E to je ono o čemu ja pričam tiho svo vreme
Dozvola važi na
CELOJ teritoriji Republike Srbije
SEM NA KATEGORIZOVANIM VODAMA, a mi naravno kao i uvek pojma nemamo šta su i koje su to tzv. kategorizovane vode.
Nemojte pogrešno da me shvatite, al' svi su se uhvatili onog cela Srbija i kraj. Bojim se da će sve to na kraju izgledati mnogo gore nego do sada, i najviše će ispaštati ljudi kao onaj čičica gore pominjani, mora kupiti dozvolu za celu Srbiju, ALI ta voda na kojoj on peca je BAŠ ta nesrećna kategorizovana voda, pa jadnik mora da kupi i doplatnu dozvolu. Ja sam u Novom Sadu, ali bih voleo što češće otići i u "
ZAŠTIĆENI REZERVAT PRIRODE GORNJE PODUNAVLJE", pa onda malo na kanale sa drugarima Bumbarom i Dekijem, pa možda sa MMireom na Bovansko jezero ako Bog da, ali koliko će sve to da košta sa ovom dozvolom!? Sve mi se čini previše...
Na poslu su mi ovih dana svraćali razni likovi iz VODA VOJVODINE i niko nije znao da mi objasni koje su to, i na kraju krajeva šta su to kategorizovane vode, samo se smeškaju i gledaju čto pre da zbrišu. E o tome se u celoj priči drage moje kolege i sapatnici upravo i radi. Čini mi se da ćemo debelo platiti celu ovu priču.
Ako je neko kupio dzvolu, ili ako zna nekoga ko je kupio dozvolu molio bih ga da proveri da li postoji u dozvoli rečenic "SEM NA KATEGORIZOVANIM VODAMA", pa neka bude tako dobar i to podeli sa nama.
Ja bih prvi bio presrećan da nisam u pravu i da sam malo paranoičan, ali...