Samo tebi mogu ribokradice biti prijatelji,meni ne,ja to u vodu guram! Dakle...
Pedjalasta napisao:
neces da mi odgovoris na ovo,kazi bar ovako jer garantujem da ne bi smeo u lice da mi kazes,ovo zadnje me posebno zanima:
Prvo,zasto doplatna dozvola,to ide samo za kategorisane vode gde ima neke autohtone vrste u vecem broju,da li znaci da ste cverglana preregistrovali ili doplatu trazite cisto onako,kao na Mlavu za veliku kolicinu autohtonog smeca u njoj,iako pastrmka ostala u tragovima od krivolova (i seljaci se jos hvale tim),i kako da bas ti imas najvise doplatnih dozvola u Srbiju?
Drugo,pises ljudima da lazu a sto onda ti lazes da izlazite na sve intervencije,onaj tvoj sto dosao pre neki dan dobio detalje i gde i kad niste izasli,i jos vasi ribocuvari cinkarili grabuljasima ko ih prijavio pa posle ovi imali probleme?
Trece,sad tvrdis da je 90% ribolovaca neposteno,prosle godine si tvrdio da je 95% varalicara neposteno,koliki u ti 90% sad zauzimaju varalicari,i kako to da ti nije poznato da dubinkasi i skobaljasi,neki i sa takvi nadimci,postanu varalicari samo kad riba legne u zimovnik i imaju po saku glavinjara,a posle ti krivis svi varalicari zbog njih nekoliko takvi,razumem da si plovkaros ali bas da ne umes da prepoznas varalicarski pribor coveka koji stalno baca varalicu i nekog ko se vidi da je kupio samo da bude sto jace a sto jeftinije,skoro uvek kineski krs,da izvadi sve sto ubode je smesno i tuzno?
Cetvrto,sta bi sa Vojnicki vir,em ga ogradili kao vojnu bazu,em zapeli,em biju sa struju,em grabuljaju,em tvoj ribocuvar posalje grabuljasa koji je prijavljen coveku koji ga prijavi na vrata isti dan?