Danas je Sre Jun 18, 2025 2:11 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 298 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 10 11 12 13 14 Elipsa 30 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Uto Jan 29, 2013 7:57 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 06, 2009 7:42 pm
"Beogradska hronika" obavezno.
Niko to ne radi tako brzo kao Rada.

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 29, 2013 8:52 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 1:31 pm
Evo setih se jedne ideje za promenu propisa:
Da se bass proglasi autohtonom vrstom :mrgreen:

Ne mislim baš tako, nego da dobije povoljniji status. Portugalci, Španci, Austrijanci, Mađari i susedi Hrvati su ludi, a mi smo pametni što smo ga proglasili štetočinom i ribljim korovom najgore sorte (po nekima glavni krivac što je ribe sve manje).

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 29, 2013 9:10 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 9:41 pm
I kod njih zvanično ima isti "status" kao i kod nas, ali je nezvanično drugačija priča jer udruženja ribolovaca upravljaju pojedinim vodama. :)

Tapatalk

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 29, 2013 9:23 pm 

Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:07 pm
Aca Milićko napisao:

Ne mislim baš tako, nego da dobije povoljniji status. Portugalci, Španci, Austrijanci, Mađari i susedi Hrvati su ludi, a mi smo pametni što smo ga proglasili štetočinom i ribljim korovom najgore sorte (po nekima glavni krivac što je ribe sve manje).

I da lava proglasimo za autoktonu Shumadijsku kravu.
A Zhirafa-olosh.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 30, 2013 7:58 am 
Offtopic majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 1:41 pm
Aca Milićko napisao:

I crveno slovo da mu se dadne :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 30, 2013 9:32 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
zver70 napisao:
Mislim od tog sastanka vaseg kod ministra zavisi buducnost ribolovaca I ribarstva u Srbiji.

Ako nećeš da pomogneš, bar ne moraš ironično da komentarišeš.

Cilj bojkota je, kao što smo više puta napisali, je da ljudima iz ministarstva ukažemo na probleme i da ih pozovemo da te probleme reše. Između ostalog, rešenje uključuje i donošenje valjanih izmena i dopuna zakona. Mi možemo da sedimo skrštenih ruku i da čekamo da oni smisle izmene, da ih ubace u zakon, pa da zaključimo da su loše i da počnemo da radimo na organizaciji totalnog bojkota 2014. koji treba da ih motiviše da pokušaju još jednom, ali malo uspešnije. No time smo uzgubili jednu godinu.

Razgovor ribolovaca (organizatora bojkota i bilo koga drugog ko ima dobre ideje šta valja uraditi) i vođe tima za izmenu i dopunu zakona možda može da pomogne da se već sada donesu neke dobre izmene. No i to je tek rešenje dela problema, a čak ni te izmene ne vrede ništa ako se zakon ne primenjuje u praksi.

Takođe možemo da im ukažemo i na neke probleme koji nemaju veza sa izmenama zakona, a da li će oni početi da ih rešavaju zavisi jedino od njih.

Toliko o tome šta očekujemo od tog razgovora.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 30, 2013 11:05 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 12:19 pm
kad je muka gde si Djuka a kad jebete Djuku ne zovete rece nas narod dosta davno.

I jos jedna stvar u ovom pisanju zvera je da je hteo da vas upozori i da vam kaze da ne gazite po truloj dasci na tom vasem putu.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 30, 2013 1:37 pm 

Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:07 pm
:mrgreen: :mrgreen:
Ja imam pravo da budem ironican,cinican,I otvoren jer je ovo FORUM.
Nije tema Bojkot nego sastanak I ideja za promenu propisa.
Ja mislim da je Bojkot dobra inicijativa da se stavi na znanje da je situacija krajnje nepodnosljiva. Ali nije Bojkot tema. Ko vam organizuje sastanak?

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 30, 2013 1:48 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 12:19 pm
vodite samo racuna da ako se sa prvim covekom drzave ovako igraju (eeeeej PRVI I NAJVAZNIJI COVEK U DRZAVI ) http://www.kurir-info.rs/moguca-misija- ... nak-625063 bojim se da vas ne razvuku ko DALAPE.

To je ono sto me plasi u celoj situaciji jer se od drzave u nekim delovima pravi estrada gde ne bi smelo da ima mesta ovakvim zajebancima sa institucijama vlasti bez obzira da li neko njega simpatisao ili ne da li je za njegovu stranku ili nije. Jednostavno ovakve stvari se ne TOLERISU nigde gde je ozbiljna drzava i gde se zna red i pravilo. Voleo bih da sastanak uspe ali ovakve stvari mi ne daju ni malo nade u nesto bolje.

Jos ovaj kanal sad Dunav-Morava- Vardar- Egejsko more pa to je tek potez za notes. Zamisli sednes u camac pasos u dzep i naravno pare i polako niz Moravu i pravo na usce Vardara u Egej a tamo brancini najveci na svetu. Ma ima da bude STRAST BOZIJA heheh

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 30, 2013 1:53 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
zver70 napisao:
Ko vam organizuje sastanak?

Pokušava Vlada Nešić telefonom da zakaže sastanak već dva dana, no nikako da ulovi Belija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 298 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 10 11 12 13 14 Elipsa 30 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris