Danas je Sre Jun 18, 2025 4:09 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 714 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 16 17 18 19 20 Elipsa 72 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2013
PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:22 pm 

Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 8:39 pm
zlaja kg.... :lol: ocekivao sam takvu reakciju,predvidiv si :wink:

nego,zeni ne smem da kazem a tebi smem :lol: Ni u jednom trenutku me ne doticu tvoja iznosenja jel mi ne znace nista..ali zbog drugih :wink: Na tvoj post sam spontano odreagovao iz predhodnih iskustava kada si umeo da miniras i trujes i gde sam ti isto skenuo paznju.Posto kazes da ne zaboravljas onda se verovatno secas.
Ti VI su svi oni koji su doprineli ukidanju doplata na bilo koji nacin,ima ih dosta i ja
kad pomenem to ne moram sve da imenujem jer cu mozda nekog i zaboraviti. Ali akciju smo pokrenuli ja,pajker,tesa,aca,zaljko,uros,maxa,zeka i ti ali ti si tome brzo okrenuo ledja,svi smo se manje vise angazovali ali jedino ti nisi........
Ja ni u jednom trenutku nikog nisam isturio u prvi plan da bi ti mene prozivao zbog toga :wink:
I jos nesto,ja moje mane smem i javno da iznesem....... :wink:
I ne nastavljaj se kad te molim jer cu ja od ovog momenta zaboraviti da postojis.

Izvinjavam se urednistvu i molim da brisete moja zadnja dva pista pocev od ovog. Hvala!

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:25 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 23, 2012 11:46 pm
bulmil napisao:
zato što smo možda pošteni :!: :?: ...al ko što vidiš nemamo baš neke vajde od toga

kako kaze moja baba...budi dobar-jedi hovna...

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:28 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 10:44 pm
bulmil napisao:
zato što smo možda pošteni :!: :?: ...al ko što vidiš nemamo baš neke vajde od toga

Baš tako u ovoj banana državi nema vajde,jebeš više poštenje.Do prošle godine sam redovno kupovao dozvolu i samim tim finansirao njihovo izdrkavanje,e neće ga više majci dok se nešto ne promeni na bolje,a po svojoj prilici to skorije neće da bude.Koliko su korisnici voda pošteni prema nama ribolovcima,tako i mi treba da budemo pošteni prema njima,prosto rečeno da ne kupujemo dozvole jer ih mi finansiramo,a oni se bukvalno nama u lice smeju sa našim parama u njihovim džepovima.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:31 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 10:44 pm
gubnik.kg napisao:
Ali akciju smo pokrenuli ja,pajker,tesa,aca,zaljko,uros,maxa,zeka

Nije zaljko nego Željko :lol: ne mešaj babe i žabe :wink: :)

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:34 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
@gubnik
Ne radi se o tome,ja te prvo nigde nisam spomenuo,ali bas nigde,jer pisem da nema sloge kad su bitne stvari,u nas Srba..A drugo,brate,mnogo lazes.Pa nisam ja okrenuo ledja iz tih razloga sto kazes,nego nisam hteo da budem deo necega ne sto vi forsirate,nego nekih kompromitovanih a stali iza toga,te cele price..Pricaj jednom sa mudima a ne izokola.Ko je skupljao potpise?Ja u mojoj firmi jesam,kao i po mom naselju i sire,prema tome,daj ne budi klinac,unesi malo i isprsi jaja pred zenom,a ne ovako,na forumu. :) Pisi u svoje ime,ako neko drugi zeli nesto da kaze,napisace.A to da li cu postojati za tebe ili ne,...ebe mi se.

Poslednja izmena od zlajakg u Uto Dec 18, 2012 6:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Nov 03, 2010 1:51 pm
kum žoržo napisao:
e neće ga više majci dok se nešto ne promeni na bolje

e tako je i kod mene od sada pa nadalje!!

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:43 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Ja mislim da ce puci to sa cenom i prodajom dozvola,da nece biti prodaje kako su navikli i nadaju se da ce popustiti sa cenom,mada isto tako mislim da ce biti pokusaja sa nekim ratama(na vise) i slicno,da se zamazu oci,ali generalno ne treba da im se popusti da jednom oni poviju rep i vrate cenu na staro,ako ne i ispod jer je i 5000 din suvise za jednu godinu,posebno za varalicare koji su realno na vodi pored zabrana i ostalih stvari jedva 6 meseci.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:54 pm 

batarihter-dobra ti je ta za amblem ili sta vec..... Drzava ne moze osetiti udar na budzet zbog nasih dozvola jer glavni kajmak skidaju korisnici podrucija.

knez-bas tako,kratko i jasno........

Mi za ostvarenje ove akcije morao da dignemo buku-da skrenemo paznju a da nasi predstavnici u ime zajednickih interesa iznesu nase zahteve.
Morali bi da se analiziraju svi problemi i na osnovu istih ponaosob zahtevati promene u zakonu koje bi doprinele boljem stanju na SVIM podrucijima tj. nasim rekama,kanalima,jezerima i barama.

Nije to mnogo samo da ima raspolozenih koji bi se u lokalu organizovali,prosetali po udruzenjima tamo vamo i sirili zarazu"ne uzimam dozvolu jer ne znam zasto bi bacao pare......''

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:55 pm 

Kum Zorz- :mrgreen: zazumem i nije mi tesko :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 8:59 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Avg 01, 2007 5:01 pm
Ni meni ne pada na pamet da kupim dozvolu ove godine. Jes da imam lufta da je otplacujem do juna al necu z'inat. Pecao sam kao klinac do 15. godine i ponovo od pre 3 godina i video cuvara samo jednom. Ponesem crvenu u dzep i ako dodju uzmem dnevnu. Mada ako je po Marfiju ima da naidju svaki put kad odem na pecanje :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 714 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 16 17 18 19 20 Elipsa 72 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris