zapisnik mora da se potpiše, makar od strane ribočuvara jer u protivnom to nije nikakav pravni dokument. a onoga koga uhvate bez dozvole, ako mrzi da na ovaj način pokuša da se izvuče od plaćanja minimalne kazne od 25.000 dinara, plus sudski troškovi, pa još ako ti upravljač zategne odštetni zahtev, onda šta da mu se radi. ako ti osporiš u startu njegovo postupanje, pa još to navedeš u onom inicijalnom pravnom aktu koji će biti prilog uz prekršajnu prijavu, onda 100% to nema istu snagu kao zapisnik koji ribolovac odbija da potpiše, a ne navede nikakvu primedbu, tada ga na sudu duvaš 100%. a kada se uzmu u obzir i kazna, i sve što ti sledi, nije z goreg angažovati i advokata koji će svemu dati drugačiji ton. u suprotnom si kao ovca na klanju,prepušten sam sebi. priča je jednostavna, on tvrdi da nisi imao dozvolu, a ti da si pecaroš koji jako retko izlazi na vodu, i da ti se ne isplati da kupuješ godišnju dozvolu, već hoćeš da kupiš dnevnu koja može da se kupi samo kod ribočuvara, koji ti je to zakonom dato pravo uskratio iz njegove SAMOVOLJE I ZLE NAMERE DA TI NAPAKOSTI podnošenjem prekršjne prijave i oduzimanjem pribora. pa to sve kada stoji kod njega u zapisniku, i ti to potpišeš, on će to morati da brani na sudu, a sud, kakav je takav je, svoj sud donosi na osnovu činjenica a ne tračeva, pošto postoji i žalba na presudu. ceo ovaj postupak je mučan i spor, ali niužan ako nećeš da platiš kaznu. eto ja sam vam naveo mogući put, a na vama je da ga prihvatite ili ne to šta upravljač radi sa parama, i da li se voda čuva ili ne ne pije vodu na sudu kada te uhvate bez dozvole, zakon je jasan tu, pecaš samo uz dozvolu, a ako je nemaš platiš kaznu, ostalo sudiju baš zabole, ali ova priča pomaže i možeš se izvući, možda
_________________ bolje ispasti budala nego iz aviona
|