Danas je Čet Jun 19, 2025 7:47 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 51 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2014
PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 9:41 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
Kakve to ima veze?
Ako nemas dozvolu i nenosis ribu ti si OK, ukoliko nosis - sta ...?

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 9:45 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Feb 16, 2013 7:45 pm
ja mogu da se kladim da 90% ljudi koji imaju dozvolu ne postuju zakon i nose vise od tri ribe kuci vec dao sam 6000 pa sad smem da tamanim

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 9:48 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 17, 2012 8:53 am
homoesoxns-ima veze. Ako nosi ribu, a nema dozvolu onda je ribokradica. Moze pricati ko sta hoce, ali je tako. Ako vidis njih 20 da krade iz prodavnice u kojoj nema ko da spreci kradju oni su lopovi. Ako i ti uzmes i ne platis i mislis "ako mogu oni mogu i ja" onda si i ti lopov. Tako stanje vodi u anarhiju. Ako pecas bez dozvole, a ne nosis ribu onda pravis razliku-krsis zakon, ali nisi ribokradica. Ipak drzis do nekog morala. Ne moze biti prostije. A opet, ako cemo tom logikom, kad tako nesto radis, nemoguce da je to jedina situacija. Jel na pumpi sipas gorivo i odlazis da ne platis? Jel na trafici uzmes novine, a ne platis? Mozda delujem malo ostrije, ali razmisli cemu to vodi da tako svako radi? Niko od nas ne zeli da stanje na vodi bude losije vec bolje. A na ovaj nacin ako bi svi pecali bez dozvole i nosili ribu nece biti bolje.

Vrh

Tema posta: Одг: Dozvole 2014
PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 9:50 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 10:44 pm
Još malo će da nose,ali pitaćemo ih za koju godinu šta će da nose-masan q...!!!

Sony Xperia Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 10:42 pm 
Korisnikov avatar

Zmaju, zmaju.
Pred zakonom imao ili ne ribu ti si ribokradica jer si uhvacen da pecas bez dozvole, a ako jos i imas ribu kad te uhvate kazna je veca. Prema tome ta filozofija, ja nenosim ribu iako nemam dozvolu, pa sam zato ispravan, ne pije vodu.
Ako neverujes a ti lepo pitaj ribocuvara, ako ga ikada budes video.
Sto se tice goriva, ja sam platio i dobio gorivo i onoradi svoj posao, a ribocuvar koji je placen kupovinom dozvole neradi svoj posao.
Veliko je licemerje reci - nemam dozvolu, ali nenosim ribu i zatio sam ispravan, a ti nemas dozvolu i nosis ribu i ti si neispravan.

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 10:48 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 18, 2010 7:05 pm
To nije zbog čuvara, to je stvar principa i etike, znači hoću recimo da pecam koji put, čuvara ima-nema nije bitno, nemam dozvolu i ne bih nikad odneo ribu. Ove godine sam uzeo dozvolu i jednu ribu poneo al sledeće ne verujem da ću uzimati dozvolu i naravno da neću nijednu ribu da ponesem.

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 10:56 pm 
Korisnikov avatar

I time si smirio svoju savest, ali si u ocima zakona i dalje ribokradica!
Jer ako bi ti ribocuvar napisao prijavu tebe bi kaznili zbog ribokradje.
Druga je stvar sto i ja i drugi znamo da nisi, ali slovo zakona kaze drugacije!!!

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 11:09 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Mislim da nije ribokradica, već bezdozvolopecač. :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 11:10 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 18, 2010 7:05 pm
U prekršaju sam naravno, al kako može da bude ribokradica onaj koji ne krade ribu ili sam glup da drugačije protumačim ovu složenicu.....čekaj da probam opet...riba, kradljivac, kradljivac ribe...ribokradica, ipak ne, rekao bih. Bitno mi je sa sobom budem načisto a kad čuvar dođe uvek je dobrodošao da popričamo, čak ću ih i zvati kao i uvek kad vidim grabuljanje, mrežarenje i ostali vid RIBOKRAĐE.

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 15, 2013 11:42 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 28, 2008 8:55 pm
Alooo ljudi...to sto neki pa i ja pisemo da necemo da uzmemo dozvolu ove godine jer je na vodi bezakonje ne svrstava nas u tu grupu "vidimo da svi pa i mi radimo lose ;kad mogu oni mozemo i mi...bla bla..." MI TO radimo iz BOJKOTA! DEMONSTRATIVNO!!! Ocigledno dosta njih ne shvata ni P od poente bojkota! Ne poistovecujes se sa lopovima, i ne razmisljam o njima pa da sledim njih...vec bacam samarcinu drzavi u lice! Seronjama od svih koji oce da nam uzmu pare a dopustaju lopovima da rade! tzv "cuvarima" (cast izuzecima) koji ce sutra da mi dodje da se USUDI da mi trazi dozvolu dok pecam pored mreze u obali...I jos da mi neko kenja ovde kako sam isti kao i te lopine...e pa vidi qu.ce u slamenom sesiru... :evil: :x Idite uzmite te dozvole i zbog takvih ce da muzu jos decenijama ljude...A nas pustite ako ne mozemo drugo da im bar pljunemo pod noge i kazemo E NAS NECETE...MOZETE DOBITI SAMO STO I MLADA PRVE BRACNE NOCI! :!:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 51 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris