Danas je Sre Jun 18, 2025 12:14 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 294 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 14 15 16 17 18 Elipsa 30 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:19 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
cwr napisao:
Kao drugo to je i moje jezero.Ko ti daje za pravo da nesto prisvajas za tebe?!Pijes ti vodu i iz Morave pa te zabole qrac sta se na njoj dogadja.To sto je Gruza u takvom stanju treba da je stid vas iz Kragujevca,Kraljeva i Cacka a ne nekog drugog.Video sam ja kako se ophodite sa jezerom iz koga pijete vodu a mogu i drugi da vide od marta meseca pa do septembra.

U pravu si za to sto se tice stanja.Evo pokusavamo da ocistimo jezero od uljeza :twisted: :twisted: :lol:

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:22 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Avg 25, 2010 11:37 am
Hoces da kazes da pravo na jezero imaju samo ljudi iz Kragujevca i oni samo mogu da pisu o njemu?

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:22 pm 
Korisnikov avatar

zlajakg napisao:
cwr napisao:
Kao drugo to je i moje jezero.Ko ti daje za pravo da nesto prisvajas za tebe?!Pijes ti vodu i iz Morave pa te zabole qrac sta se na njoj dogadja.To sto je Gruza u takvom stanju treba da je stid vas iz Kragujevca,Kraljeva i Cacka a ne nekog drugog.Video sam ja kako se ophodite sa jezerom iz koga pijete vodu a mogu i drugi da vide od marta meseca pa do septembra.

U pravu si za to sto se tice stanja.Evo pokusavamo da ocistimo jezero od uljeza :twisted: :twisted: :lol:

Tesko da mozete sami sebe da ocistite!! :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:25 pm 

Glupo je da se praznis na nama.Zar ne bi trebalo da te brinu gradjevine bespravne na obali jezera,silni 3000 kubika vozni parkovi koje cuvaju iskezeni kerovi ,ubice.Da te zabrinu malo ona konclogor bodljikava zica.Pa Hitler je imao vise stila u ogradjivanju logora tom zicom nego ovi novokomponovani.....
To je problem.Ne treba cuvati vode od ribolovaca koji se ovde javljaju,nego od shushe koja se krije,koja strujari koja roka znas i sam kako.To neka zabrine tvoje gazde,ili su veseljaci pa vole ovakve stvari. :lol:

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:26 pm 

cwr napisao:
Hoces da kazes da pravo na jezero imaju samo ljudi iz Kragujevca i oni samo mogu da pisu o njemu?

Dokle da crtam,pa to je drugi osnovne,dechache! :lol:

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:29 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 12:31 pm
Samo mi reci jedno da li si ti cuvar RG-a :?: ,jer kako sam ja cuo jesi,a kad si vec pomenuo one kucice sto su ubijeni,to nisu psi RG-a,to je samo pustena buva sa vase strane.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:44 pm 
Korisnikov avatar

To su psi koji su cuvali vikendicu u kojoj cuvari spavaju i koje su isti hranili.Za vise informacija o tom dogadjaju pitaj Saleta jer sam ja to od njega i saznao.Jesam cuvar ali ne na platnom spisku kod RG nego kao cuvar-volonter bez naknade sto mozes ako zelis da budes i ti i bilo ko kome je stalo do nasih voda.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:47 pm 
Korisnikov avatar

kockar napisao:
Vrlo cudno.
Naspram dosadasnjeg cutanja, a sad odjednom organizovani medijski nastupi,
koje podrzavam, ako im je cilj ispravan.

Ne bih da me razumete pogresno, ja sam u ovoj prici maksimalno neutralan,
nije mi jasan motiv da se sad presavije tabak, a ne ranije?

Nije cutanje,mi smo se i prosle godine pobunili kad je Srbijasume dobila podrucje na privremeno koriscenje,a cilj je dakako ispravan,jer jos dve Kragujevacke firme su konkurisale za taj deo ribarskog podrucja,posto je samo da te podsetim Srbija jugozapad podeljena na cetiri dela i neki delovi su dodeljeni nekim korisnicima koji su ranije drzali ribarsko podrucje i koji su se bavili finansijskim malverzacijama i pokazali su se u najgorem svetlu,a ovo sto je dodeljeno RG-u,tu stoji neka stranka iza toga,verovatno ovi zuti :!:

Poslednja izmena od zeljkokg76 u Uto Feb 15, 2011 5:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:53 pm 
Korisnikov avatar

cwr napisao:
To su psi koji su cuvali vikendicu u kojoj cuvari spavaju i koje su isti hranili.Za vise informacija o tom dogadjaju pitaj Saleta jer sam ja to od njega i saznao.Jesam cuvar ali ne na platnom spisku kod RG nego kao cuvar-volonter bez naknade sto mozes ako zelis da budes i ti i bilo ko kome je stalo do nasih voda.

Ja sam cuo da su to psi Sase Petkovca iz Cacka koji je dobio deo ribarskog podrucja od Cacka prema Uzicu,pa covece gde pobeze 8) ,a samo da ti kazem cuvari tu ne spavaju vec putuju iz Kragujevca.A ja ujedno i kad izadjem svaki put negde na vodu,ja sam cuvar i to bez naknade.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 6:01 pm 
Korisnikov avatar

Cuj se sa Saletom i dobices informaciju ciji su psi i zasto su pobijeni.Ja sam preneo ono sto sam saznao od njega.Volontersku legitimaciju posedujem od 2001 god. i uz pomoc nje sam uspeo da zadrzim dosta lica u prekrsaju do dolaska cuvara.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 294 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 14 15 16 17 18 Elipsa 30 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris