Kakih likova ima ovde................?!?!?!? cccccccc
Ne da me mrzi da kucam, nego je neopisivo...., al' potrudicu se (mislim da ce biti dovoljno?!?!?!?

)
@Zorane
Ovo sto si zacrveneo - da li ti vidis da je na skoro svakoj vodi totalni javasluk! Zavrce usi ko kome stigne, a i pricas o nekim prevagama na ovu i onu stranu..........

Nije mi jasno da neko ulazi u neku raspravu, a ne moze da sagleda problem o kom prica bar iz onih najblizih uglova???
@Knez
Sad cu da ti razjasnim sta je s mojim mozgom(mada bi to i ja tebe mogo da pitam posto postavljas ovakva pitanja bez ikakvog razmisljanja)
Moj mozak kaze ovako: ako ja izadjem 200 puta u toku godine na vodu i iz tih 200 puta ne upecam skoro nista (oko 3 soma, recimo po 5kg, mozda malo manje i malo klena), a sa sobom nosim mnogo dobrih varalica sa kojima bi na nekoj vodi, gde ima ribe, sve ovo sto sam napisao, popecao za jedan dan - zasto bih ja placao dozvolu. Sad ti ovo sve zvuci ne logicno...........?!?! Evo logike - na mom terenu(gde pecam) rade 3 ekipe strujasa, s po 10-ak ljudi po ekipi i nekoliko samostalnih i neredovnih mrezarosa (oni su skoro bezopasni) i podosta samicara......... Dakle, normalno je da na tom terenu sa tolikom populacijom ribokradica, jednostavno, nema ribe! Ni meni samom nije jasno kako sam uspeo i ovo da upecam...........??? O tome kako mi se strujasi podsmevaju kad me vide da idem na vodu, necu ni da pricam............
Sve te strujase ja znam. Vecina me gleda popreko gde god me vidi, a oni iole normalniji (koji umeju da sagledaju situaciju iz svih uglova tj. i sami znaju da prave stetu, ali i dalje to rade jer im donosi dobru lovu) me lepo potapsu po ramenu i kazu "Batali bre to pecanje, vidis da od toga nema nista.... Prodaj tu opremu za pecanje (imam je ja podosta, ali ne pricam ovde po forumu, ne vidim razlog) i kupi camac i aparat.......... i ribe kolko oces?!?!?
E, to znaci ono "MOGAO SAM..." koje si ti naveo u postu, a kao i onom liku kome je bio namenjem moj post (a ti si se "dusebriznicki" pronaso u njemu) i njima sam reko - "Majstori... nije mi zanimljivo"!!!
I da, nisam reko najvaznije - nista od ovolike ribokradje nije sankcionisano na odgovarajuci nacin DUZI NIZ GODINA jer su bili u sprezi sa ribocuvarima!!!
Ne mogu da se setim sta bi ti jos napisao (a i mrzi me da kucam), osim da sledeci put dobro porazmislis kad nekom nesto kazes i ako ne poznajes
materiju bolje cuti - ispasces pametniji.
A da, vidim pominjes neki sljam..... Najveci sljam u ovoj drzavi je na vlasti (ti kao da ne zivis u ovoj drzavi). To treba ocistiti (jer odatle sve krece) pa ce se tek onda otvoriti put za ciscenje "ka repu" !!! I nemoj vise da brines tudje brige, vec samo svoju !!!
@zmaj
JA, za tebe (i bilo ko drugi na ovom forumu, ukoliko ga ne poznajes licno) nisam ribokradica !!! I to, sto si rekao, je "licemerje", a ne ovo sto si ti napisao. Toliko si, ovim postom razvodnio srz onog oko cega si poceo raspravu, da vise ne znam sta bi ti napisao(a postavio sam ti konkretna pitanja!!!) osim da vise ne brines tudje brige i da ne trazis logiku tamo gde je nema (pecanje - saobracaj - rudarstvo i energetika) ! I ako nemas sta da kazes pametno ti cuti, jer si samo u tom zadnjem postu, nekoliko puta, sam sebi uso u usta !

"Sudbina čovečanstva zavisi od toga koliko se moralno razvijamo..."
Albert Ajnstajn