bugi napisao:
Mozes samo lepo da ih zamolis da vise ne prilaze obali bas blizu i poslusace te.
Takodje ako su bila dvojica u dva camca sigurno su vukli vlak i sigurno su bili na 30 m od obale.
Takav je to ribarski alat i tako se vuce.Camac deluje da je u obali ali alat je dosta dublje. A da ne poverujes nista ti to ne utice na lov smudja jer prvenstveno soma tako love.
Panduri im nista ne mogu jer imaju sve uredne dozvole a tek ribocuvar im nista ne moze jer isto imaju sve.
Licno ih sve poznajem i siguran sam da nece dolaziti ako ih lepo zamolis.
Sjajno posto ih licno poznajes,narocito,narocito onoga sa BG245D,fino ga zamoli da mi ne vuce vlak na 4 metra od obale a posto je tako divan covek pitaj ga da mi pokaze mrezu u prolazu da vidim da li je upecao smudja,ako nije onda sam dosada bio u zabludi i mislio da u nrezu ulece riba i da vlak svojim drndanjem po dnu ne rasteruje ribu.
Sto se tice njihovih poznanstava i dozvola bio sam u Riverguardu i od njih saznao kakav je dil gospode alasa,Srbijasuma i pandura,a i ja i ti to znamo,da citava prica nema veze sa dozvolama nego sa korupcijom kao sasvim uobicajenom pojavom u srpskom drustvu.