Danas je Sub Jun 21, 2025 7:17 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 15 16 17 18 19 Elipsa 46 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Pon Jan 25, 2010 1:52 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 4:23 pm
Dugo nisam čitao ribolovačke magazine i malko sam zaboravio kako sve to izgleda. Mogu reći da je Spin & Fly prvi takve prirode koji sam pročitao u zadnjih nekoliko godina i dao mi je dosta razloga da nastavim da ga čitam.
No... imam par predloga što se tiče dizajna. Meni bi izgledalo lepše da se na naslovnoj strani nađu samo Naslov i prateće stvari (broj, cena, sajt, mesec itd.), a sve ostalo što već ima u sadržaju da tamo i ostane. Eventualno onaj deo na dnu strane sa svega nekoliko istaknutih tekstova(jedan spin, jedan fly i jedan razno-ekologija, ihtiologija, turizam, bilo šta). Time bi ovaj časopis znatno estetski odudarao od drugih ribolovačkih časopisa na našim prostorima. Zamisli prvi broj sa samo naslovom i tom makro fotkicom. Možda će ti se činiti prazno, ali estetski znatno privlačnije :) Eventualno da te najave na naslovnoj ostanu žute za spin i bele za fly tekstove kao što je u skladu i sa naslovom. Ne pravim podelu, nego mi prosto izgleda zgodno tako.
PS. Nisam ni pročitao najave na naslovnoj, nego sam odmah krenuo na sadržaj pa dalje..... :D

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 25, 2010 3:10 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jun 04, 2007 7:50 am
Nabavih prvi a i drugi broj.Za divno čudo pojavio se nekako u Zvorniku (prvi broj) :shock:
Sve pohvale za časopis i puno sreće u daljem radu!

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 25, 2010 3:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 9:41 pm
aleks667 napisao:
Zamisli prvi broj sa samo naslovom i tom makro fotkicom. Možda će ti se činiti prazno, ali estetski znatno privlačnije :)

Najave tekstova na naslovnoj su nužna stvar jer u određenom procentu slučajeva, verovao ili ne, znaju da "presude" kod kupca koji se nećka da li da kupi ili ne (dok gleda izložene novine na kiosku, reklamu u nekim drugim novinamam i slično)... Jedan dobar naslov koji "gađa žicu" ume ponekad da presudi... :wink: Lično mi se to desilo par puta kod novina sasvim druge tematike... :lol:

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 25, 2010 3:58 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 4:23 pm
To je i meni palo na pamet kad sam pisao post i to jeste istina. Možda jednog dana kad Spin & Fly dobije pažnju koju zaslužuje od čitalačke publike neće biti potrebe za tim :) Eventualno da se naslovi spuste malo ili ona varijanta, spin žuti, a fly beli :mrgreen: No to bi opet moglo da utiče na odluku. Treba se pomiriti da naslovnica treba da upeca čitaoca, a treba ponuditi što više mamaka :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 25, 2010 6:15 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 1:31 pm
Saša napisao:
aleks667 napisao:
Zamisli prvi broj sa samo naslovom i tom makro fotkicom. Možda će ti se činiti prazno, ali estetski znatno privlačnije :)

Najave tekstova na naslovnoj su nužna stvar jer u određenom procentu slučajeva, verovao ili ne, znaju da "presude" kod kupca koji se nećka da li da kupi ili ne (dok gleda izložene novine na kiosku, reklamu u nekim drugim novinamam i slično)... Jedan dobar naslov koji "gađa žicu" ume ponekad da presudi... :wink: Lično mi se to desilo par puta kod novina sasvim druge tematike... :lol:

hahahahah!... da, da... deep throat..... :lol: :lol:

Priključi se i ti u BOJKOT DOZVOLA 2013!

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 25, 2010 7:32 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Da, da, najava "Sex na motoru pri 200 km/h" je zvučala kao nešto što mora da se pročita... :lol:

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 26, 2010 7:44 pm 

Pridružio se: Pon Nov 26, 2007 8:22 pm
Goci napisao:
Nema na čemu, hvala tebi na pretplati. :wink:
Javi kako ti se čine magazini kad ih malo detaljnije prelistaš... :)

Svaka čast ekipi na magazinu.
Ja kupujem sve moguče magazine, na Spin & Fly sam se morao predplatit, jer drugačije
ne znam kako bih došao do njega u ovaj konac Slovenije.
Kad sam prelistao prva dva broja, moram da kažem da sam bio prijatno presenečen.
Časopis mi izgleda baš kako treba, brez nekih viška (Bolji material papira, previše reklame...)
Jedino me j.., da sad razmišljam i o kupovini mahača :?
Inače časopis je super, samo nastavite tako.
Meni nije žao što sam se predplatio.
ps. Sviđa se mi i to da puno člankova pišejo forumaši :wink:

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 26, 2010 9:05 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 1:42 pm
Svaka cast za casopis, sve pohvale ekipi.
Jedan primerak se malo i naputovao pa se cita i u dalekoj Africi.

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 27, 2010 11:33 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
He, he, kul!! :D

Vrh

PostPoslato: Čet Feb 04, 2010 10:45 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 6:42 pm
Kupih i br. 2, kasnim malo al jbg. Kao sto rekoh i posle prvog broja extra ali pazite da bude spin & fly a ne fly & spin :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 15 16 17 18 19 Elipsa 46 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris