Danas je Sre Jun 18, 2025 11:48 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 14 15 16 17 18 Elipsa 54 Sledeća

Hoćete li kupiti dozvolu ove godine?
Da 67%  67%  [ 4 ]
Ne 33%  33%  [ 2 ]
Ukupno glasova: 6
Autoru Poruka
PostPoslato: Ned Feb 06, 2011 3:20 pm 

Pridružio se: Ned Nov 08, 2009 12:37 pm
trebalo bi da svuda moze da se kupi na rate
u trsteniku moze na 6 rata

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 06, 2011 9:09 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 19, 2010 10:27 am
Ja sam kupio dozvolu na rate. Das 2000 dinara i ostavis cek, a ostatak od 3500 otplacujes na rate i kad otplatis uzmes nazad cek, koji sluzi kao garancija.

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 06, 2011 9:42 pm 

Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 8:36 pm
Evo vec duze vreme razmisljam,kad sam otiso da uplatim,nema na rate,bar dve,ali nema ni dozvola ,tek za koji dan,treba da dobiju,ajde,uvek sam placao ,za svaku godinu pa i za ovu,unazad vec 28 godina,ali razlog je samo da se ne maltretiram sa cuvarima,ako naidju,inace stanje je ocajno bar na mom delu reke,i svake godine sve gore,i sve manje ribe,i niko nista protiv strujasa ne preduzima,cak mislim da su postali ko inventar,i da ne obracaju paznju na njih, ,a kalendarski dva do tri meseca imam za varalicarenje,da ispostujem lovostaj,pa zimovnike na Moravi,pa mrestilista,pa vise se voda cuva od postenih ribolovaca,nego od strujasa,nemam nista protiv propisa ,i postujem ih,ja cu uzeti dozvolu ,pitam se samo kad ce stvarno da bude reda na vodi ,niko dozvolu nebi ni dovodio u pitanje,uzeti ili ne.Bistro

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 06, 2011 9:58 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 18, 2010 7:05 pm
Pošto planiram da promenim mesto stanovanja (vodi se u KŠ-u a ovde sam u BG-u), i dosad mi nije bio problem za bilo šta, ali ako hoću dozvolu ovde da izvadim jer planiram pecati u okolini bg-a onda mora i mesto stanovanja da se vodi na bg. Gde je ovde najpovoljnije uzeti dozvolu, na neke rate i tako to...?

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 19, 2011 8:24 pm 

Pridružio se: Pet Feb 13, 2009 5:16 pm
Kupio. Kako se osecam? Jadno. A stalno pokusavam da odgonetnem misteriju,
cemu sluze udruzenja? Deo para uzimaju i oni. Pa zar ne postoji nacin da preko njih
posaljemo jasnu poruku onima koji bi tebalo da cuvaju ovo malo vode
KUPILI SMO, SAD VAS POSMATRAMO, DOGODINE CEMO RECI DA LI SMO ZADOVOLJNI.
Pouzdano znam da vecina ljudi koji rade u udruzenjima vole pecanje i razumeju problem.
Mi bi mogli svaki izvestaj sa vode zapocinjati ili zavrsavati i izvestajem da li je tog dana
bilo kontrole na vodi. Nemojte misliti da ovaj forum ne posecuju i oni koji su zaduzeni
za trosenje nasih para.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 19, 2011 9:04 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
^ naravno da bi mogli i trebali, ako nece treba ili smeniti celnike ili osnivati nova udruzenja!

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Pet Mar 11, 2011 3:32 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Okt 22, 2010 1:43 am
Naravno da cu kupiti, ali samo dnevne i samo lokalne. On meni dobar dan... Ja njemu dobar dan!

Vrh

PostPoslato: Pet Mar 11, 2011 2:31 pm 

Pridružio se: Čet Okt 22, 2009 5:20 pm
Nisam bas upucen o dozvolama , a mrzi me da trazim.. Najcesce pecam u Novom Sadu (Dunav , Dunavci , kanali), zanima me da li mogu da uzmem i gde dozvolu samo za NS i koliko kosta, jer moj pribor je jeftiniji od godisnje dozvole za citavu Srbiju...? :lol:

Vrh

PostPoslato: Pet Mar 11, 2011 3:03 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 9:41 pm
Košta 5.000 din i možeš je kupiti u svakom udruženju ribolovaca... :D

Vrh

PostPoslato: Pet Mar 11, 2011 3:10 pm 

Pridružio se: Čet Okt 22, 2009 5:20 pm
Znam da je 5000 za cutavu Srbiju , ali pitao sam da li moze dozvola samo za NS , Vojvodinu ili tako nesto , posto necu pecati svugde, nego samo u okolini NS? :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 14 15 16 17 18 Elipsa 54 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris