Danas je Sre Jun 18, 2025 12:23 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 899 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 79 80 81 82 83 Elipsa 90 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Spin&Fly magazin
PostPoslato: Sub Jul 19, 2014 10:12 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 4:56 pm
Jos uvek je dobar,, doduse on line,

Vrh

PostPoslato: Pon Jul 21, 2014 12:28 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Okt 25, 2011 5:32 pm
Ja takodje dobio primerak. Hvala Goci jos jednom, jako dobar i kvalitetan magazin, steta, bas steta sto divne opipljive stvari nestaju u virtuelnom svetu. No i dalje ste tu, to je bitno, puno srece u daljem radu, citacu vas i online naravno.

Vrh

PostPoslato: Pon Jul 21, 2014 8:57 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Još pre godinu-dve dana smo isplanirali da se ta promena jednog dana, recimo kroz 3-5 godine, desi. To je jednostavno evolucija jednog proizvoda. Internet je već sada jači medij od papira, a ko zna kakva će ta razlika biti kroz 5 ili 10 godina. Jedino što to nismo sada planirali sada da uradimo, već možda za godinu-dve-tri. Ova odluka Pošte Srbije da ovako poveća cene (sa 156 na 300 din!?) je praktično bila prisilan način da se to baš sada desi.

Zamolio bih sve pretplatnike sa aktivnom pretplatom da se jave na spinandfly@gmail.com, provere koliko brojeva smo im ostali dužni (naravno ako već taj podatak sami ne znaju), pa da se dogovorimo kako to isplatiti: u novcu putem Post Neta ili putem naručivanja robe na shopu magazina. Ako je jedan magazin u pretplati koštao oko 160 din, a ostalo vam je recimo 3 broja, imate dakle 480 din na webshopu, pa lepo naručite neku varku (ili naručite iks varki, a račun bude umanjen za 480 din). :wink:

Vrh

PostPoslato: Uto Avg 19, 2014 11:03 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Posle dosta potrage, odlučismo se za profi alat (koji će morati fino i da se plati, i to po broju...) - H5Mag! (HTML5 magazine)

http://www.h5mag.com/

Demo video

Demo magazin

Mislim da će nam trebati bar godinu dana se uigramo, mislim tu i na saradnike, sada treba na vodi snimati i video klipove, plus slike moraju biti još bolje, pa to sve lepo treba izmontirati, prelomiti (osnovna verzija za desktop/tablet landscape se mora doraditi i prilagoditi i za tablet portrait i za mobile portrait)... Biće dosta posla, ali biće jako lep proizvod!

Treba, verovatno, u skladu sa novim mogućnostima, i preraditi reklame u magazinu, sada postoji mogućnost animacije, dodavanja video klipa, 100 čuda... Zamislite, recimo, ovakvu reklamu za voblere, plus video klip koji demonstrira kako novi model radi... Advert

Vrh

PostPoslato: Uto Avg 19, 2014 1:37 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 07, 2007 12:21 pm
Snimak silikonca pod vodom, drilovanje mašinice, savijanje štapa tokom zamaranja ribe..... :D :D :D jedva čekam

Vrh

PostPoslato: Uto Avg 19, 2014 2:02 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 4:56 pm
Goci napisao:
Posle dosta potrage, odlučismo se za profi alat (koji će morati fino i da se plati, i to po broju...) - H5Mag! (HTML5 magazine)

Koliko fino?? :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Uto Avg 19, 2014 2:15 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Tražili su dooosta fino, ali pošto im objasnismo da je ovo praktično volonterski projekat, plus kada im rekoh da su moje kolege (programeri, diveloperi), i da im mogu malo pomoći savetima, plus da će dobiti besplatog stručnog i veoma kritički nastrojenog testera, smanjiše na relativno fino... :wink:

Vrh

PostPoslato: Čet Sep 18, 2014 11:21 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Počinje polako izrada 27 broja magazina, prvog u e-formi... Pošto više nema ogromnog troška štampe, magazin može imati 200 strana, pa je i prilika da se uvede rubrika koja je ranije falila:

Pitanja čitalaca

Dakle sve što vam se učini da traži nešto obimniji odgovor, pošaljite na: spinandfly@gmail.com

3-4 najzanimljivih pitanja će biti objavljena i naravno odgovorena u svakom broju.

p.s. Za pitanja koje traže kraći odgovor, forum je svakako bolji izbor.

Vrh

PostPoslato: Čet Sep 18, 2014 11:26 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 10:02 pm
^
Ooo, radosti za Sloba i josh po neke...
Biche to E izdanje od 250 str., vrlo brzo ;)
:lol:

Vrh

PostPoslato: Čet Sep 18, 2014 11:37 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 2:37 am
Evo i ja cu da vas smorim nekim pitanjima pa ako ih objavite-objavite ako ne onda nikom nista.

https://www.youtube.com/watch?v=tKEyRItRmtc

:mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 899 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 79 80 81 82 83 Elipsa 90 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris