fresh&clean napisao:
Ja jedinu korist iz svega ovog imam jedinstvenu dozvolu, a štetu zabranu pecanja iz čamca.
Kakva bre jedinstvena dozvola
Šta sam ja ovde pisao još pre ihaaaj, a Šifus pisao čini mi se na prethodnoj stranici i ugrubo izveo matematiku
Koliko se ja sećam sastanka na kom sam bio u RSV, visinu doplatne dozvole po ovom nakaradnom zakonu određuje upravljač. Isto tako lepo je Rogy snimio telefonske razgovoe sa kompetentnom gospodom i tu je takođe rečeno sve što se tiče pecanja iz čamca, a to opet da ponovim određuje upravljač.
Ljudi šta vam je? Vidite i čujete samo ono što vam odgovara, radujete se objedinjenim dozvolama, prepucavate se... U najboljem slučaju ćemo jedinstvenu dozvolu
MOŽDA imati ove godine ako ne reše kategorizaciju voda. A sve mi se čini i da na to uskoro očekuje.
I opet da se ponovim, daj Bože da nisam u pravu i da sam samo paranoičan. I još jedna stvar, i meni bi najviše odgovarala objedinjena dozvola, a u celoj stvari sam totalno nepristrasan i politički neopredeljen pa nemam nikakvog razloga da navijam za neku stranu. U RSV-u sam bio na sastanku koji je organizovao Rogy, znate koliko nas je bilo? Petoro!!! Eto toliko je interesovanje ribolovaca za celu problematiku o podeli voda i ribolovačkim dozvolama. Ja bre ljudi do ove godine nisam pecao u NS, niti sam znao bilo šta o podelama područja na ovom terenu pa sam otišao i poslušao šta su imali da kažu. Isto tako bih otišao i u bilo koje drugo udruženje i iz prve ruke poslušao o čemu se radi, a ne samo naklapao po principu rekla-kazala.
Ajde neko ko ima dozvolu neka je slika pa neka okači slike da vidimo to čudo i pročitamo tačno šta piše. Ako neko ima poznanstvo bilo koje vrste sa nekim od upravljača neka traži da se održi sastanak na koji možemo doći i gde če nam neko kompetentan objasniti tačno kako stvari stoje. To su trenutno jedine stvari od kojih realno možemo imati koristi mi ribolovci.
To da je stanje loše i da upravljači ne čine ništa svi znamo, a malo poduzimamo tako da bi bilo lepo da se manemo presipanja iz šupljeg u prazno i da se uhvatimo jedine teme koja nas sve trenutno zanima, a to su dozvole za rekreativni ribolov.
Od mene toliko, nek ovo tumači ko kako želi, zlobno ili ne. Ja odo u čitače