Danas je Uto Jun 17, 2025 7:03 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 417 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 4 5 6 7 8 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2015
PostPoslato: Ned Nov 02, 2014 7:32 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 02, 2007 10:17 am
Nikako mi nije jasno sto na ovoj temi komentarisu likovi poput Marka Mrdaka, pikerhunter - a i likovi slicni njima. Razumem da spijuniraju temu, sa ciljem da se informisu i nadju sebi opravdanje za neimanje dozvole.

Ne razumem stav da : voda mi pored kuce pa necu da placam dozvolu ili placacu ali manje od ovih sto im voda nije pored kuce.

Ne podrzavam nikakav vid diskriminacije, sem ko ima dozvolu i ko nema, ko je ispravan a ko nije,

Ne podrzavam vise od jedne dozvole za celu teritoriju zemlje, moze poseban rezim ribolova na vodama od izuzetnog znacaja.

6000 din je preskupo , 12000 placam registraciju kola, bilo kakva doplata ne dolazi u obzir. Parama od dozvola se placa bahacenje korisnika , a drzava im to bukvalno dozvoljava i ne kontrolise ih ni po kojoj stavki jer su im korisnici finansijeri stranaka.

Bez jake mnogoljudne organizacije koja ce da im stoji nad glavom nema ispravnog resenja. Drzava i korisnici ce medjusobno da se podmazuju na nasu stetu. A veliki je broj nas ribolovaca koji samo trucaju bez grama rezona, a to su svi oni koji su sami za sebe i omalovazavaju tudj trud i svako udruzivanje za dobro svih.

Vrh

PostPoslato: Ned Nov 02, 2014 8:02 pm 

Pridružio se: Pon Sep 22, 2014 10:03 am
Zasto zene placaju samo 3000 din? Onda bi ucesnicima gay parade trebalo besplatno dijeliti dozvole:)))
Sve u svemu, cijene su previsoke u odnosu na plate!

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 1:19 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 1:31 pm
Kako smo prelepo omanuli onomad sa onim Bojkotom, za udžbenike :)

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... _id=919030
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299 ... a-internet
Dok se normalni narodi bore za svoju egzistenciju, mi ni na smanjenje plata i penzija ne reagujemo.

Šta onda očekivati dalje uopšte?
A tek od ribolova?

Ćuti, pecaj, dobro je, nije loše. Može i gore.

Biće bolje.

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 2:17 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 1:20 pm
Narod je zastrasen, preplasen , bori se za prezivljavanje.
A , atmosvera je vrlo letargicna , godinama masa je planski uvodjena u ovakvo stanje .
To je tesko pokrenuti.

Medjutim sa druge strane , postoji tacka kolektivnog pucanja, tj ono sto kazu kap koja je prelila casu . Tada se oslobodi neverovatna rusilacka enegija , sa krajnje negativnim posledicama.

Na zalost situacija sa dozvolama je 13 rupa na svirali.
Medjutim , hvala bogu da postoje ljudi poput pokretaca bojkota , jer to je iskra koja moze da zapali i preokrene situaciju, a ja sam uvek za postupke koji mogu da dovedu do neceg sto je ispravnije i bolje.

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 2:36 pm 

Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 5:38 pm
+1

Sent from my XT615 using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 6:29 pm 
Korisnikov avatar

marko-mrdak napisao:
A , atmosvera je vrlo letargicna , godinama masa je planski uvodjena u ovakvo stanje .
To je tesko pokrenuti.

Medjutim sa druge strane , postoji tacka kolektivnog pucanja, tj ono sto kazu kap koja je prelila casu . Tada se oslobodi neverovatna rusilacka enegija , sa krajnje negativnim posledicama.

Medjutim , hvala bogu da postoje ljudi poput pokretaca bojkota , jer to je iskra koja moze da zapali i preokrene situaciju, a ja sam uvek za postupke koji mogu da dovedu do neceg sto je ispravnije i bolje.

Kao i uvek i ovde si u krivu!
Jos niste ukapirali da ne moze " tamo neka grupa" sa drustvenih mreza zaklonjena iza nikova i Anonimusa da postigne rezultat.
Samo masa predvodjena zvanicnom organizacijom sa jasnim zahtevima i predlozima.
Organizatori bojkota su bili tamo negde i prc!
Ajde ponovite gresku.
Kazem ja da ovde postuju ljudi bez grama zdravog rezona, i puvaju samo. Ali ajde sto puvaju nego staalno nipodajtavaju tudj napor a da pri tome neulazuci svoj, izuzev puvanja.

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 8:40 pm 

Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 5:38 pm
To je nesto vase interno ili ti to onako, pausalno po svima koji kritikuju? Kupovina dozvole je finansiranje postojeceg stanja.

Sent from my XT615 using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 8:57 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 1:20 pm
Uros napisao:
marko-mrdak napisao:
To je tesko pokrenuti.

Kao i uvek i ovde si u krivu!
Jos niste ukapirali da ne moze " tamo neka grupa" sa drustvenih mreza zaklonjena iza nikova i Anonimusa da postigne rezultat.
Samo masa predvodjena zvanicnom organizacijom sa jasnim zahtevima i predlozima.
Organizatori bojkota su bili tamo negde i prc!
Ajde ponovite gresku.
Kazem ja da ovde postuju ljudi bez grama zdravog rezona, i puvaju samo. Ali ajde sto puvaju nego staalno nipodajtavaju tudj napor a da pri tome neulazuci svoj, izuzev puvanja.

He, he. Sta da ti kazem . Ja niti imam nik name, niti se krijem iza bilo cega. Mozes uvek da me sretnes i na vodi i u kafani, ne samo ti nego bilo ko.
Ako zelis da vredjas , to mozes da mi kazes i u lice uvek, jer sam vrlo cesto u Kragujevcu i sigurno ces me sresti.

To sto ti je zasmetalo u vezi takmicenja na Knickom,da li sam izneo neku neistinu? A rezultat takmicenja je bas onakav kakav sam rekao da ce da bude. Druzenje super, klopa super, ribe ku..c.

Sad vidim da me prozivas gore za dozvolu, pa to je tek smesno od tebe i neosnovano .

[color=#FF0000][quote="Uros"]Nikako mi nije jasno sto na ovoj temi komentarisu likovi poput Marka Mrdaka, pikerhunter - a i likovi slicni njima. Razumem da spijuniraju temu, sa ciljem da se informisu i nadju sebi opravdanje za neimanje dozvole.

Ne razumem stav da : voda mi pored kuce pa necu da placam dozvolu ili placacu ali manje od ovih sto im voda nije pored kuce.

Ne podrzavam nikakav vid diskriminacije, sem ko ima dozvolu i ko nema, ko je ispravan a ko nije, "

"
[/color]
Slika

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 10:56 pm 
Korisnikov avatar

Pa, ne znam sad, sta ti nije jasno? Nisam rekao da se ti krijes iza nika, nego si ih podrzao. Nisi podrzao nikog ko legalno pokusava, legalnim sredstvima da dodje do necega. A ni ovi iz bojkota nisu podrzali nikog ko je u legalnim tokovima trazio resenje.
Nisi informisan o desavanjima oko dozvola i zakona o ribarstvu koji se vec 2-3 godine za redom desavaju. Nisi informisan kako su okarakterisani ljudi koji su navodno ispred bojkota. U ministarstvu su ih gledali kao neformalnu grupu bukaca koji navode ljude na krsenje zakona, ... da te ne informisem ja .
I kad su ih uveli preko veze u ministarsvo , ne bi ih drugacije ni primili, nego , ajde da ucine coveku, nisu znali da kazu ni A ni B. Informacija koju ja imam iz ministarstva. A da ti ne pominjem da ih nije ni primio ministar. Potapsali ih po ramenu i poslali odakle su i dosli i saopstili da sve to sto nisu rekli da im posalju na mail.
I odjednom se sve to raspada, jednog zaboleo zub, drugog stomak, treceg...
I sta onda ? Nista? Proso brzi voz!
Kazem ti ja da ne znas o cemu pricas, ali trla baba lan..., nabijaju se postovi, pravi se pametan, treba biti u svakoj corbi zbog valjanja glavinjara, ne znam, pitam se?

Iz posta , tvog, u vezi dozvola sam zakljucio da je nebi ni uzimao nego moras jer korisnici jure u prvih par meseci. Imao si kiseo osmeh na kraju.

Stava sam da ko krsi zakon nema prava ni da ga komentarise, a kamo li da se mesa u njegovu promenu ili vec.

A sto se tice jezera Gruza, ne mogu da ukapiram na koga ti iznosis kritiku? Na mene ili na korisnika? Sve mi se cini na mene i to mi bas i najvise govori da ti nemas pojma ama bas ni o cemu. Nisam ja korisnik! A sve vreme svojim radnjama korisniku ides u prilog.
Definitivno je da sam ja u pravu, a to je da totalne neznalice ovde vode politiku, i zaludjuju.
Zasuci brale rukave , prvo se informisi pa onda uradi nesto korisno i pre svega pametno!

A ni one glavinjare sto si obeco za decu nisi poslao, tako da ... dvojka si!
I ne verujem da cemo se sresti u Kragujevcu, pre ce to biti kod TEBE u Beogradu kad dodjem kod Vlade na pasulj. A da se kladimo da ce bas tada da imas neke neodlozne obaveze!

Vrh

PostPoslato: Pon Nov 03, 2014 11:17 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Urose, ja bih te zamolio da ne pricas bezveze.

Naravno da imas pravo na svoje misljenje, naravno da nesto moze da ti se ne dopada,
naravno da smo imali hiljadu propusta, ali pokusali smo jedino sto smo mogli u tom trenutku.

Pola stvari koje pises nisu tacne, tako da vrati se na prvi red ovog posta.

RIBOTEKA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 417 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 4 5 6 7 8 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris