Danas je Pet Jun 20, 2025 12:52 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 899 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 25 26 27 28 29 Elipsa 90 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Najava
PostPoslato: Uto Nov 10, 2009 5:10 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 1:12 am
Sta bi sa tom nagradnom igrom? Jel ce se znati ko je izvucen pre nego sto izadje novi broj?

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 10, 2009 5:33 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Da, da, biće toga za neki dan! :D

Nakupilo se varki, ima da podelimo svakom po paket za godinu dana pecanja! Verovatno mnogo više od najavljenih 500-1000 dinara.

Trebalo bi listu dobitnika ubaciti u magazin, i navesti nagrade, zato to ide uskoro na "dnevni red".

Oćeš da budeš član žiria, ti živiš tu blizu? :) Mada kao pretplatnik mož nešto "muljaš"... :mrgreen:

Treba nam neko sa strane... Recimo, recimo... Čistokrvni plovkaroš! :mrgreen:

Danas je 10.11. - recimo da će izvlačenje biti u ponedeljak za 6 dana, 16.11.2009.

Svako ko se do tada pretplati upada u šešir! :D Ko ja u onaj rov sa vodom kraj Ečke... :oops: :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 10, 2009 5:39 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 1:12 am
Mesta u ziriju nikada nisam voleo ... nekome obavezno moras da se zameris :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 10, 2009 9:21 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 3:20 pm
Goci napisao:
Nema na čemu druže! :)

Nego evo još jedne "Najave" za broj 2, i one posle:

Još nešto: Od broja 2 će odnos varaličarenje/mušičarenje biti malo pomeren u korist varaličarenja! Logična posledica pristiglih Godišnjih pretplata, gde ima onaj mali ček box gde se štiklira šta hoćete kao poklon u nagradnoj igri za pretplatnike. E pa mnoooogo više ljudi je čekiralo Varalice. 8)

Goci svaka čast za to, časopis je fenomenalan, tekstovi takođe ali iako stvarno volim i mušičare mislim da dobijaju veliki prostor i da nas većina baš kao i forum i sajt čije je ime da podsetim Varaličar.com samo traže svoj prostor pošto mušičari već imaju svoj magazin i voleo bih da oni budu samo gosti u našem časopisu tj par tekstova i ništa više. To možeš slobodno proveriti jednom anketom i videti rezultate. Znam za sva tvoja obrazloženja nego čisto sam malo sebičan :lol:

Oskar Vajld

Vrh

PostPoslato: Uto Nov 10, 2009 10:12 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

NajIgor napisao:
...u našem časopisu...

Imaš gajbu piva za ovo "našem"! :)

Napokon neko da oslovi magazin kako treba, a ne "Gocijev" ili "ekipe iz Niša" i slično.

Toliko članova ovog foruma je aktivno uključeno u stvaranje magazina (i to ne samo u pisanju priloga, već mnogo, mnogo dublje), počev od admina Roberta i Ervina, preko urednika Chire (član redakcijskog saveta), Chuppe i vd-a (nezvanični redakcijski savet :) ), pa Kockara, Strahinje i Diverune (od kojih svako pomaže na svoj način), Acemilicka zaduženog za prelom, Lazze za dizajn naslovne strane, pa sve do grupe od 30-40 forumaša, tako da nema sumnje kako je ispravno nazivati magazin u kontekstu pripadnosti. :)

Jedina razlika je što se ja kockam sa novcem (koga je sve manje) i iskreno jaaaaaako bih voleo da nisam u toj nezahvalnoj ulozi. :|

Vrh

PostPoslato: Čet Nov 12, 2009 11:20 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 1:31 pm
ovo gore sto je NajIgor napisao,potpisujem....mislim,cenim musicarenje,cak i ja ponekad musicarim kad nadjem teren pogodan za to....ali u samom magazinu koji se bavi varalicarenjem,mislim da bi odnos varka-musica trebao da bude u korist varke....ako zelim da citam o musicarenju,imam musicara....ako zelim o saranima,imam revire...ali ja ne zelim nista od toga...hocu da citam o varalicarenju! :)

Priključi se i ti u BOJKOT DOZVOLA 2013!

Vrh

PostPoslato: Čet Nov 12, 2009 12:00 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

tomos rider napisao:
...ali u samom magazinu koji se bavi varalicarenjem,mislim da bi odnos varka-musica trebao da bude u korist varke...

Ček polako...

U magazinu koji se bavi varaličarenjem ne treba ni malo da bude mušičarenja.

Ali ovaj se bavi i mušičarenjem.

Ali opet zbog strukture čitalaca biće više varaličarenja. Recimo 30-40% više.

Nemam sad ovde "nacrt" broja 2, ali mislim da će biti 11-12-13 varaličarskih tesktova, 6-7 mušičarskih i 2 mešana.

Plus ekologija, a u broju 2 "Zmije otrovnice - naši drugari iz ribolova" :mrgreen:

Napisao Ekoljubin drug sa faxa i napravio perverzno dobre slike, nešto najbolje šta ja ikada videh! Poskoci i šarke u prirodi, plus neke slike u makro modu gde se na glavi vide pukotine na krljuštima!! Taj prilog će ići na čak 3 strane, možda previše prostora za neribolovački text, ali slike su ludilo svih ludila u svetu ludih slika! :mrgreen:

I sve to će nekako probamo da zguramo u magazin koji košta 190 dinara, tj 2 evra! 8)

Poslednja izmena od Goci u Čet Nov 12, 2009 3:36 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Čet Nov 12, 2009 3:28 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 1:31 pm
heh,sve je jasno....pa jos ako ti i ja pisem,bice jos 2-3 strane...pa ce postati i roman spin and fly....ihaaaj.... :lol: :lol:
pozdrav i sve najbolje.....

Priključi se i ti u BOJKOT DOZVOLA 2013!

Vrh

PostPoslato: Pet Nov 13, 2009 9:37 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 3:20 pm
Goci napisao:
tomos rider napisao:
...ali u samom magazinu koji se bavi varalicarenjem,mislim da bi odnos varka-musica trebao da bude u korist varke...

Ček polako...

U magazinu koji se bavi varaličarenjem ne treba ni malo da bude mušičarenja.

Ali ovaj se bavi i mušičarenjem.

Ali opet zbog strukture čitalaca biće više varaličarenja. Recimo 30-40% više.

Nemam sad ovde "nacrt" broja 2, ali mislim da će biti 11-12-13 varaličarskih tesktova, 6-7 mušičarskih i 2 mešana.

Plus ekologija, a u broju 2 "Zmije otrovnice - naši drugari iz ribolova" :mrgreen:

Ja sam zadovoljan za sad sa tim novim odnosom i to je veliki napredak za tek 2. broj :wink:
Najviše što mi se sviđa u svemu tome je što se sluša glas čitaoca i Goci pratite samo to i sami će te videti u kom smeru se kreće časopis tj da li se udaljava od mušičara ili ne i šta vam je dalje činiti :wink:
I još jednom pohvale za stvarno veliki i profesionalni trud :wink:

Oskar Vajld

Vrh

PostPoslato: Ned Nov 15, 2009 12:11 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Upravo Đole Veber poslao text. I upravo ga pročitah. 8) Rekoh mu da piše neku zajebanciju. I napisao! :mrgreen: Kakav kralj! :lol:

Evo jedne rečenice:

"Dunjo, daj još dve sestre!"

:lol:

Nije stavio naslov, pa možda baš ovo ide... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 899 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 25 26 27 28 29 Elipsa 90 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris