kockar napisao:
Urose, prvo izvini sto sam nedolicno reagovao, mogao sam ti to i lepse reci.
Nije ni meni da na ovakav nacin razgovaram sa tobom,
ali zaista me boli neistina, posto sam bio prisutan i znam ko je sta znao da kaze,
a konije znao ni da bekne osim da lupa gluposti.
Sam biras kome i u sta verujes.
A to koga je zaboleo zub a koga stomak....meni je u to vreme otac bio mesec dana u krevetu i previjao se od bolova,
pa potom jos mesec na lecenju, pa mesec na terapiji, a ja sam radio za nas cetvoro u familiji i gurao pricu da menjam svet na bolje kako sam znao i umeo,
tako kako sam gurao, jer organizaciju ribolovaca nismo imali,a pokusavali smo da je napravimo pre te price.
I sve to vreme smo trpeli stalno ogovaranje, lupanje gluposti, izmisljanje prica i pricica, raznorazni sarlatani i promaseni ljudi su se sprdali,
izmisljali price o licnoj koristi o kojekakvim dilovima, a prave podrske nije bilo....od ribolovaca od kojih zaista nismo trazili puno.
I onda covek shvati da mu neke stvari zaista nisu potrebne...
Nisam ti uzeo za zlo, i ti i ja imamo problema sa istim sojem ljudi , i bio mi je akcenat na neznalicama, sarlatanima, lazovima. Vidis i sam da covek ne razlikuje osnovne pojmove, korisnik, predseddnik sekcije, ... Trudio sam se da budem u toku i tu informaciju sam dobio iz ministarstva, a drugu od vas nisam, mada sam je trazio. Vidis, valjda, da sam se figurativno izrazavao. Ne ulazim u tudje probleme.