Danas je Pet Jun 20, 2025 1:22 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 28 29 30 31 32 Elipsa 46 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Sub Okt 30, 2010 11:51 pm 

Pridružio se: Uto Sep 14, 2010 2:19 pm
ma znam ali ovo je suvise dobro da bi bilo istinito.nasao sam drustvo ribolovaca koji mi odgovaraju,batalio sam plovkarenje i slicno,naucio da svrha ribolova nisu ribe nego zadovoljstvo dok imas ribu na stapu . Bolje da se koristi neki laganiji pribor jer joj dajes sansu da se otkaci i imas vece uzivanje a za sve to ste VI odgovorni.... :oops: :oops: :oops:

Vrh

PostPoslato: Čet Nov 04, 2010 9:30 pm 

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 9:03 pm
u čakovcu sam kupio reviju spin & fly i fale 4 stranice,zašto se to dogodilo???

Vrh

PostPoslato: Pet Nov 05, 2010 1:25 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 1:31 pm
vlada_nis napisao:
ma znam ali ovo je suvise dobro da bi bilo istinito.nasao sam drustvo ribolovaca koji mi odgovaraju,batalio sam plovkarenje i slicno,naucio da svrha ribolova nisu ribe nego zadovoljstvo dok imas ribu na stapu . Bolje da se koristi neki laganiji pribor jer joj dajes sansu da se otkaci i imas vece uzivanje a za sve to ste VI odgovorni.... :oops: :oops: :oops:

najbolji post koji sam procitao u poslednje vreme....

Vlado,jos uvek postoje ljudi cistog srca kojima nije sve u materijalnoj zadovoljstini i meni je drago sto,makar virtuelno poznajem takve ljude....rece neko vec par postova iza,tako ces i ti pomoci nekome ko tek zalazi u ove vode...pozz!

Priključi se i ti u BOJKOT DOZVOLA 2013!

Vrh

PostPoslato: Pet Nov 05, 2010 1:12 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
ROBERTO 11 napisao:
u čakovcu sam kupio reviju spin & fly i fale 4 stranice,zašto se to dogodilo???

Na par hiljada magazina greškom se napravi neki falš. U procesu sklapanja odštampanih strana nešto se radi mašinski, nešto ručno, greške su moguće, ali su srećom retke. Do sada se više puta javilo da ima jedan dvolist viška, pa se jednostavno mogao taj iscepati. Eto sada prvi put čujem da ima dvolist manjak... :| Javi na PP ime i adresu da ti pošaljemo novi primerak na poklon. :)

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 25, 2010 2:19 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Maj 27, 2010 6:48 pm
Sve pohvale za casopis :P Samo tako nastavite :P

I da ovaj casopis preraste u mesecnik ;)

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 25, 2010 6:47 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 3:20 pm
Jbt uzeo si moj avatar :mrgreen:
Uppsss ja moj ni nemam, neko je nešto z...o :roll:

Oskar Vajld

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 01, 2011 10:27 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 10:41 pm
Casopis je odlican-svaka cast. Jedna stranica bi mogla da se izdvoji samo za novitete.
Samo tako nastavite, jedini ste pravi varalicarski casopis u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 03, 2011 10:35 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Hvala!

Što se noviteta tiče, njih ćemo predstavljati kao i do sada: samo u okviru test priloga, nakon što neki od naših saradnika dobije/kupi/mi kupimo i pošaljemo mu taj proizvod (štap. mašinicu, varalicu...) i time peca neko vreme, uhvati koju ribu, i stekne realnu sliku.

Textovi tipa "Noviteti ****** za 2011." se mogu napisati pregledom oficijalnog web sajta (najgora varijnta) ili tako što od proizvođača ili distributera zatražiš te nove varke, odeš na vodu i svaku zabaciš po 5 puta (mnogo bolja varijnta, ali opet nedovoljno dobra).

Nama je jedino dovoljno dobro da tim test ribolovaca peca i tek ako zaključi da je to dovoljno dobar proizvod, vredan prostora u našem magazinu, neko od njih (ili svi skupa objedinjeno) napišu objektivan text, u kome saradnik ima svo pravo i da iznese kritike na račun proizvoda, iako znamo da se to prizvođaču neće sviđati. Ali jebiga, to je objektivan text. To je text posvećen čitaocima, a ne proizvođačima (oglašavačima). (Ove druge textove - skrivene plaćene reklame - nikada nećemo imati, makar zatvorili magazin. To je nešto što smo zacrtali u početku. Spin & Fly neće po svaku cenu trajati doveka!)

Naravno, uvek će biti više pozitivnih nego negativnih kritika u test prilozima, jer kao prvo pažljivo biramo šta da dajemo test ribolovcima, a na kraju, ako kojim slučajem prevagnu negativne kritike, zaključićemo da je to loš proizvod i da ne vredi pisati o njemu. Za sada još nismo imali takav slučaj, ali verujem da će biti i toga...

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 10, 2011 9:16 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 1:31 pm
nice. ovo je lepo procitati... muka mi je takvih i casopisa a i emisija... dodje lik iz opela, cusne kintu i vec vidis test opel:
najbolji auto svih vremena ili slicne nebuloze... providno i jadno... ovo je vec nesto drugo... a i predlog...
kao sto sam ja imao tu cast i napisao 2 skromna clanka, tako bi mogao uvesti rubriku REC POCETNIKA
(slicno kao rec urednika, stim sto je razlika u mestu clanka, rec urednika je na prvoj, ovo stavis na zadnju... :))

Priključi se i ti u BOJKOT DOZVOLA 2013!

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 11, 2011 2:41 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Hm, "reč početnika" ne zvuči kao nešto za šta će se ljudi otimati da kupe i pročitaju. :mrgreen:

Ali kada je neko početnik u nekoj tehnici, kao ti u nimfarenju ciprinida, pa je brzo savlada i počne uspešno da hvata ribe, to ima smisla objavati kao reportažu jer se tako ohrabruju drugi početnici da probaju to isto, jer ako si uspešno hvatao ti, hvataće i oni.

A ako o recimo tom istom nimfarenu bele ribe (ili bilo kojoj drugoj tehnici ribolova) piše neki vrhunski mušičar (ribolovac) to naravno da više vredi, ima više korisnih informacija, bazira se na mnogo većem iskustvu... ali uvek ostavlja dilemu: da li će i meni ovo poći za rukom? Plus još 1000 pitanja tipa: Razumem kako treba da vodim nimfu, ali da li ću znati da je zabacim dovoljno daleko i dovoljno precizno? Možda treba vrhunsko znanje fly castinga... Da li ću registrovati udarac? Možda će ribe grizkati imitaciju a ja neći osetiti/primetiti baš ništa...

Sve ima svoje, i trudimo se da svaki text ima neku svoju poentu... Tako ponekad ima smisla objaviti i iskutvo nekoga ko je u nekoj disciplini još početnik. Naravno samo ako je lepo hvatao ribe. Lako je naći početnika koji ne uhvati ništa! :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 28 29 30 31 32 Elipsa 46 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris