Danas je Pon Jun 16, 2025 9:25 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 4 5 6 7 8 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Uto Jan 03, 2012 11:44 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Ok,recimo da u prevelikoj zelji clanova-ribolovaca da se nesto sacuva unapredi i sta jos vec,preteruje,pise bez osnova,glasine,preterivanja drugih sa vode,pa se prenosti ovde....itd,itd...............
Da ne bi bilo toga vise potkrpite sve dobro sto radite nekim dokazom,slikom,tekstom,video zapis,da ljudi steknu poverenje u vas,da sire o vama samo najbolje,da nam objasnite u koje svrhe doplata,da znamo gde ide taj novac jer ljudi i pored teskog zivota male plate jedino zadovovoljstvo ime je ribolov pa da znaju gde im ide novac.
Samo prosto trazimo:Iznesite vi vase argumente,dokaze,o dobrom i postenom radu,o sankcionisanju krivolovaca,........i svemu sto je fasa firma duzna da radi za ono zasta vas placamo.
Znaci,vi ste duzni,pre nego mi,sto kako kazete lupetamo,iznesete sve na svetlo JER VAS PLACAMO.To je obaveza koja ne sme da se zanemari.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 03, 2012 11:46 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 02, 2007 12:00 am
Jesu li se ovo opet pojavili oni lopovi na forumu ili se meni cini :evil: Bolje da odu da vade one mreze sa Sumarickog jezera... :roll:

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 03, 2012 11:47 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 1:42 pm
:lol: :lol: :lol:

I LOVE KG,(nema veze sa temom ali..) I LOVE TAJ NENORMALNI DUH U LJUDIMA U KG-u :!:

Djuroni jedno pitanje,nije zlonamerno:

Ima li u jezeru vise ribe nego pre godinu dana?

Ako ste radili procenu i ako ima,ja cu prvi da uzmem doplatnu iako sam na gruzi jednom godisnje :!:

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 03, 2012 11:49 pm 

Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 9:30 am
Pošto vidim da se ovde žalite kako ste slabo kontrolisani od strane ribočuvarske službe, obećavam vam da ćemo posebnu pažnju posvetiti rekreativnim ribolovcima u narednom periodu.
Ne slažem se da je to istina, ali ćemo svakako pojačati tu vrstu kontrole, zahvaljujući vašim primedbama.

zlajakg napisao:
Ok,recimo da u prevelikoj zelji clanova-ribolovaca da se nesto sacuva unapredi i sta jos vec,preteruje,pise bez osnova,glasine,preterivanja drugih sa vode,pa se prenosti ovde....itd,itd...............
Da ne bi bilo toga vise potkrpite sve dobro sto radite nekim dokazom,slikom,tekstom,video zapis,da ljudi steknu poverenje u vas,da sire o vama samo najbolje,da nam objasnite u koje svrhe doplata,da znamo gde ide taj novac jer ljudi i pored teskog zivota male plate jedino zadovovoljstvo ime je ribolov pa da znaju gde im ide novac.
Samo prosto trazimo:Iznesite vi vase argumente,dokaze,o dobrom i postenom radu,o sankcionisanju krivolovaca,........i svemu sto je fasa firma duzna da radi za ono zasta vas placamo.
Znaci,vi ste duzni,pre nego mi,sto kako kazete lupetamo,iznesete sve na svetlo JER VAS PLACAMO.To je obaveza koja ne sme da se zanemari.
Pozdrav

Nisam nigde u svom izlaganju pročitao da neko lupeta, ali da se priča paušalno i bez ikakvih dokaza to da. Međutim, na ovo mogu da ti odgovorim sledeće: za samo jednu godinu rada, iz jezera smo izvadili više mreža nego što je izvađeno za predhodnih 10 godina. Nadam se da ti je ovo dovoljan podatak i dokaz da se tu ipak nešto promenilo.

Inače, verujem u tvoju dobru nameru, ali veruj i ti meni kad ti kažem da je 90% ribolovaca neispravno, a da su svi ovi što nas pljuju ili same ribokradice ili prijatelji istih. U tom smislu moram reči da se lepo živelo od ribokrađe sa ovog jezera, pa je njihov bes sasvim razumljiv.
Inače, novac koji se stiče prodajom dozvola je prihod korisnika i isti se koristi za čuvanje ribarskog područja, na šta to podrazumevalo.

ilunga napisao:

I LOVE KG,(nema veze sa temom ali..) I LOVE TAJ NENORMALNI DUH U LJUDIMA U KG-u :!:

Djuroni jedno pitanje,nije zlonamerno:

Ima li u jezeru vise ribe nego pre godinu dana?

Ako ste radili procenu i ako ima,ja cu prvi da uzmem doplatnu iako sam na gruzi jednom godisnje :!:

Teško je reći za ovo kratko vreme da li ima više ribe, a pogotovu što nemam podatak o tome koliko je ribe bilo. Ono što znam, to je da smo uspeli po prvi put da sačuvamo mrest, a to je zapravo i najbitnije. Mrest je uspeo, a mi smo bili na vodi non stop 76 dana i izvadili svaku mrežu koja se našla u jezeru.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 12:07 am 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Odgovor:Nije Dovoljno!!!!!!!!!!
Zelimo neki dokaz.Ja zelim da verujem da je tako ali opet moze se tumaciti kao prica u prazno.
Zao mi je ali mi ne dobijamo nikakve potvrde od vas,nikakve dokaze .........................Isto znam da je mnogo pokvarenih,i vidjao sam ih,i preturali smo cuvarke,........ali isto tako znam da vase sluzbe alarmirane i da se niko nije pojavljivao na poziv prilikom stetocinstva.
Za ove momke koji pisu,garantujem da su ispravni,sto je lako provaliti jer su buntovni. :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 12:11 am 

A sada jedna poruka za sve Kragujevčane.
Svako ko je ikada bio na Gruži, i ko je iole upućen, mora da je čuo ili čak i zna lično, Jugu i Mićka.
Epa, pitajte ovu dvojicu kako im je ove godine išao posao sa ribom, pa će vam biti potpuno jasno šta smo i kako smo radili.

zlajakg napisao:
Odgovor:Nije Dovoljno!!!!!!!!!!
Zelimo neki dokaz.Ja zelim da verujem da je tako ali opet moze se tumaciti kao prica u prazno.
Zao mi je ali mi ne dobijamo nikakve potvrde od vas,nikakve dokaze .........................Isto znam da je mnogo pokvarenih,i vidjao sam ih,i preturali smo cuvarke,........ali isto tako znam da vase sluzbe alarmirane i da se niko nije pojavljivao na poziv prilikom stetocinstva.
Za ove momke koji pisu,garantujem da su ispravni,sto je lako provaliti jer su buntovni. :lol:

Dokazi su u našem vlasništvu, a ja te pozivam da dođeš i lično se uveriš. Ali, nemoj da garantuješ za nikoga od ovih ovde, čast izuzecima, jer bi se neprijatno iznenadio kada bi znao sve ono.šta ja znam.

Inače, moram da te razuverim u još jedno. Nikakvu saradnju sa ribolovci nismo imali, a nalazili smo mreže ispred kampova uglednih kragujevačkih ribolovaca. U tom smislu, nije bilo nikakvih dojava na koje mi nismo izašli.

A kada je u pitanju verifikacija rezultata evo kako to ide. Sve zaplenjene mreže se deponuju i čuvaju. Nakon toga, pregled istih vrši republička inspekcija i o tome pravi zvanični zapisnik. U tom smislu, nije moguće lažirati rezultate, ali ako ti ni tome ne veruješ, budi nas gost i lično se uveri.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 12:28 am 

Pridružio se: Uto Nov 08, 2011 4:50 pm
ja sutra dolazim na gruzu kome da se javim za doplatnu dozvolu. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 12:33 am 

069 78 77 12 Saša ribocuvar.

Inače, uskoro ćemo u časopisu Ribolov, objaviti opširniji tekst sa rezultatima i slikama sa Gruže, pa će svi imati prilike da se uvere u to šta smo i kako smo radili.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 12:41 am 

Pridružio se: Uto Nov 08, 2011 4:50 pm
ok hvala
dozvolu doplatnu el mogu da uzmem danas za danas ili danas za sutra

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 12:43 am 

Druže, dodatna dozvola ti važi celu godinu i kupuješ je samo jednom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 4 5 6 7 8 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris