Danas je Čet Jun 19, 2025 2:27 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 32 33 34 35 36 Elipsa 46 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Uto Apr 19, 2011 2:07 pm 

Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 6:41 pm
Normalna stvar , sto bi rekli sto ljudi sto cudi :D
i ja bih voleo neki tekst o lovu stuke, sa akcentom na takozvano citanje vode tj. prepoznavanje mesta gde bi se stuka mogla nalaziti zavisno od trenutnih uslova i godisnjeg doba. To bi pocetnicima poput mene mnogo znacilo :wink:

Vrh

PostPoslato: Sre Apr 20, 2011 11:57 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Mar 23, 2009 10:37 am
Stigao casopis jutros. Samo sam ga pretrcao i vec mi se svidja :) Svaka cast i na casopisu i na Gocijevoj posvecenosti, pogotovo mislim na odnos prema kupcima - pretplatnicima. Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: Sre Apr 20, 2011 1:44 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Hvala! Deo za trafike tek danas odštampan, noćas putuje za Bg, tako da je trafikama Srbije u četvrtak ili petak. Koji dan kasnije stiže u Hrvatsku, Crnu Goru i Sloveniju...

Vrh

PostPoslato: Sre Maj 18, 2011 11:05 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 10:06 pm
Mi u Makedoniju imamo problema sa taj magazin zadnji broj je bio broj 8 od Dekmevri/Januari a sad je Maj :!: :!:

Vrh

PostPoslato: Sre Maj 18, 2011 2:44 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Zdravo drug iz Skopje! :)

Da, u Makedoniju i Bosnu stiže sa 3 meseca zakašnjenja, a direktno se prodaje u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji.

Mora tako jer mi jednostavno nemamo dovoljno para da odštampamo magazin u toliko velikom tiražu da istovremeno ide u svih 6 država bivše SFRJ.

Inače upravo juče je u Makedoniju izvežen broj 9, već sutra će biti na trafikama.

Sledeće nedelje broj 9 stiže u i Bosnu.

Vrh

PostPoslato: Sre Maj 18, 2011 3:31 pm 
Korisnikov avatar

Goci veruj da u Makedoniju taj magazin ce se proda najvise 30-ak komada..

Vrh

PostPoslato: Sre Maj 18, 2011 3:57 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Da, prodaja u Makedoni nam u odnosu na druge države najslabije ide, zato i šaljemo malo magazina.

To je verovatno zbog jezičke barijere, plus u Makedoniji varaličarenje i mušičarenje nije mnogo popularno.

U Sloveniji se recimo odlično prodaje magazin, iako je jezik takođe mali problem, iako tamo magazin košta čak 3,4 evra, ali tamo svaki drugi ribolovac peca na veštačke mamce...

Braća Makedoncite više sakaju mrenka i bojnik na tapa! :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Sre Maj 18, 2011 7:13 pm 
Korisnikov avatar

Hahaha abe Goci u pravo si ali kod nas primetio sam vise se proda jedam magazin zvao se Srpski Reviri al nisam siguran. Taj je 75 denara a Spin&Fly je 150.. Al stvarno puno bolji magazin. I molim vas saljite one nove da ne budemo zaostanate :D

Vrh

PostPoslato: Sre Jun 15, 2011 5:32 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 1:31 pm
Stigao!Na prvu loptu ok,ali moje misljenje je da ima delova koji se ponavljaju a odaje se opsti utisak da je akcenat broja na slucajnim ulovima ili mixed tehnikama... :lol:
Opet kazem,moje vidjenje.

Priključi se i ti u BOJKOT DOZVOLA 2013!

Vrh

PostPoslato: Sre Jun 15, 2011 11:00 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

E tako te volim :) tj. volim kritike! :mrgreen:

Samo nisam skontao za ovo ponavljanje - jel misliš da se neka tema ponavlja iz predhodnih brojeva ili se u okviru broja 11 nešto ponavlja?

Ovo drugo jeste slučaj za dva texta o bassu, dve ribe su na veoma sličan način upecane, ali hebiga, tako se desilo. Po meni je to korisna informacija: ako slična fora uhvati dve krupne ribe, ta fora pali! Uostalom ta 2 textića su zajedno na 3 strane i to susedne, pa su zamišljeni kao celina. Mada sad nešto gledam, možda je jedino trebalo da ih stavimo na svega 2 strane, bez one StCroix reklame...

Što se ovog drugog tiče (ulovi), da zaista ima malo više no obično kratkih pričica o ulovima (bassovi, som i šaran), ali su nam se sve učinile kao poučne. Mada mislim da od 13 Spin textova nije mnogo ako ima 3-4 o zanimljivim i poučnim ulovima krupnih riba, i sve to na svega 3-4 strane.

U svakom slučaju hvala za kritike, to volimo da čujemo. Prijaju i pohvale, ali su kritike korisnije!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 32 33 34 35 36 Elipsa 46 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris