Danas je Sre Jun 18, 2025 2:14 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 12 13 14 15 16 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 9:32 pm 

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 9:22 pm
:lol: :lol: :lol: :lol: ulepšasmo čoveku veče, mi zabalavili, a on sve u krug :lol: :lol: :lol:

A kolko ste ono beše mreža digli, prošlo je već par postova, a nije se pomenulo :?: :?: :?:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 9:36 pm 

Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 8:47 pm
Ma Bojo covek je plovkaros,i jos se takmicio,mozda i jos,zna on da navata bele i u lavor,problem je sto ovde 99% nas ne peca belu kad ode na Gruzu,evo 4 drugara isli 3 puta na Gruzu,dobri smudjarosi a uhvatili 3 smudja na sva 3 izlaska,dva ispod mere,Bovan pljuju kao siromasnu vodu pa tamo drmnu po 1-2 po pecanju a ovde ih i ljudi vodili na dobra mesta i dobro vreme bilo i dobri ribolovci i osetljiv pribor i eto sta je bilo...
Znaci ja sam neandertalac cim neces da mi odgovoris na ovo,kazi bar ovako jer garantujem da ne bi smeo u lice da mi kazes,ovo zadnje me posebno zanima:
Prvo,zasto doplatna dozvola,to ide samo za kategorisane vode gde ima neke autohtone vrste u vecem broju,da li znaci da ste cverglana preregistrovali ili doplatu trazite cisto onako,kao na Mlavu za veliku kolicinu autohtonog smeca u njoj,iako pastrmka ostala u tragovima od krivolova (i seljaci se jos hvale tim),i kako da bas ti imas najvise doplatnih dozvola u Srbiju?
Drugo,pises ljudima da lazu a sto onda ti lazes da izlazite na sve intervencije,onaj tvoj sto dosao pre neki dan dobio detalje i gde i kad niste izasli,i jos vasi ribocuvari cinkarili grabuljasima ko ih prijavio pa posle ovi imali probleme?
Trece,sad tvrdis da je 90% ribolovaca neposteno,prosle godine si tvrdio da je 95% varalicara neposteno,koliki u ti 90% sad zauzimaju varalicari,i kako to da ti nije poznato da dubinkasi i skobaljasi,neki i sa takvi nadimci,postanu varalicari samo kad riba legne u zimovnik i imaju po saku glavinjara,a posle ti krivis svi varalicari zbog njih nekoliko takvi,razumem da si plovkaros ali bas da ne umes da prepoznas varalicarski pribor coveka koji stalno baca varalicu i nekog ko se vidi da je kupio samo da bude sto jace a sto jeftinije,skoro uvek kineski krs,da izvadi sve sto ubode je smesno i tuzno?
Cetvrto,sta bi sa Vojnicki vir,em ga ogradili kao vojnu bazu,em zapeli,em biju sa struju,em grabuljaju,em tvoj ribocuvar posalje grabuljasa koji je prijavljen coveku koji ga prijavi na vrata isti dan?

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 9:39 pm 

Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 9:30 am
Pored toga, koliko vidim, ovde ima i prijatelja ribokradica...tako da...najbolje je da sumiramo našu priču na sledeće činjenice.
1. Gruža ispunjava uslove za kategorizaciju.
2. Doplatna dozvola za 2012. godinu košta 2000 dinara i bez iste neće da može da se peca.
3. Ko ne zna da peca, neka peca na ribnjaku, možda tamo nešto i ulovi.
4. Ribočuvarska lsužba ima više nego odlične rezultate, kojima se demantuje svaka priča oko toga da li se radi dobro ili loše.
5. Kontrola će i u 2012. godini biti rigorozna, kako za lopove tako i za rekreativne ribolovce.
6. Od ribolova se ne živi, već se živi za ribolov, a kome je mnogo 2000 dinara, ne mora da živi.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 9:41 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 10:44 pm
djurony napisao:
Evo još jedan podatak za sve neverne Tome. Dok je ceo svet čekao Novu godinu, naša ribočuvarska služba je bila na Gruži celu noć i zaplenila 700 metara mreža.
Potpuno sam siguran da su to jedini ribočuvari koji su radili na doček Nove godine, pa me zato i vređaju stavovi pojedinaca, koji ništa ne priznaju i u sve sumnjaju.

Nova godina 1996 na 1997 i ja sam bio na stražarskom mestu u Bačkoj Topoli na -19C između 23:00 i 01:00 pa mi niko nije rekao hvala.Druže ušao si u tu priču to ti je posao i obaveza i tu nema dalje rasprave.

Poslednja izmena od kum žoržo u Sre Jan 04, 2012 10:08 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 9:43 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
djurony napisao:
6. Od ribolova se ne živi, već se živi za ribolov, a kome je mnogo 2000 dinara, ne mora da živi.

:roll:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 9:45 pm 

Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 8:47 pm
Samo tebi mogu ribokradice biti prijatelji,meni ne,ja to u vodu guram! Dakle...

Pedjalasta napisao:
neces da mi odgovoris na ovo,kazi bar ovako jer garantujem da ne bi smeo u lice da mi kazes,ovo zadnje me posebno zanima:
Prvo,zasto doplatna dozvola,to ide samo za kategorisane vode gde ima neke autohtone vrste u vecem broju,da li znaci da ste cverglana preregistrovali ili doplatu trazite cisto onako,kao na Mlavu za veliku kolicinu autohtonog smeca u njoj,iako pastrmka ostala u tragovima od krivolova (i seljaci se jos hvale tim),i kako da bas ti imas najvise doplatnih dozvola u Srbiju?
Drugo,pises ljudima da lazu a sto onda ti lazes da izlazite na sve intervencije,onaj tvoj sto dosao pre neki dan dobio detalje i gde i kad niste izasli,i jos vasi ribocuvari cinkarili grabuljasima ko ih prijavio pa posle ovi imali probleme?
Trece,sad tvrdis da je 90% ribolovaca neposteno,prosle godine si tvrdio da je 95% varalicara neposteno,koliki u ti 90% sad zauzimaju varalicari,i kako to da ti nije poznato da dubinkasi i skobaljasi,neki i sa takvi nadimci,postanu varalicari samo kad riba legne u zimovnik i imaju po saku glavinjara,a posle ti krivis svi varalicari zbog njih nekoliko takvi,razumem da si plovkaros ali bas da ne umes da prepoznas varalicarski pribor coveka koji stalno baca varalicu i nekog ko se vidi da je kupio samo da bude sto jace a sto jeftinije,skoro uvek kineski krs,da izvadi sve sto ubode je smesno i tuzno?
Cetvrto,sta bi sa Vojnicki vir,em ga ogradili kao vojnu bazu,em zapeli,em biju sa struju,em grabuljaju,em tvoj ribocuvar posalje grabuljasa koji je prijavljen coveku koji ga prijavi na vrata isti dan?

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 9:45 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 1:42 pm
:evil: :evil:

Sve smo culi-moze opet kljuc :!: :!: :!:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 9:47 pm 

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 9:22 pm
djurony napisao:
3. Ko ne zna da peca, neka peca na ribnjaku, možda tamo nešto i ulovi.

Jadna li si Srbijo kad ti ovakvi "čuvaju resurse"

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 10:03 pm 

Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 8:39 pm
Meni stvarno nije jasno ko je ovom coveku dozvolio da pise.......
A i mi budale pa se nastavljamo sa njim......
Ja doplatu ne uzimam pa da vidim na koji nacin ces da mi zabranis da pecam
Kraj od mene sa postovima na ovoj temi............................

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 10:05 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jan 19, 2011 11:06 pm
djurony napisao:
igorkg napisao:
igorkg napisao:
Samo kratko

Ako misliš na bolji rezultat od Čačana u vidu izvađenih mreža, a misliš, to nije nikakav pokazatelj vašeg požrtvovanijeg rada od njih, nego su tad TREBALA M.UDA da se baci mreža u jezero, gde je u svakom momentu bilo 5-6 čuvara.

I zbog tog manjeg broja mreža, bilo je više ribe, logično zar ne :?: :?:

Vašeg Saleta čuvara poznajem lično, i nema dovoljno dobrih reči da se opiše ono što je on "na mišiće" uradio na tom jezeru......

Ali............... to i dalje nije razlog za doplate

I tu pričo o ulaganju u opremu za to jezero.............pusti............. znamo obojica da nije tako

Ja tebe zaista ne razumem. Evo reci ti sam koliko košta sledeća oprema koju koristimo za čuvanje jezera.
Dva Land Rovera 2005 godište, jedna Lada 2007 godište, jedan čamac Big Foot sa Hondom od 40 ks, jedan gumeni čamac 4.7 metara sa motorom Tohatcu 20 ks, jedan gumeni čamac Yamaha sa motorom tohatcu 10 ks i jedan limeni čamac sa motorom Yamaha od 8 ks.
Zatim izračunaj koliko je goriva utrošeno i na to dodaj plate za 12 meseci, pa da vidimo ko ovde priča nešto bez veze a ko sa nekom vezom.

Pa nisi valjda sve to kupio od svojih para,valjda je to od para od naših dozvola.Ne radiš ti sigurno za lepe oči,odavno bi bankrotirao da ti to nije unosan posao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 12 13 14 15 16 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris