Danas je Sre Jun 18, 2025 6:07 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 11 12 13 14 15 Elipsa 54 Sledeća

Hoćete li kupiti dozvolu ove godine?
Da 67%  67%  [ 4 ]
Ne 33%  33%  [ 2 ]
Ukupno glasova: 6
Autoru Poruka
PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 3:31 pm 

Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 9:37 pm
Ja sam uvek spreman za akciju.Treba napasti javno sredstva javnog informisanja,samo kako probiti zacarani krug kad svako svakog štiti?Jedino rešenje je kritična masa,nema dileme.

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 4:46 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Dominus ima vec raznih grupa na Facebook-u, izmedju ostalog i bar dve Strop Ribokradji i nigde nas jos nisu dovele.
Ako bude nekad neke ozbiljnije akcije, moze se i tamo objaviti, ali definitivno nije korak za pocetak.

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 6:21 pm 

Pridružio se: Pon Feb 15, 2010 9:01 pm
prvo jedno okupljanje forumaša naravno prisutni moraju biti i ljudi iz medija novine televizija da vanjski svijet sazna za vas i vaše probleme onda to ponovit nekoliko puta par akcija organizirat ako treba i na nivou dvije države isti problemi muče i nas u RH samo nas jako koči taj finacijski faktor mislim kada bi ljudi imali za sebe i život nebi bilo potrebno lovit ribu svim i svačim i naravno to sve i prodavat ali u svakom slučaju bez novina i televizije ništa pa i policiju uključit u to sve dozvolu trba kupit tek onda možeš nešto napravit mislim da je više nas sa dozvolama nego njih bez nje kad bi se svi ribolovci ujedinili i osnovali svoju stranku mislim da bi bili naj jača stranka u svim saborima i vladam koliko nas ima no šalu na stranu mislim da bi se neke stvari mogle riješit i u suradnji sa lovačkim društvima oni su dobre poslove riješili u svojim šumama no dobro tu je i oružje u pitanju ali svakako trba nešto probat netreba ostat samo na priči pozz

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 6:25 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 11:11 pm
Danas sam pricao sa pogranicnom policijom ........sve znaju al nemaju sredstava gliseri nece skoro spartati posto su sa gorivom ograniceni jedva i ovo malo po bentu kolima odraduju .......mislim da mozda ove godine po prvi put ipak necu izvaditi dozvolu .......nedam im pare za nista .......kad ukinu privredni ribolov i pocnu nesto raditi sa tim novcem od dozvola OK do tada kad mi naide cuvar platicu dnevnu a on naide jednom u 6 meseci

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 6:36 pm 

Pridružio se: Pon Feb 15, 2010 9:01 pm
to je živa glupost policija če zadnja ostat bez goriva to su priče za mamlu dijecu čista navlakuša ,a i dobar izgovor zlata vrijedi

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 7:13 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 12:07 pm
DA !!!

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 7:55 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
^^ nasa pogranicna policija zaista kuburi sa gorivom.
Svi koji provode vreme na Dunavu znaju koliko reko ih je moguce videti u camcima, vec su se duuugacke alge uhvatile.
Takodje i za terenska vozila dobijaju sve manje para, istina je. Necu da ulazim u analizu zasto, ali da smo jadni, jesmo!

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 8:42 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
Jedna od opcija kako bezbedno pecati bez dozvole u NS-u i okolini: ako pecate sa obale kada vidite cuvare samo glumite kako grabuljate a ako pecate iz camca obavezno drzite parce mreze u camcu, kontrola ce vas samo srdacno pozdraviti i okrenuti glavu i mozete kad odu na miru da nastavite da posteno varalicate. :wink:

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 9:15 pm 

Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 2:18 pm
Kupio sam.

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 21, 2011 9:44 pm 

Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 9:37 pm
Dule napisao:
Jedna od opcija kako bezbedno pecati bez dozvole u NS-u i okolini: ako pecate sa obale kada vidite cuvare samo glumite kako grabuljate a ako pecate iz camca obavezno drzite parce mreze u camcu, kontrola ce vas samo srdacno pozdraviti i okrenuti glavu i mozete kad odu na miru da nastavite da posteno varalicate. :wink:

E ovo ti je 1000% istina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 11 12 13 14 15 Elipsa 54 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris