Danas je Sre Jun 18, 2025 12:10 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 2 3 4 5 6 Elipsa 46 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Sub Okt 10, 2009 7:25 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Sep 18, 2008 10:18 pm
Evo napokon mi je stigao casopis.

Prelistao sam ga celog i procitao par tekstova. Mogao sam celog da ga slistim ali sta bi citao sledeca 2 meseca.

Pohvala: Casopis je ono sto nam je trebalo na ovim prostorima. Volim kad se tacno naznace varalice, pribor i lokacija gde se pecalo. Pun pogodak

Kritika: (nije vasa ali ima veze sa casopisom): Ne mogu da verujem da ni jedan domaci proizvodjac voblera nema svoj sajt (to bar danas nije tesko napraviti - samo par slicica sa proizvodima). Za nas sa ovog foruma to nije neki problem jer citamo diskusije ali pretpostavljam da jedan deo kupaca nije sa ovog foruma

Pitanje: (za Gocija ili ko je vec nadlezan): Casopis mi je stigao na kucnu adresu iako sam naznacio i dao adresu firme gde radim (mnogo je sigurnije jer uvek ima nekoga). Zanima me procedua da to promenimo od sledeceg broja.

Svima koji su radili na casopisu: Jos jednom da se zahvalim i samo tako nastavite ...

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 10, 2009 9:45 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
dusans napisao:
Pitanje: (za Gocija ili ko je vec nadlezan): Casopis mi je stigao na kucnu adresu iako sam naznacio i dao adresu firme gde radim (mnogo je sigurnije jer uvek ima nekoga). Zanima me procedua da to promenimo od sledeceg broja.

Da, sećam se da je bilo naznačeno, ali se eto pokrala greška... :oops:

Sledeći broj stiže gde je naznačeno i stiže mnogo ranije - dan nakon što izađe iz štamparije, odnosno dan-dve pre nego što se pojavi na kioscima. Za ovaj prvi broj je bila opšta konfuzija oko slanja, jer su samo neki ispoštovali proceduru i poslali email i/ili pismo, dok su neki poslali PP meni, drugi PP Cviji, treći meni email na privatni account, neki pozvali telefonom pa ja napisao na papir... Jedva isplivasmo... Plus Cvija u sred pakovanja magazina u koverte i pisanja adresa dobio grip i spičio T 39.5 C, a ja i Sale u BG... :|

Mislim da nije čak stigo da pošalje magazine onima kojima smo obećali na poklon, ali šalje čim mu bude malo bolje...

Ipak, sve te silne adrese smo napokon lepo sortirali pa sledeći broj stiže na vreme.

Poslednja izmena od Goci u Pon Okt 12, 2009 12:14 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 10, 2009 10:14 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 2:05 pm
Čestitam, časopis za dušu ......
Bravo momci.

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 10, 2009 10:26 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
BOŽA napisao:
...sve je super :!: moram pohvaliti VD -ov tekst koji je obradio sve od strucnosti do duhovitosti (takvih tekstova treba biti sto vise)... :)
...samo napred, i da sto pre krene da izlazi na mesecnom nivou :mrgreen:

I meni se svidja vd-ov tekst :mrgreen:
Jedan predlog, fale mi malo u casopisu neki sitniji tekstici sa savetima vezanim za varke, sitan pribor i sl. Tipa, kako da dunster (citaj- moj cimer) veze upredenu strunu, a da mu cvor ne prokliza kad se, da izvines, ovlazi? Mislim cvor... A baba stuja zveknula... Jadan... Nateracu ga da napise tekst o tome sta mu je sve pobeglo ove jeseni, taman da zaradi za nove lusoxe, stare mu sve raznesose stuke :lol:
Ovaaaaj, gde sam stao? E, malo mi se cini da bi zaista casopisu falilo sitnijih, konkretnih, prakticnih tekstova, "neputopisnog" karaktera. S obzirom na usku specijalizovanost casopisa, mislim da bi bar te oblasti trebale potpuno da budu pokrivene. Jeste najlepse citati opise ribolova, gledati slike, velicati c&r, itd, isl, ali... Cimer ceka...

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 10, 2009 7:22 pm 

Pridružio se: Ned Okt 28, 2007 1:57 am
Nisam još vidio časopis, ali evo jedan prijedlog, ne znam da li ga je već neko predložio..., a to je da nakon 2 mjeseca od izlaska broja, stavite isti za download u pdf formatu na internet..., jer ima ljudi koji nisu fizički bili u mogućnosti da ga kupe, pa tako mogu doći do primjerka preko neta...

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 10, 2009 7:44 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 6:42 pm
Imam dve ozbiljne zalbe!
Prva morao sam da napravim 10 koraka do standa na sajmu da kupim novine.
Druga suvise je dobar.

Lupam gluposti malo jelte...Dobar je magazin,samo tako nastavite.

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 10, 2009 11:31 pm 

Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 5:43 pm
Čestitke na časopisu. Pokupio sam ga na sajmu i nakon čitanja proslijedio dalje. S obzirom da sam "slab" na članke Saleta Paulića, test Stelle je bio odličan. Zanimljivo, sadržavao je i cijenu role što je dobro, za razliku od tekstova i testova koje objavljuje u HR časopisima i koji redovno ne sadržavaju cijenu artikla. Nadam se da će se "popraviti".
Nastavite tako s željom da se časopis "podeblja", ako već ostaje dvomjesečnik.

Vrh

PostPoslato: Ned Okt 11, 2009 4:10 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 8:42 pm
Odlican casopis!Pretplatio bih se ali zivim u zgradi pa mi se ne vija sa postarima ali nadam se da cu nabaviti i naredne brojeve.Ovaj sam nasao u prvom kiosku(na platou spens-a u N.Sadu)ali je bio jedini.Visak stranica nije za kritiku jer se podrazumeva zurba u stampariji da na vreme izadje prvi broj.Pretpostavljam da ce sledeci biti jos bolji jer "jesen ribu lovi"pa ce biti vise "repromaterijala" :P .Nastavite tako!

Vrh

PostPoslato: Pon Okt 12, 2009 2:32 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
mrcak napisao:
S obzirom da sam "slab" na članke Saleta Paulića, test Stelle je bio odličan.

Eto šta čini žurba: neko stavi višak stranica (štamparija), neko ne pronađe sve kucačke greške u tekstovima (urednici magazina :oops: ), a neko - omaši prezime! :mrgreen:

Sale Popović je pisao o Stelli, a Sale Paulić o pecanju smuđa i bucova. :wink:

Vrh

PostPoslato: Pon Okt 12, 2009 10:43 am 
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Feb 22, 2006 11:01 am
...a Chira (Predrag Ćirić) mora da je bio zdravo vredan ovaj put, kad ste ga dva puta "turili" u popis saradnika... :D

There's a fine line between fishing and sitting there looking stupid...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 2 3 4 5 6 Elipsa 46 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris