@Đole the Fliud - Naravno da će biti pretplate, ali pošto će magazin bar do proleća izlaziti na dva meseca (kasnije verovatno mesečno), pretplata će biti na 3 ili 6 brojeva. Probaćemo da cena magazina bude što manja, tako da ga svako može kupiti jednom u dva meseca.
Ako bismo uspeli da izguramo da to bude recimo 190 dinara (2 evra) ja bih bio jaaako zadovoljan. To je bezmalo nemoguća misija, ali probaćemo.
U tom slučaju bi u pretplati na 3 broja jedan broj recimo koštao 170 din, a na 6 brojeva jedan bi bio 160 din, što je malo da manje ne može biti za magazin kvaliteta štampe i papira nekadašnjeg Trofeja.
Ako ne uspemo da ga uklopimo u tu cenu, biće malo skuplji recimo 200-220 din, ni to nije smak sveta.
Ipak, o cenama otom potom, još smo daleko od toga... Hiljadu problema treba rešiti pre toga.
Cenu će diktirati i zarada od reklama - što tu više para bude, to će magazin moći da ima veći broj strana i više kvalitetnih priloga, a da cena bude manja. Zato je trenutni prioritet naći što više oglašavača već za prvi broj, pa smo zato i spremili veoma povoljne cene za oglašavče.
Koga zanimaju može da ih zatraži na
spinandfly@gmail.comHiljadu muka, kao što rekoh, ali rešavamo jednu po jednu... Biće sve OK bata Đole, bez brige!

@Diver - hvala! A ja se tebi javljam kad napokon nađem vremana da posetim kraj odakle mi je baka - Dobro selo (Hr), nedaleko od Martin Broda!

Joj lepote!

Moraću da povedem i vd-a, inače će me se preko istog ovog magazina javno odreći kao prijatelja!