Danas je Čet Jun 19, 2025 4:43 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 20 21 22 23 24 Elipsa 54 Sledeća

Hoćete li kupiti dozvolu ove godine?
Da 67%  67%  [ 4 ]
Ne 33%  33%  [ 2 ]
Ukupno glasova: 6
Autoru Poruka
PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 12:55 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jan 19, 2011 11:06 pm
alex_d napisao:
kockar napisao:
Pripazi, kazne bas nisu naivne, a spartali su oko Apatina u proteklih par meseci...

Mozes malo ovo razjasniti. Ja sam mislio da ide: Dobar dan, mogu da vidim vasu dozvolu... Nemam, ali bih zeleo da izvadim dnevnu?
Pre dok sam izlazio par puta godisnje tako sam radio, platio dnevnu ako dodje i mirna Bachka :lol:

Nema više toga,dnevnu moraš da kupiš unapred,a ne na dan kad izlaziš na vodu.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 2:01 pm 

Pridružio se: Ned Maj 23, 2010 3:13 pm
Dozvolu cu kupiti,kao sto sam i svih predhodnih godina,zbog samog sebe i svog mira,nepravde vezane za ribolov ima na svakom koraku ali ja takvima nikada necu praviti drustvo,cene dozvola su prevelike za ono sto se vodama vraca i ja ovim ne zelim da propagiram njihovu prodaju, ali podjimo uvek prvo od sebe,ako smo sami mi ispravni(ovde ne mislim samo na ispravnost po pitanju dozvola sto je individualna odluka, vec na sveukupno sportsko ponasanje u ribolovu) mozemo da se borimo i mozda i izborimo za neki boljitak,u suprotnom sve se svodi na ono''ko u klin,ko u plocu'' a stanje na vodama sve gore i jadnije,sama nasa svest mora vec jednom krenuti da se menja pa kad se bude stvorio stvarno jak i masovan pokret on ce moci da menja i nadlezne koji u sferi ribolova zaista malo sta dobro rade!

Poslednja izmena od Nejicivan u Ned Feb 26, 2012 10:51 am, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 2:39 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 18, 2010 7:05 pm
i ja ću uzeti ako su stvarno ukinuli one glupe doplatne, odgovara mi da neki vikend odem dalje a pecam sa istom dozvolom, jer doplatna na godišnjem nivou ima smisla samo za onog kome je ta voda primarna tj živi blizu nje ili ima mogućnost često da je posećuje, kao meni Savsko jezero....

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 2:45 pm 

Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 6:50 pm
Da, kupiću dozvolu naravno, kako kolega reče najviše zbog sopstvenog spokoja, jer sam sam sa sobom odvno raščistio da bez varaličarenja ne mogu i neću...uz napomenu da je članarina OSR "Vrelo" iz Aleksandrovca za ovu godinu među skupljima (5.300RSD, znači 700RSD članarina jel tako?), mada neću da grešim dušu dosta se toga i uradi u toku jedne godine! Da, kupiću dozvolu kao i svake godine u poslednjih 20.
Pozdrav kolegama!

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 4:47 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 1:12 am
Opet ista prica ... kao i svake prethodne godine ...

Jedini razlog zbog kojeg kupujem dozvolu: Dobar dan, dobar dan, dozvola? Izvolte i m'rs ... toliko

Drugi razlog i dalje nemam ... niti cu ga uskoro, kako trenutno stvari stoje, imati

I svaki put mi se place kad krenem i dajem pare (kolike god da su) nekim neobrazovanim neradnicima ...

I svaki put ista prica ... bez kupljene dozvole je glupo traziti neka svoja prava ... i opet prodje jos jedna godina, a od nekih prava ni traga ni glasa ...

Zivim za dan kada cu sa milinom davati pare za dozvolu ...

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 4:50 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Maj 19, 2011 9:49 am
Naravno da ću kupiti dozvolu, ne isplati mi se riskirati zbog tih 50€, a stalno sam na vodi.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 6:05 pm 

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 3:47 pm
kupio već, doduše na rate ali je imam! kao što je kolega rekao pokažeš i doviđenja ! 8)

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 8:09 pm 

Pridružio se: Uto Nov 08, 2011 4:50 pm
naravno i ja sam kupio bolje da im dam 5000 nego nmnooogo vise za kaznu

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2012 11:41 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Okt 26, 2009 6:31 pm
posto vrlo cesto idem u lov grabljivih riba,dozvolu kupujem jos u januaru mesecu 8) 8)

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 26, 2012 12:46 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
Ja sam beze neke grize savesti uzeo dozvolu, ovi moji jos i zasluzuju pohvale u odnosu na druga udruzenja. Jedino mi se ne svidja sistem gazdovanja, rece mi covek da se vise udruzenje skoro nista ne pita, vec zajednica koja je uzela vodu na gazdovanje. A njih ne mozes ni za glavu ni za rep da uvatis, jer su oni srkpljeni zbrda- zdola od nasih udruzenja, da bi dobili vodu, da ne bi dosao neko sa strane da nas jebava. Mnogo babica- kilavo dete...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 20 21 22 23 24 Elipsa 54 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris