovac , fizicko lice, biti odgovoran za radnje i postupke korisnika
sta sam uradio ili VSK ti to ne mozes da shvatis
imali smo 10-ak klinaca ispod 14 god, svaki 7 mi takmicar
ne znam ko je zadovoljan situacijom na nasim vodama, ali znam ko nije prstom mrdnuo
nisam ti pretio, niti plasio, dao sam opkladu, jer i ti sam znas da ne znas o cemu pricas
obecao si varke, slagao si

i o ovome bi zavrsio

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 04, 2014 12:23 am 
Korisnikov avatar

Vredjao si me na postu pre slanja varalica , zato nisam poslao ,jer na taj nacin nikaoko nece moci , i ti znas da je zbog toga .
Ko ume normalno da komunicira , sve sto ima veze sa sportskim ribolovom , ima podrsku od mene , bilo novcanu , bilo u varalicama ili priboru, ( nekad vise nekad manje ,zavisno od mogucnosti) ili na bilo koji drugi nacin , to svi ljudi koji su me normalno i kulturno pitali znaju.

Sve drugo, tipa vredjanje , pretnje regovacu onako kao i treba prema barabama.

Ja jesam pogresio , sto sam vam u temi za organizaciju takmicenja napisao ono sto sam zatekao na jezeru na zadnjih nekoliko pecanja , nije bilo pravo mesto i zato mi je zao, i to je ono sto tebi smeta , inače ne bi ti ni znao da postojim, jer te nema nigde van tema gde se ne pominje kupovina dozvola i organizacija takmicenja.

Ja pojma nemam ni da si ti predsednik sekcije ili sta god da si , u tom trenutku sam bio revoltiran stanjem na toj vodi uz zestoku neprijatnost na samoj vodi,i to je istina,svidela se tebi ili ne.
Predstavi se , kazi sta si do sad uradio , koji su tvoji rezultati u oblasti u kojoj se najvise guras.

Poslednja izmena od marko-mrdak u Uto Nov 04, 2014 8:38 am, izmenjeno 9 puta ukupno.

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 04, 2014 5:25 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 1:31 pm
Uros napisao:
Jos niste ukapirali da ne moze " tamo neka grupa" sa drustvenih mreza zaklonjena iza nikova i Anonimusa da postigne rezultat.
Samo masa predvodjena zvanicnom organizacijom sa jasnim zahtevima i predlozima.

Vidim, svaka revolucija koja je promenila svet bila je predvođena "zvaničnom organizacijom"... :D :D :D LOL brate!

Nema bre ništa bez ovoga: Slika

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 04, 2014 6:59 pm 

Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 8:45 pm
Mnogo je kroz istoriju nezvanicnih organizacija napravilo reviluciju i promenilo svet, ali ga nijedna nije promenila na bolje. Jer posle revolucije nezvanicne organizacije postaju zvanicne i ......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 417 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 5 6 7 8 9 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris