Pazi kad ovaj broj prvi JA da nakudim: mislim, samo me nervirate- prvo ova fotka sa naslovnice, LUDILO!!! Internacionala bato! Onda i "dosadni" Elek

mi pravi zazubice sas one grdosije na Ebru i opisuje to tako da sam vec otvorio fond za isti (Goci, jedno sponzorstvo, moz i ti da podjes). A onda naso da nas "smara", isti gos'n Elek s cetkama i bucovima... A godina nikakva, ribe sto se tice, plus i ne znam da pecam! Da bi corba bila jos zacinjenija, tu je i Toblerone sas njegovi zacini... ima tajni recept (i cuvaj ga druze!)! Bljak, pa to sigurno smrdi! Musicarenje me ne interesuje, numem da zabacujem, sirovina sam totalna- kazu da je to prefinjen (gay) sport! O tome neka 2pi Japanac

! Onda je tu i Roms: "smorio" forum kako pobio klenove sa onom varalicom, kad ono prc: on pobio sve vrste! Kad ce vise u leptira da ti se pretvori brate??? A onda i mrene... Mislim, kolko "opada kvalitet", uz sledeci kupljeni broj moras da poklonis i nekog megabassa Goci, da bi uopste kupili isti

! Salu na stranu, nisam od onih koji provaljuju kvalitet papira, jer ja ne brisem du... novinama, ne ovako kvalitetnim... Casopis je za pohvalu, momci sve vise riba vam zelim i da tekstovi i slike budu bolji, i bolji!!!