Danas je Pet Jun 20, 2025 7:29 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 26 27 28 29 30 Elipsa 46 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Pet Okt 15, 2010 12:29 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
I ja ga procitao
Tanko... u odnosu na prosli broj
Cak reklame bodu vise oci nego tekstovi
Ali opet je ko sta voli :wink:

Vrh

PostPoslato: Pet Okt 15, 2010 7:10 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Reklame i treba da bodu oči, tako su dizajnirane. Oglašavači daju pare da bi neko njihovu reklamu video,
što je definitivno u skladu sa "bodu oči". Zamisli reklamu koja je neprimetna? :)

S druge strane, tekstovi ne treba da bodu oči, već da budu prijatni oku (kao celina: text + slike) i da pružaju korisne informacije o tehnikama pecanja, vodama, štapovima, mašinicama, varalicama...
Pri tom je debljina svega (širina, dužina... Debelo ili "tanko" kako ti kažeš...) nebitna, već samo količina kvalitetnih informacija smeštana u tome tankom/debelom.

A saradnici su se podrudili da u 24 teksta broja 7. pruže prosečnom čitaocu puno takvih informacija.

A da li su/smo u tome uspeli, saznajemo na osnovu javnog pisanja ljudi po forumima, na osnovu privatnih poruka, mejlova, sms-ova, u direktnim razgovorima...
Uvek se javi nekih pedesetak ljudi, što je nama dovoljan reprezentativni uzorak. A šta (za sada) kažu za broj 7 znamo mi... :wink:

Tebi se ne sviđa debljina i to što reklame bodu oči. Ok, sa tim možemo da živimo. :)
Ne bi valjao da kažeš da se u tih 24 teksta nema šta pametno pročitati. :wink:

Vrh

PostPoslato: Pet Okt 15, 2010 7:55 pm 

Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 10:47 am
Broj je skroz ok, nisam procitao ni trecinu a vec sam naisao na neke interesantne stvari.
Moram da priznam da ima puno toga korisnog da se nauci iz svakog texta.
Objektivno ovo je sigurno najkvalitetnije ribolovacko stivo u Srbiji.

U svakom slucaju ja pohvaljujem ovaj broj...

Samo nesto mi bode oci... a nisu reklame... onaj Japanac opet reklamira strane proizvode :evil:
sram gi bilo! Izdajnik!!! Kupujmo domace fluokarbone!

A da setih se i jos necega, dosta je malo pisano ... ups... u stvari nista nije pisano o lovu smudja na jezerima tako da think about...
Kupite Cviji 2 piva i dajte mu pisaljku i parce papira i eto vam resenja... :mrgreen:

Русские и Сербы - братья на век!

ul-fishing.blogspot.com

Poslednja izmena od zeljko88 u Sub Okt 16, 2010 9:14 am, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Pet Okt 15, 2010 9:09 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Da li je negde moguce izneti licno misljenje necega a da se pritom ne vrsi ubedjivanje kako je ono pogresno?
Zar nisam rekao: Ali opet je ko sta voli ??? :wink:
Ono sto sam hteo da porucim je da mi je prosli bio interesantniji. Bilo je i vise tekstova i jacih (odlicnih).
Znam da se zivi od reklama, i to je ok ali u odnosu na prosli broj po meni je tanko.
Trebalo bi malo vise stranica, i jos neki tekst vise,...
:wink: :)

Vrh

PostPoslato: Pet Okt 15, 2010 9:44 pm 

Pridružio se: Uto Mar 30, 2010 12:44 pm
Broj 7 je jedan od najinteresantnijh bar za mene jer ima puno tekstova o lovu stuke i priboru za nju
A casopis ne bi bio casopis da nema reklama

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 16, 2010 9:53 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 2:03 pm
Moram da priznam da je po meni ovaj broj najbolji od svih do sada. Zanimljivi članci i teme koje me zanimaju.

Doduše, moram da priznam da su fotografije u svim dosadašnjim brojevima pa i u ovom tamne. Mora malo na tome da se poradi.

Voleo bih da u narednih godinu dana izlaženja izađe 11 umesto 6 brojeva :)

Došli smo do ivice provalije. Krajnje je vreme za odlučan korak napred!

Vrh

PostPoslato: Čet Okt 21, 2010 9:09 pm 
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jun 18, 2006 9:59 pm
Stigao i meni ovde, hvala Goci ;) tek cu da ga citam

Vrh

PostPoslato: Čet Okt 21, 2010 11:24 pm 

zeljko88 napisao:
A da setih se i jos necega, dosta je malo pisano ... ups... u stvari nista nije pisano o lovu smudja na jezerima tako da think about...

Goci izjasni se...

ul-fishing.blogspot.com

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 23, 2010 12:46 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Avg 12, 2007 11:36 pm
zeljko88 napisao:
Samo nesto mi bode oci... a nisu reklame... onaj Japanac opet reklamira strane proizvode :evil:
sram gi bilo! Izdajnik!!! Kupujmo domace fluokarbone!

Kupite Cviji 2 piva i dajte mu pisaljku i parce papira i eto vam resenja... :mrgreen:

Kupite Tubertini Gorilu mader faker. Taj je najbolji (tj. pravi fluorokarbon). :mrgreen:

Mi pojedini smo kupili i 222 piva Cviji (doduše, i on nama), pa ništa nije hteo da napiše do sad. Nije ti baš ovaj predlog najbolji. :?

I enjoy bicyclism, liberalism, tourism, nudism, optimism.
It is good for rheumatism.

Vrh

PostPoslato: Sub Okt 23, 2010 12:54 am 

Pa jel vidis kakav je to covek... bitno da on fata po 6 komata za vece a za nas nema veze... mi da uzivamo u lepotama prirode.
E pa ima i od njega bolji, ko ga sisa, ima mi da zamolimo naseg drugara Lomunca da to lepo napise i to je to.

ul-fishing.blogspot.com

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 26 27 28 29 30 Elipsa 46 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris