Danas je Čet Jun 19, 2025 12:50 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 59 60 61 62 63 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Sub Feb 27, 2010 8:04 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 5:01 pm
Ja od sad drzim ugly stika u camcu onako bez masine.
Drugima cu da pecam a on ce biti za ribocuvare,pa kad ga ispresavijam.
Prosle godine zamalo da dobije veslo u glavu,kad mi je rekao da je i ribocuvar i policajac u isto vreme i trazio mi i plovidbenu dozvolu pored ribolovne.
AA reko ti si i policajac,eeee sad ce da vidis. Od tad mi mase sa 100 metar i vice u redu

Inace imam sve sto je trazio nego me iznervirao bezobrazluk,covek zeljan vlasti

Zabranjeno voce cesce se prska.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 27, 2010 8:20 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 7:41 pm
Ma lazo veslo je zakon :lol: Ja idem sutra da kupim novo na najlon :P

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 27, 2010 10:58 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 1:12 am
Ja prosle godine kupio dva komata u Smederevu. Cista camovina, duzina 1.7m, kad zamahnes pokrivas teritoriju solidne povrsine, a pri udarcu ne moz' da pukne pa da ebe oca :)

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 27, 2010 1:49 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 9:51 pm
sto se tice evidencije ulova,upisuje se samo riba koju nosite kuci,znaci riba koju vratite u vodu ne mora da se upisuje.
misljenja sam da je ta evidencija ulova uvedena,odnosno prepisana iz drugih uredjenijih zemalja,rada evidencije koliko je godisnje ribe izneseno iz vode,da bi se ta voda mogla poribiti sa kolicinom ribe koja nadoknadjuje taj izlov,ali svi znamo da je to velika glupost i da kod nas nema nista od poribljavanja,a kamoli od tacne evidencije koliko se ribe izlovi u toku godine,a to je dokaz da ne treba doslovno prepisivati tudje zakone,jer prvo smo trebali urediti mnoge druge stvari,pa tek ondah uvesti tu evidenciju.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 27, 2010 4:04 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 20, 2008 9:30 pm
To jeste bila namera onih ciji su zakon prepisali, ali prepisivaci su se pre nadali da ce ljudi predavati krcate knjizice i kad dodje vreme za poribljavanje da bude ono:"Pune su nam vode ribe, vidite pismene dokaze ribolovaca", i onda ne moraju da"idu u stetu"poribljavanjem pa im vise love ostane!
Samo su se zeznuli sto se tice kazne (ako ne popunis knjizicu nema dozvole za iducu godinu) jer ima dosta C&R ribolovaca kojima nema sanse da zabrane izdavanje dozvole za iducu godinu, a i ja vratim 95% ulovljene ribe pa da vidim ko ce da mi zabrani kupovinu nove dozvole zato sto nemam ni celu prvu stranu knjizice ispunjenu a svi znaju da idem bar jednom nedeljno u ribe!!
Pozdrav 8)

http://www.youtube.com/watch?v=w3PWtKnWmSE&feature=related

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 27, 2010 4:43 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 9:57 pm
Ossa napisao:
Ma lazo veslo je zakon :lol: Ja idem sutra da kupim novo na najlon :P

Veslo je MAMA !

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 27, 2010 7:02 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 5:01 pm
Ma ugly stik je bolji 3m ili neka stara dobra germina.Ostavi fine strafte.
Veslom ga mogu ubiti,pa jos da ogovaram kao za coveka.Ne ide to

Zabranjeno voce cesce se prska.

Vrh

PostPoslato: Pon Mar 01, 2010 11:55 pm 

Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 3:19 pm
Nekih problema je bilo na sajtu ministarstva ekologije. Vidim, danas ga zatvorili zbog nedolicnog ponasanja ili tako neceg, a taman sam hteo da pitam da li je moguce da za decu od 15 godina takodje ide puna dozvola....

Vrh

PostPoslato: Uto Mar 02, 2010 8:15 am 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
kolega toni, 100% bi dobio odgovor tipa: poštovani gospodine toni prema zakonu o porodičnim odnosima vaše dete sa navršenih 15 godina stiče radnu sposobnost i mogućnost da zarađuje pare pa ako želi da peca neka se zaposli i neka kupi dozvolu.
ne ebu oni ni 5% naša pitanja, zato su i ukunuli forum a ne zbog nekog nedoličnog ponašanja.

Vrh

PostPoslato: Uto Mar 02, 2010 7:26 pm 

Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 3:19 pm
Sifuse, postavaljao sam ja njima pitanja pre skoro godinu dana, o dozvolama i korisnicma voda za 2009-u, znam kako su odgovarali... Danas mi je bio komsija penzioner, ne moze covek da veruje da treba da plati dozvolu, a ima 75 godina, jedva covek uspe da ode na oblliznje jezero 5-6 puta godisnje. Psuje iz sveg glasa. Kod nas je dodatno zakomplikovano time sto je, po mom misljenju sa pravom, oduzeto pravo koriscenja dosadasnjem korisniku, pa, izgleda privremeno, dato Sumskom gazdinstvu. Vidim na naslovnoj strani sajta ima pismo velikog broja predsednika udruzenja iz naseg kraja, ali zanimljivo, nema potpisa i predsednika uzickog udruzenja. Prosla godina, mi u Uzicu nismo ni skupstinu imali, pa verovatno racuna covek da ne mora ni da se solidarise sa ostalim udruzenjima. Bas bi bilo zanimljivo videti finasijski izvestaj i zavrsni racun, u sklopu aktuelnih krivicnih prijava...
A to sto se naplacuje deci i penzionerima puna cena, to je prvorazredni skandal. Misli Dulic, ako on ide na Bali o drzavnom trosku, da svi u zemlji imaju para. Izmedju ostalog, i ovo je dokaz vise koliko je aktuelna vlast izgubila vezu sa relanim zivotom. Nadam se da tolerantni administratori nece reci da je ovaj komentar van teme, pa brisati post.

Poslednja izmena od toni u Uto Mar 02, 2010 10:44 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 59 60 61 62 63 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris