Danas je Sub Jun 21, 2025 7:41 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 899 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 33 34 35 36 37 Elipsa 90 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Najava
PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 1:47 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
maxymus napisao:
Izgiboh tražeći ga po gradu :|

Glavni distributer za ovaj deo Srbije je Trag Press iz Kragujevca. On je razvezo magazin po pola južne i centralne Srbije. Ako ga nema u Kragujevcu onda hebiga Haso. :mrgreen:

Ili bolje daj nađi neku radnju u Kragujevcu pa da im tamo lepo pošaljemo jedno 10 komada i da znate gde uvek ima.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 9:14 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 1:13 pm
Jučer sam kupio br. 2 i ima zanimljivih tekstova ali mislim da to sve nema smisla. Vidim da je kod Vas ista situacija kao i kod nas u HR samo što je kod nas još gore. Ako se ovako nastavi svaka ulica će imati svoje pecaroške novine. Čini mi se da bi svako volio biti glavni i da ima svoje novine umjesto da svi sjednu za stol i dogovore se da rade zajedno pa da imamo par kvalitetnih novina.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 9:49 pm 
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 6:07 pm
A šta to nema smisla? :roll:
Pa ovo je jedini časopis u ovoj državi ( a verovatno i šire ) koji se isključivo bavi tematikom vezanom za ribolov veštačkim mamcima. Šta hoćeš da kažeš, da je suvišan i nepotreban jer ima dosta drugih časopisa, pa nema potrebe da se još i ovaj pojavljuje?
Ekipa koja radi na realizaciji ovog časopisa je prilično brojna, teorijski i praktično dobro potkovana, odgovorna i ozbiljna. Nema tog časopisa u ovoj državi koji po tim parametrima može da nam parira, i nema šta mi da sedamo za sto i da se dogovaramo sa drugima. Bolje bi bilo da se drugi malo ugledaju na nas!

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 9:57 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
bakica napisao:
Jučer sam kupio br. 2 i ima zanimljivih tekstova ali mislim da to sve nema smisla. Vidim da je kod Vas ista situacija kao i kod nas u HR samo što je kod nas još gore. Ako se ovako nastavi svaka ulica će imati svoje pecaroške novine. Čini mi se da bi svako volio biti glavni i da ima svoje novine umjesto da svi sjednu za stol i dogovore se da rade zajedno pa da imamo par kvalitetnih novina.

Prijatelju, ja skoro vecu glupost ne procitah...
Pardon, ajd da razjasnim zasto to mislim:
Mogu da skontam kritike na racun kvaliteta casopisa, al ne mogu da razumem kritiku o ideji NOVOG, SPECIJALIZOVANOG casopisa, posvecenog onome sto svi volimo...

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 10:07 pm 
Korisnikov avatar

Skidam Vam kapu na uloženom trudu oko novina i želim Vam da izdržite na tržištu puno godina. Nisam mislio nikoga uvrijediti, a ono što sam naveo je samo moje mišljenje.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 10:13 pm 
Korisnikov avatar

Ok, ajd ja malo da ti pojasnim situaciju kod nas ovde: U Srbiji nemas sve ukupno 3 kvalitetna casopisa, a u njima je izlazilo u proseku (u svima zajedno) desetak varalicarskih tekstova. Zbog toga je Goci dosao na ideju o osnivanju casopisa, a podrzali su ga nasi varalicari masovno, iz istih razloga...

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 10:26 pm 
Korisnikov avatar

Još jednom ponavljam da nisam mislio ništa loše i novine su sasvim OK. Stvarno bih volio da izdrže na tržištu. Iznio sam svoje mišljenje na krivom mjestu,a ono se najviše odnosilo na situaciju u HR.

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 16, 2009 1:45 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
2pike napisao:
Zbog toga je Goci dosao na ideju o osnivanju casopisa, a podrzali su ga nasi varalicari masovno, iz istih razloga...

Zbog toga su Goci i Sale došli na ideju... 8)

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 16, 2009 1:57 am 
Korisnikov avatar

Pardoniram :oops:

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 16, 2009 3:58 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Maj 12, 2006 4:11 am
Goci napisao:
2pike napisao:
Zbog toga je Goci dosao na ideju o osnivanju casopisa, a podrzali su ga nasi varalicari masovno, iz istih razloga...

Zbog toga su Goci i Sale došli na ideju... 8)

8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 899 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 33 34 35 36 37 Elipsa 90 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris