Bio prekjuče do mene kući Neša Vidra, doneo malo varki za webshop i nije hteo da pije pivo (mnogo čudno).
Osim standardnih kruškica koje se konstantno lepo prodaju na šopu, ovaj put mi je doneo i malo veći broj dvodelaca za klena i pastrmku (modeli DD1, DD2 i DD3), koji su izuzetne za varke, ali relativno nepopularne među našim ribolovcima...

No ja ih ipak naručih jer znam da su odlične.
http://spinandfly.net/sr/webshop/kategorija/17-vidraInače je napokon pristao da uradi ono što ga teram već jedno 5 godina, da napravi 2 nova modela, jedan za pastrmku, drugi za smuđa... Malo razglabasmo na tu temu, čini se da je blizu odluci šta i kako napraviti, a realizacija kreće već na jesen. Uz malo sreće na proleće 2017. bi trebalo da imamo nekoliko novih modela, koji bi trebalo da budu totalno drugačiji od pređašnjih, te u skladu sa modernim trendovima...
Inače se istovremeno radi i kod Ujke, i kod Goldija, pa bi te 2017. trebalo da imamo jako puno novih domaćih modela, što će biti lepo osveženje posle dosta godina učmalosti. Ovde mislim da veće proizvođače i firme, ne na ručne radove, od ručnih se svakog dana pojavi po jedan novi model.