Pa ovoj tvojoj racunici ipak nije idiotizam, mazohizam i autodestruktivizam dati 6000, ako ces da vidis kontrolora vise od sest puta...ne daj Boze 20, kao sto si naveo. Za 20000 cu da kupim dozvolu (na rate) i masinicu (npr, Blue Arc), te sve ostale sitne potrepstine (predveze, kopce, udice, mozda ostane i za neku varku) za sezonu

E, sad, sto oni verovatno nece da se pojave vise od 3 (tri) puta, koliko su me kontrolisali prosle godine...jbg...u minusu sam tri hiljade. Ali bolje u minusu tri hiljade, nego 14 000 po tvojoj racunici sa optimistickih 20 kontola

A tek da se pojavi neki nadrkan, pa da me recimo prca sto pecam nocu, pa me jos iznervira pa dobije preko picke... Kazna, tuzba, ovo - ono, tu se tek isplati dati 6000 na rate

I da se razumemo oko jedne stvari - ne pozivam ljude da kupuju dozvole. Svako neka se ponasa po sopstvenoj savesti, ova drzava je ionako otisla u tri qrca. Ja volim da odem miran na vodu, da se tamo opustim jer u ribolovu samo zelim da uzivam - stresova mi je i vise nego dovoljno u ostalim sferama zivota.