Pa kad zapadnem dva puta u 5% sreckovica za nagradu moralo je da se desi da zapadnem u par posto onih do kojih magazin ne stigne. Bilo bi glupo da nije tako. Mada su mi prva dva broja stizala uredno. Definitivno No3 nije dosao (pitao u PTT) pa te molim da mi posaljete ponovo kao i da Vas podsetim za No2 za koji smo se dogovorili. Pozdrav za S´n F iz Ča
Broj 3 ti je poslat u četvrtak, ali možda si zapao u onih par procenata "srećkovića" kojima pošta zagubi ili drpi magazin, ili ga pak drpi komšija ribolovac iz sandučeta...
Ništa strašno, ako ga nema još dan-dva proveri da te ne čeka u pošti, a ako ga nema ni tamo, javi da pošaljemo opet.
Na 100 poslatih magazina uvek sa zagubi 3-4-5 komada, pa ih pošaljemo opet, tako da nema tu nekih problema, niti velikog gubitka za nas, osim što tih par ljudi čeka magazin 4-5 dana duže.
Čudna je naša pošta... Jednom pretplatniku broj 2 nije stigao jednom, pa mi poslali opet, pa mu opet nije stigao, na kraju otišo do pošto digo galamu i dobio oba komada.

E pošto Srbije... No dobro, dok se zagubi samo par procenata nije strašno.
A varke za nagradnu igru nismo još slali, mora pričekaš malo da ih sve priberemo.

Ali stripi se, bićeš prijatno iznenađen...