Danas je Sre Jun 18, 2025 2:15 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 7 8 9 10 11 Elipsa 54 Sledeća

Hoćete li kupiti dozvolu ove godine?
Da 67%  67%  [ 4 ]
Ne 33%  33%  [ 2 ]
Ukupno glasova: 6
Autoru Poruka
PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 2:22 pm 

Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 9:37 pm
Potpisujem.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 2:27 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Nemojte da se ljutite i nemojte me pogresno razumeti,
ali obratite paznju da u nekom trenutku ne ispadne:
"ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se".

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 2:34 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
Ja ne razumem o kakvom vi to organizovanom bojkotu pricate, zasto treba da vam se pojavi neki veliki Vodja koji ce vam reci kad sta da radite, zar nije dovoljna vasa svest i savest da uradite pravu stvar? Pa nece ni jedno udruzenje organizovati bojkot kad imaju lepu zaradu od prodatih dozvola, svakom udruzenju-distributeru je u najvisem interesu sto vise prodatih dozvola a ne bojkot. Ako su dole zadovoljni river guardom i njihovim nindzama jel mozemo bar u Vojvodini nesto da sprovedemo, ja jos nisam cuo da je na nekom vojvodjanskom terenu zaveden red (ne racunam Jocu)?

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 3:30 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Zasto si se uhvatio postojecih trulih organizacija i udruzenja,
kao da su jedna jedina, bogom dana, nepromenljiva i obavezna :?:
Oni nece organizovati nikakav protest ni bojkot, to je valjda kristalno jasno,
prvenstveno iz razloga koje si i sam naveo. (da su hteli/mogli uradili bi to vec imali su i imaju i uzroka i povoda)

Nazalost ljudima treba neki oblik "velikog vodje" da im "kaze sta da rade",
jer evidentno je da od spontanih masovnih reakcija nema nista, cak ni po mnogim egzistencijalno bitnijim pitanjima.

Mozemo individualno pisati uz vetar koliko god hocemo i osecati neko zrnce satisfakcije zbog toga,
ali rezultati ce biti vrlo slabi.
Znam, probao sam.

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 8:19 pm 
Forum Domacin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 01, 2006 10:53 am
Okruzeni smo lopovima i kriminalcima...
Olos svake vrste je prisutan svuda pa tako i na vodi
Ne bi trebalo da im damo pare ali nemamo kud
Samo neka mi neko objasni kako ce neki pecaros na Moravi kad mu dodje River's Guard objasniti sto nema dozvolu
Popusice kaznu i kraj...ne moze im nista...jos bi i batine popusio ako bi prvi poceo jer uvek ima vise cuvara

Kako ja na mom terenu da kazem necu kupiti dozvolu kad krivolov skoro i da ne vidjam a svaki dan sam na vodi
Koje ja imam opravdanje da coveku kojeg poznajem i koji je korekatn kazem necu da kupim dozvolu

Morate shvatiti da se prica razlikuje od mesta do mesta a da su nam isti ministri a bome i lopvi su na isti kov
Samo svest ljudi kad se promeni imacemo vidljive rezultate
A do tad samo mozemo da se sporadicno bunimo

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 10:07 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
Zato i rekoh da mozemo ograniciti neku akciju na Vojvodinu, stvarno ne znam kakva je dole situacija, a i kontam da je lakse doci do nekih pokrajinskih funkcionera nego do Dulica i bratije. Mozda mogu nekako da prekore svoja javna preduzeca da prestanu da brljave toliko.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 10:17 pm 

Da prestanu da upravljaju a ne da prestanu da brljave.Jel ima neko ijedan svetao primer funkcionisanja LOPOVSKIH organizacija-javnih preduzeća :?: Jel ima neko ijedan primer da je iko zaposlen u tim ološkim firmama zbog svoje stručnosti a ne partijske privrženosti :?:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 10:26 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
Jebes politiku, od toga nikad ne izadje nista dobro... Ja sam vise i prestao da se nadam, tu i tamo uradim nesto korisno za prirodu, kupujem dozvolu i pokusavam ponegde ponesto da ispravim. Od histerije za promenama slaba vajda, verujte starom revolucionaru :mrgreen:
Za pocetak je bolje pomesti malo pred svojim dvoristem, a i lakse je...

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 10:30 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jul 15, 2009 11:15 pm
Posto ti kolega rale znas da su oni LOPOVSKA organizacija-javna preduzeća i da su zaposleni u tim ološkim firmama zbog svoje partijske privrženosti a ne stručnosti, predpostavljam da imas i dokaze za to.

Zasto onda ne pozoves neku televiziju ili dnevni list pa ne objavis tu pricu, evo na primer imas emisiju exploziv na prvoj televiziji koja se bas bavi slicnim stvarima.
Ovo nije provokacija samo zelim da pomognem da me neko ne shvati pogresno.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 2:50 am 

Ti si iz Diznilenda kolega :?: :!:
Btw(bez lazne skromnosti),kad bi svako pokušao deo onoga što sam ja pokušavao, nesto bi se i počelo menjati već.

isako napisao:
Posto ti kolega rale znas da su oni LOPOVSKA organizacija-javna preduzeća i da su zaposleni u tim ološkim firmama zbog svoje partijske privrženosti a ne stručnosti, predpostavljam da imas i dokaze za to.

Zasto onda ne pozoves neku televiziju ili dnevni list pa ne objavis tu pricu, evo na primer imas emisiju exploziv na prvoj televiziji koja se bas bavi slicnim stvarima.

Ah,kako se nisam ranije setio toga!Možda i u Žikinoj šarenici da probam,šta kažeš?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 7 8 9 10 11 Elipsa 54 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris