Danas je Pet Jun 20, 2025 1:11 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 417 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 25 26 27 28 29 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2015
PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 12:35 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jun 03, 2009 12:30 am
e, pa to i mene interesuje.
koliko se secam, prosle godine je bila prica, da se jednodnevna mora kupiti pre odlaska na vodu, pa otuda i moje pitanje o tome, da li ima nekakvih izemna u tom segmentu.
licno, jednu cu da kupim sigurno...ali bi za drugu, da izbegnem placanje unapred...
...a tisuca u dzep, pa da platim ako se neko pojavi, sa tim uopste nemam problem :wink:

Poslednja izmena od djordje981 u Ned Feb 01, 2015 10:18 am, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 1:29 am 

Pridružio se: Uto Jan 28, 2014 10:15 pm
Da li neko zaista zna koja su to zasticena podrucja u Srbiji za koja vazi 4000 rsd?

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 3:17 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 11:33 pm
Maximuse, pa cela je drzava u faulu, a sto ne bi i ti ???!!! :wink:

"Sudbina čovečanstva zavisi od toga koliko se moralno razvijamo..."
Albert Ajnstajn

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 9:39 am 

Pridružio se: Čet Dec 15, 2011 7:28 pm
Zasticena podrucija su recimo:NP parkovi-Djerdap,Kopaonik,Tara(Zaovine i Perucac),Fruska gora,zatim Obedska bara,Zasavica,Gornje podunavlje, verovatno neke bare i jezera u Vojvodini(npr Carska bara,Ludas,Deliblatska pescara),mozda od ove godine Djetinja, sigurno Gradac,Kokin Brod,Sjenicko jezero,Radonjsko jezero,planina Golija,Visocica,Jerma,Vlasinsko jezero,Sicevacka klisura...Neka me neko dopuni i ispravi!

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 11:15 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
U Vojvodini je "zasticeno podrucije" skoro svaka rupa u zemlji dublja od pola metra u kojoj je nekada bilo ribe i koja u narodu ima neko svoje ime. Kao i sve ostalo u ovoj zemlji i zasticena podrucija su obesmisljena i dovedena do apsurda ne bi li neko samo izvukao materijalnu kotist za sebe.

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 11:22 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 23, 2012 7:12 pm
Biće zaštićene i "Mrtva Tisa" kod Martonoša i još 3 bare, 2 kod Ade i jedna kod Padeja (čini mi se)... Bio sam na Javnoj raspravi prošle godine, područje će se zvati "Mrtvaje gornjeg potisja", glupost najobičnija....

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 12:45 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 06, 2007 2:22 pm
rp napisao:
Maximuse, pa cela je drzava u faulu, a sto ne bi i ti ???!!! :wink:

Zato što ne želim da budem deo "te" većine. Zato sam dozvolu i kupovao do sada. Zato i sklanjam đubre sa vode. Zato i ne nosim ribu kući. Zato što mislim i na svoje dete.
Jednostavno, lepše se osećam dok to radim. Sreća pa se moj lep osećaj poklapa sa dobrobiti za ostale.

A ovo za crvenu, pre bih dao 10000dinara za deset dnevnih dozvola i isto toliko obilazaka od strane ribočuvarske službe, nego za jednu od godišnju od 6000 i eventualno jedan obilazak u najboljem slučaju. I to ako se sudarimo prolazeći pored neke kafane. Možda suluda računica za teško vreme u kome živimo, ali šta što mi varaličari radimo nije suludo??

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 1:48 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 11:33 pm
Sad ispade da ja ne volim svoju drzavu ?!?!?!?!
Ne, bas suprotno, volim je, sto je valjda i najnormalnije, ali necu da placam nerad....
I ja ne bacam smece po obalama, nego stavim u dzep pa kad dodjem kuci izbacim, ne kupim za drugima jer necu da cistim tudje nevaspitanje, ni moje niko ne cisti nego ja !!! Ribu nosim kuci jer volim da je jedem kao i svi u kuci, ali samo velike, male pustam da porastu....
Ali necu da placam tudj NERAD !!!! Ni mene niko ne placa kad ne radim nista (mada krece i rad slabo da se placa :wink: :) ).

"Sudbina čovečanstva zavisi od toga koliko se moralno razvijamo..."
Albert Ajnstajn

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 1:57 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
Osetili su u kom pravcu ide prica sa jedinstvenim dozvolama, pa da bi nakoknadili manjak koji ce se tu neminovno osetiti uveli su zasticena podrucja i posebne dozvole za ista.
Uskoro treba ocekivati da rascepkaju jedinstvenu i da uvedu sto i jednu dozvolu za mala podrucja pa cemo morati da placamo i vise nego sada da bi pecali gde zelimo.
Sto se dnevne dozvole tice, neka me pitaju sto nisam izvadio pre pecanja - pokusao sam ali nikoga nije bilo posle 20h :wink: ali na osnovu visegodisnjeg iskustva nece biti nikoga da me upita :roll:

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 01, 2015 2:11 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Feb 16, 2013 7:45 pm
ja mislim da bas ljudi koji kupuju dozvole pospesuju taj lopovluk i ne rad. jel ako im placas za nista onda ce oni i nastaviti da ne rade nista.
i te price kupujem dozvolu jer volim vodu su glupe, sta ti cinis za tu vodu ako nekoj lopurdi napunis dzep (NISTA)
vecina ljudi kupuje dozvole plaseci se da ne dobiju kaznu a ne da bi nesto pogurali pospesili,u to sam 100% siguran

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 417 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 25 26 27 28 29 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris