Ja kad izvadim dozvolu za nesto (npr. dozvolu za upravljanjem motornim vozilom) onda i ocekujem da upravljam istim a ne da mi stoji za ukras , moj primer: volim ali bas volim pecanje pecam od desete god. poslednjih 10 god uglavnom varalicarenje , i sad , kupi stap , kupi masinicu , kupi strunu, varalice....

ko je bio na smudjijadi u mitrovici zna teren , ako ne iskidas 10 tvistera ili cega god za jedan izlazak nisi nista uradio , smudja mozes da upecas samo u jesen i to jako tesko , to znaju svi koji pecaju u SM , teren oko i u SM su rasturili sa mrezama i strujom , leti i u prolece mozes komotno da sednes i da places sem nekog bucovcica mozes da uhvatis jedino goluba

(bele ribe ima to se moze uhvatiti ) , pa sad , dodjes i pokidas varalice strunu ,koliko to sve kosta , jbg ocekujes da dobijes nesto za uzvrat ako si vec nesto ulozio , svoj trud , vreme , i na kraju novac koji nije zanemarliv u ovom slucaju ,i sve to nizasta , da je Sava kao Dunav , barem u delu gde ja zivim i da mogu da se napecam kao covek , da se razumemo ja ni jednu ribu nisam odneo kuci ,hocu samo da pecam da uzivam , platio bih dozvolu ne 5 hiljada nego 25, sad ce mrest jos malo , smudja unistise grabuljanjem , zna se gde zna se ko ..sve se zna ali se nista ne preduzima ... znam da nije dobar primer glumiti mangupa kao ja necu da kupim dozvolu , ali sto je dosta dosta je ,ako cu vec da platim platicu za mesto gde ima ribe i gde moze da se peca,par njih (ribara)lepo zive od krivolova a ti gulijo kupuj shimana i daiwe i kojekakve pizdarije pa se manekenisi a ribe nigde ,drzava je trulex pojedinac nista nece promeniti a ni ovo baljezganje na forumu , al eto da se kaze malo sta kako i zbog cega