Danas je Pon Jul 07, 2025 4:57 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 74 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 2 3 4 5 Elipsa 8 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:32 pm 

Pridružio se: Ned Okt 28, 2007 9:49 pm
Ala smo nervozni.... Ja ljudi samo hteo da čujem neki konstruktivni predlog. Pošto mi je to inače posao (TV reditelj), pomislih naći ću ovde rešenje za neke probleme sa kojima se susrećem na vodi, npr. kako svaki put da ne okrećem čamac zbog kontrasvetla (da me ne bi kolege iz susednih čamaca gledali kao budalu), kako zamoliti kolege (koji upravo nemilice zabacuju) iza mene da se pomere jer mi "ulaze" u kadar (a to ne bi lepo izgledalo na nečijem desktopu), itd. Ili da dalje slikam ulove (koje sebično zadržavam za sebe) kao do sada i pamtim lepe trenutke na vodi bez obzira na umetničku stranu fotografije......

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:36 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Feb 25, 2006 9:22 pm
hmm...nisam ti ja decko :shock: ...ja znam kako bi trebalo i uz malo truda sve ove fotke mogu izgledati skroz drugacije,cak to nije ni trud,samo treba ˝odresiti˝ ruke,ribu malo ocistiti vodom,nestezati je i nezavlaciti prste pod skrge...dobro,vidim da ste se nasli prozvanima,i treba, to mi je i bila namera...ali ne zla namera vec dobronamerna...

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:38 pm 
povratnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 6:22 pm
Ja to gledam ovako posto ovo nije galerija ulova nego sasvim druga tema onda je i ok sto ljudi uopste imaju dobru volju da kace slike jel da nije njih neki uopste ne bi znali da na joci ima stuke zar ne :wink:

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:41 pm 
povratnik
Korisnikov avatar

Prvo i prvo moras da znas da na ovom forumu nisu svi ni profi pecarosi ni profi fotografi kada budes placao za koriscenje ovog foruma onda se zali i na kvalitet slika za sada nemas nikakvo pravo a i ja se ne osecam prozvanim ja kao i djdj slike cuvam za sebe :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:44 pm 

Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 6:13 pm
joja napisao:
hmm...nisam ti ja decko :shock: ...ja znam kako bi trebalo i uz malo truda sve ove fotke mogu izgledati skroz drugacije,cak to nije ni trud,samo treba ˝odresiti˝ ruke,ribu malo ocistiti vodom,nestezati je i nezavlaciti prste pod skrge...dobro,vidim da ste se nasli prozvanima,i treba, to mi je i bila namera...ali ne zla namera vec dobronamerna...

A,sta si? Devojcica?Uopste se nisam nasao prozvanim,ja cu i dalje da se slikam kao i do sada,a svoju dobru nameru sacuvaj za sebe.

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:47 pm 
Veteran

Pridružio se: Sre Apr 30, 2008 3:22 pm
Odoste vi van teme, nismo svi fotografi...necija dobra volja sto podjeli bilo kakvu fotku sa nama!

daleko od toga da nije lijepo vidjet profi fotku, na kraju krajeva to je poso fotografa, a lijep ulov poso ribolovca :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:49 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 10:48 am
ma ok je ljudi,upravu je covek sto se tice drzanja riba,znam da ima zube ali jos malo pa cete poceti da ih drzite za oci kao retardi :)
a i vece su sanse da ne prezivi posle nabijenih pristiju u skrge nego da je duplo duze napolju a i ako sperete prljavstinu sa nje isto cete je osveziti,a sto se tice ukrstenih ruku to je vec budalastina :?
nadam se da se niko nije uvredio jer to nisam ni imao nameru pozdrav svima i cuvajmo to malo raja

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:50 pm 
povratnik
Korisnikov avatar

Ja definitivno odustajem od pecanja zao mi riba da ih ne boli :roll:

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:57 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 10:48 am
stukolovac napisao:
Ja definitivno odustajem od pecanja zao mi riba da ih ne boli :roll:

hahaha bravo!!bolje bi ti islao golf ima stapova :lol: :lol:
ne stvarno neko ih cak i ne vadi napolje vec ih otkacinje u vodi sto je za svaku pohvalu

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 09, 2009 6:58 pm 

Pridružio se: Ned Avg 30, 2009 6:35 pm
stukolovac napisao:
kada budes placao za koriscenje ovog foruma onda se zali i na kvalitet slika za sada nemas nikakvo pravo :lol:

Kolega sad i ti preterujes. Pa zar na ovom forumu ne mogu svi da iznesu svoje stavove i komentare, bez obzira koliko nam se oni svidjali ili ne. Konstruktivna diskusija :?:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 74 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 2 3 4 5 Elipsa 8 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris