Danas je Čet Jun 19, 2025 4:50 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 52 53 54 55 56 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 1:34 am 

Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 3:19 pm
Imam jedno pitanje. Svi pricate o ceni dozvole, a ja treba da kupim i dozvolu za sina koji u aprilu puni 15 godina. Zna li koliko kosta ove godine dozvola za juniore, starije juniore ili kako se to vec zove?

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 6:28 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Sep 08, 2009 10:28 am
do 14 godina ne treba dozvola, ali je obavezno prisustvo lica koje ima dozvolu.
od 15 isto ko i svi ostali
nema vise
penzioneri,zene,deca.....

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 7:04 am 

Pridružio se: Pon Sep 03, 2007 12:37 pm
uzeh i ja dozvolu i prica je sledeca
sto se tice doplata ona moze da iznosi maksimalno 10% od cene dozvole tj 460din za dato podrujce i vazi ti cele godine a na to ce imati prava samo oni delovi koji su oznaceni zutim na karti (kartu nisam imao prilike da vidim) tj recimo kovilj, begec, gornje podunavlje, conoplja, 3-4 jezera na fruskoj gori ....reke i kanali ne. Trenutnno se niko od pomenutih nije prijavio za to. Licno za mene ova varijanta je ok jer sam iz Ns i dosad je bilo
jedna dozvola za dunav
jedna za kanal
jedna za kovilj
jedna za begec
jedna za jezera....
i kad se sabere izadje mnogo vise, mada se sa osmehom na licu secam vremena kada je dozvola vazila BAS svugde
Ono sto je novina je to da se dnevna dozvola vadi dan ranije??? kako ne znam ali sta je tu je bitno je da su barem neki pomak napravili a videcemo kako ce dalje nastaviti

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 7:55 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 9:41 pm
pocetNick napisao:
Ono sto je novina je to da se dnevna dozvola vadi dan ranije???

Nije novina, tako je bilo i ranije, a to što su se mnogi korisnici/udruženja oglušivali na to i prodavali dozvole na vodi - to je neka druga priča... 8)

10%? fino, samo ne znam kako će se onih RSV-ovih 4.000 dinara uklopiti u taj postotak...? :evil:

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 9:39 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 9:57 pm
Dnevna i mora ranije da se vadi, a ne ono pecas pa ako dodje kontrola- platis a ako ne nikom nista :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 1:57 pm 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
evo ja sam postavio iste slike i na forum ministarstva pa ko zeli da se i tamo raspravlja neka slobodno napada

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 2:17 pm 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
eno ga jovanović je na forumu, ko je nakačen može da ga ispituje :lol: :lol: :evil:

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 5:47 pm 

Pridružio se: Sub Sep 22, 2007 3:45 pm
Mikija podrzaavm. Moramo da nesto preduzmemo inace i ovo malo voda sto osta ode dodjavola
Miki Kg napisao:
Forum ima 7920 clanova :shock: Mislim da je vreme da se organizujemo i zazvonimo na sva vrata ako treba i protest po Bg-u :roll: Ima nas, mozemo!

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 8:17 pm 

Pridružio se: Pon Sep 03, 2007 12:37 pm
ono sto sam cuo neki dan je to da su pravili akciju par dana nakon izdavanja dozvola na donjem kanalu kod ns i hvatali grabuljase i pritom ih prethodno slikali ko zna mozda stvari stvarno krecu na bolje mada ne onim tokom/brzinom kojom bismo voleli

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 20, 2010 10:36 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Apr 21, 2009 6:16 pm
Pravili su akciju i juce ujutro oko 8h.Isli su dva naoruzana cuvara sa jednim ispektorom napravili su takav prepad da grabuljasima nije bilo dobro.Oduzeli su pribor,napisali prijave i sve to lepo slikali pa na sud.Eto sve se moze kad se hoce.Malo sam se raspitao ko je sad nadlezan za ribolovacku sluzbu u Vojvodini i ako sam dobro informisan dosao je pravi covek,Aca matic.Covek je bio upravnik sva tri jezera u Erdeviku e tamo se znao red.Coveka sam pre par godina zamolio da mi dozvoli da pecam na jezeru Moharac, jedno tri dana,tamo je vazila samo posebna godisnja dozvola.Jedino pitanje je bilo dali sam sportski ribolovac ako jesam da sam dobrodosao u svako doba.Dosao sam na jezero javo se cuvarima,bio sam ugoscen kao naj rodjeniji.Bio sam za bojkot dozvola, ali sad mislim da ce se uvesti neki red,nadam se da negresim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 52 53 54 55 56 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris