Danas je Sre Jun 18, 2025 4:22 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 661 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 52 53 54 55 56 Elipsa 67 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Spin&Fly webshop
PostPoslato: Sre Jul 13, 2016 10:18 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Napokon!

Slika

33 mm, 4 g.

Mislim da smo prvi malu Lav kašiku za pastrmku testirali Dragan lav i ja pre 3-4 godine... 1. mart, Ribničko jezero, Zlatibor. Sećam se kao da je juče bilo... Stižemo na jezero, rasklapamo pribor, ja bacam daleeeko i - pang, ostade varalica po površini. Bio tanak led, nisam ga ni video. Dragan baca 20 m desno od mene, prvi zabačaj nove kašike na divljoj vodi (van test bazena), varalica pada na površinu, on je pušta da potone par metara i bam, udarac, potočara 300-400 g. I takvih sličnih još 5-6 do kraja dana...

Slika

Dobih tada 2 ručno sečene i jedna je još uvek u kutiji, uhvatila nebrojeno riba, što pastrmki i zlatovčica, što malih morskih predatora.

Nikad je nisam probao na jezeru za grgeča, jer sam se plašio da je ne pokidam na dnu. Sada ima zaliha za kidanje, a slutim da će u RH da fantastično hvata grgane...

Napokon stigoše i na šop:

http://spinandfly.net/sr/webshop/kategorija/42-

Vrh

PostPoslato: Sre Jul 13, 2016 3:28 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 1:12 am
Bas lepo ... dobre dimenzije i tezine, vrtilica tu, sve super ... cena korektna ... ovo ce da fata

Za par dana se vracam u Srbiju, mora se vidjamo Goce, trebas mi za neke informacije a izgleda da cu malko da trosim parice na trafiku ...

Vrh

PostPoslato: Sub Jul 16, 2016 1:00 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Posle duuuge pauze, nekako nabavih Alexe za webshop!

http://spinandfly.net/sr/webshop/kategorija/18-alex

Za početak samo Ritmo 2, 3 i 4 i Ritmo Five, ali biće i ostalih...

Ima i starih Alex dekora, ali i novih koji se farbaju za Bagleya.

Slika

Cena je 100-150 din veća nego ranije, ali to je zato što je sada i nabavna cena isto toliko veća.

Vrh

PostPoslato: Sub Jul 16, 2016 5:37 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 11:33 pm
Veca cena, losije udice, jos ako nisu sredili problem s paktama.... 'Bem te Srbijo ?!?!?!?!?

"Sudbina čovečanstva zavisi od toga koliko se moralno razvijamo..."
Albert Ajnstajn

Vrh

PostPoslato: Sub Jul 16, 2016 6:03 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Udice nisu losije, ovo na slici na Ritmo Five je 9651 black nickel, prilicno skupa i dobra udica koju Rapala stavlja na veliki broj modela. Problem sa ispadanjem pakti zbog loseg lepka se desio jednoj seriji pre 7-8 godina. Ne psuj Srbuju. Bar ne zbog Alex voblera. Ima drugih mnogo bitnijih razliga za psovanje, mada i tada ne treba psovati zemlju vec ljude koji je vode.

Vrh

PostPoslato: Sub Jul 16, 2016 7:38 pm 

Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 5:38 pm
+1.

Aqua

Vrh

PostPoslato: Sub Jul 16, 2016 9:20 pm 

Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:19 pm
Treba da budemo srecni sto su nam uopste dostupni kod Gocija i sto nisu jos skuplji.
Ruzno Pace je ranije bilo oko 300 din, a sada?? ista varka samo malo redizajnirana je nasla mesto u svetskom vrhu i po meni vrhunske varalice za svaku situaciju.

Vrh

PostPoslato: Ned Jul 17, 2016 12:06 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Slika

Stiglo danas i stotinak Goldija u dva modela, popularni (za klena) VibroMax i (zapostavljeni a odlični) Fighter (klen, pastrmka, grgeč...).

Goldy inače za jesen priprema 2 nova modela, jedan će biti za klena/pastrmku, a drugi smuđa, ali se izgled i dalje čuva u tajnosti.

Vrh

PostPoslato: Čet Jul 21, 2016 9:37 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Bio prekjuče do mene kući Neša Vidra, doneo malo varki za webshop i nije hteo da pije pivo (mnogo čudno).

Osim standardnih kruškica koje se konstantno lepo prodaju na šopu, ovaj put mi je doneo i malo veći broj dvodelaca za klena i pastrmku (modeli DD1, DD2 i DD3), koji su izuzetne za varke, ali relativno nepopularne među našim ribolovcima... :| No ja ih ipak naručih jer znam da su odlične.

Slika

http://spinandfly.net/sr/webshop/kategorija/17-vidra

Inače je napokon pristao da uradi ono što ga teram već jedno 5 godina, da napravi 2 nova modela, jedan za pastrmku, drugi za smuđa... Malo razglabasmo na tu temu, čini se da je blizu odluci šta i kako napraviti, a realizacija kreće već na jesen. Uz malo sreće na proleće 2017. bi trebalo da imamo nekoliko novih modela, koji bi trebalo da budu totalno drugačiji od pređašnjih, te u skladu sa modernim trendovima... :wink:

Inače se istovremeno radi i kod Ujke, i kod Goldija, pa bi te 2017. trebalo da imamo jako puno novih domaćih modela, što će biti lepo osveženje posle dosta godina učmalosti. Ovde mislim da veće proizvođače i firme, ne na ručne radove, od ručnih se svakog dana pojavi po jedan novi model.

Vrh

PostPoslato: Pet Jul 22, 2016 9:14 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Probao sam na jezeru novu malu Lav kašiku. Pustio je da potone na desetak metara dubine, pa krenuo lagano, malo vučem, malo cimnem, pa pustim da tone, kad odmah kvrc - sitan udarac. Metar dalje, opet. Pa još jednom. Na drugi zabačaj ništa. Na treći 2 promašaja. Ukratko, zabacih je 10-15 puta i imadoh 20-30 udaraca i nijednu ribu. Zabacim posle nekoliko puta mali tvič vobler, pustim da potone, tvičnem par puta, kad eto razloga onolikih promašaja - grgeč od 10 cm.

Ukratko, kašika odlično radi, leti jako daleko, može da se vodi po površini, u srednjem sloju, pri dnu na 10 m, da se vuče ravnomerno, da se cima, da se sa njom džiguje, i sigurno će loviti grgeče kada u zoni zabačaja bude komada većih od 10 cm.

Na ovom jezeru, nažalost, izgleda da nema srednjih generacija, samo malobrojnih velikih riba koje smo pustlli pre 4-5 godina i njihove (trenutno još) male dece.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 661 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 52 53 54 55 56 Elipsa 67 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris