Danas je Pet Jun 20, 2025 8:44 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 46 47 48 49 50 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 2:52 pm 

Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 4:14 pm
E stvarno je ovo velika sramota od ministarstva sta je uradila sa ovim novim dozvolama pa bre ovoliko cekanje i nista hahaha ko0ja sramota terali nas da menjamo dozvole koje smo uzeli pa sta falilo onim predhodnim po mom su bile jos bolje za ostalo da nepisem DANAS sam cekao dva sata da bih zamenio dozvolu koj posao su oni napravili koja bre glupost pa tacno je sve da oni nas bre zajebavaju u zdrav mozak SRAM IH BILO

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 4:45 pm 

Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 2:41 pm
Ne želim da nekog branim, pogotovo državu ili ministre.
Moje mišljenje je, da sve želimo odmah i da to bude odlično i da daje rezultate.
Treba vremena, dobro je da su se neke stvari pokrenule i da se nešto dešava, sledeće godine sigurno će biti bolje.
Šta treba, da dozvole nekim gazdinstvima da prodaju dozvole, štamapaju i trpaju sebi pare u džep a državi ništa, ne može to tako.
Treba vremena,počelo je da se radi, rezultate ne možemo odmah da očekujemo. Tek kroz godinu ili dve,ako ne i duže.
Ne zaboravmi samo smo krivi što je ovakvo stanje na vodama, a ne neko drugi. Jer u državi gde imate 1500000 ne zaposlenih, mislite da je državi stalo do pecaroša i pecanje iz čamca. Budimo realni.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 5:16 pm 

Pridružio se: Ned Avg 30, 2009 6:35 pm
fresh&clean napisao:
Jer u državi gde imate 1500000 ne zaposlenih, mislite da je državi stalo do pecaroša i pecanje iz čamca. Budimo realni.

:shock: Kolega, ovde cini mi se niko ne proziva ministarstvo g. Ljajica vec, cini mi se, ono koje je nadlezno za ovu problematiku.

I jos nesto, ti zelis da kazes da je cela nasa vlada, pa i ministarstvo. g. Dulica zauzeto problemima kao sto je nezaposlenost ovih 1.500.000 tako da ne stizu da se bave problemima zbog kojih su ustvari placeni. :roll: Mislim da je ovaj tvoj stav, koji je opste prihvacen, (nebitnost pecar. i pecanja), jedini krivac zasto smo tu gde jesmo.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 5:22 pm 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
a dotle treba da trpimo da nas neko dere i da se bogati na naš račun.
kod mene to ne pije vode.
ako je država prava država ona to učini svojim mehanizmima odmah, a ne da dozvoljava da se ovako par javnih preduzeća iživljava nad nama i da nam to pokušaju podvaliti kao nužno zlo. ne ne ne ne ako je jedna dozvola jedinstvena onda i treba da bude takva i da nema nikakvih doplatnih dozvola.
dosta su traktoristi imali u vode vojvodine platu 35 hiljada. spremačice 25 hiljada. bre pripravnik u sudu ima 25 hiljada.
a zašto oni imaju takve plate, zato što nam na ovaj način uzimaju pare, a šta tek kažete na porez za odvodnjavanje koji su nam ispostavili pa još obračunat retroaktivno.
ovo je sve sra..

Poslednja izmena od shifus u Sre Feb 10, 2010 7:01 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 6:07 pm 

Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 4:14 pm
Pa ovako mnogo nama tu drzava uzima pare pa im nije dosta vide da moze pa ajde sisaj ovce tako ispada.
Ovako
Sto se tice Camaca registracija obavezna na dunavu jel tako recimo minimlano 5000 hiljada dinara pa onda na to se nadoveze vodoprivreda koja takodje trazi nekih 2000 hiljade dinara.
Pa onda nam zabrane da pecamo iz camca a zasto??? nema obrazlozenja samo mozemo da nagadjamo
Ajde da nagadjamo zasto nama sportasima zabrana iz camca..
A ja mislim zato sto trebaju da oni uloze neku cifru novca da bih kupili camce i gorivo naravno i ostalo registracija pa to dosta kosta nece imati para za njih nego jednostavno zabrana.. Jer je lakse kontrolisati sa obale nas da kazem taluskare koji sa taluskom ribarimo hahah pa jeste tako ..
Za privredni ribolov uveli Firme kolko kosta da se firma otvori dvsdesetak hiljada pa onda nekih sedamdeset hiljada dozvola za prvredni ribolov oha dosta para i onda alase netreba kontrolisati jer su vec dali dosta para oni moze da rade sta hoce na vodu jadan li jer taj dunav i ta riba u njemu od njih..
Moje licno misljenje nema nama lepsih dana

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 7:06 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 10:58 pm
Ovoliko pljackanje Srba nije bilo zadnjih 20 godina. Definitivno! Ljudi udaraju porez na porez :? Placamo takse i moguce i nemoguce! U svim sferama zivota :| Sto je najgore, kraj se ne nazire, osilili se, ne znaju za dosta... :evil:

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 7:55 pm 

twister011 napisao:
fresh&clean napisao:
Jer u državi gde imate 1500000 ne zaposlenih, mislite da je državi stalo do pecaroša i pecanje iz čamca. Budimo realni.

:shock: Kolega, ovde cini mi se niko ne proziva ministarstvo g. Ljajica vec, cini mi se, ono koje je nadlezno za ovu problematiku.

I jos nesto, ti zelis da kazes da je cela nasa vlada, pa i ministarstvo. g. Dulica zauzeto problemima kao sto je nezaposlenost ovih 1.500.000 tako da ne stizu da se bave problemima zbog kojih su ustvari placeni. :roll: Mislim da je ovaj tvoj stav, koji je opste prihvacen, (nebitnost pecar. i pecanja), jedini krivac zasto smo tu gde jesmo.

Baš se Dulić brine što mi ne možemo da pecamo iz čamca.
Drugo, 20 god nismo plaćali poreze, a kamo li dozvole za pecanje.
Srbije neće ući u EU ako ne dozvole pecanje iz čamca, baš ih zabole to. Kada ostanu bez problema i počnu da se bave glupostima i nekim glupim zakonima, doćiće na red pecanje. Jer je preče da se izgradi škola, vrtić itd nego da kupe 30-50 čamaca za kontrolu.
Srbija je puna deponija i smeća, svaka kuća u selu ima svoju deponiji, to rešavaju, a ne naše pecanje.
Ja prvi žalim, jer sam ovaj mesec dao 300 eura za štap, baš za pecanje iz čamca i sada šipak.
Uveren sam da će se to srediti, možda i ove god, daj bože, ali da sada odmah kukam kao neki, što nisu puštene dozvole, a napolju samo sekire što ne padaju.
Ja sam iskreno ove god zadovoljan, šta je urađeno, jedinstvena dozvola. Korak, po korak, a drugo tu i brdo zastarelih zakona, koji koće.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 8:01 pm 

dance napisao:
Pa ovako mnogo nama tu drzava uzima pare pa im nije dosta vide da moze pa ajde sisaj ovce tako ispada.
Ovako
Sto se tice Camaca registracija obavezna na dunavu jel tako recimo minimlano 5000 hiljada dinara pa onda na to se nadoveze vodoprivreda koja takodje trazi nekih 2000 hiljade dinara.
Pa onda nam zabrane da pecamo iz camca a zasto??? nema obrazlozenja samo mozemo da nagadjamo
Ajde da nagadjamo zasto nama sportasima zabrana iz camca..
A ja mislim zato sto trebaju da oni uloze neku cifru novca da bih kupili camce i gorivo naravno i ostalo registracija pa to dosta kosta nece imati para za njih nego jednostavno zabrana.. Jer je lakse kontrolisati sa obale nas da kazem taluskare koji sa taluskom ribarimo hahah pa jeste tako ..
Za privredni ribolov uveli Firme kolko kosta da se firma otvori dvsdesetak hiljada pa onda nekih sedamdeset hiljada dozvola za prvredni ribolov oha dosta para i onda alase netreba kontrolisati jer su vec dali dosta para oni moze da rade sta hoce na vodu jadan li jer taj dunav i ta riba u njemu od njih..
Moje licno misljenje nema nama lepsih dana

Zabranili su da bi naterali što više alasa da registruju firme, kako bi ih zaštitili. Ja sam naveo skoro primer, Nacionalni park Đerdap trenutno ima registrovanog jednog alasa. Tako su mi javili. A prošle godine bilo ih je sigurno 50-ak. Možda manje. Nisam siguran.
Ako su ih naterali da registruju firme, ako. A ne bacaju sve i svašta, u zabrani vade 2-3 tone smuđa i somovine mesečno. Ako su im uveli.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 8:25 pm 

Pridružio se: Ned Avg 30, 2009 6:35 pm
Kolega bas idealizujes i vladu a i ove nove zakone. Na zalost, praksa ce pokazati da se nece to bas obiti o ledja ovom olosu koje i ti spominjes.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 10, 2010 8:28 pm 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
šta će šole kada je sve manje dece. problem je u tome što ovi iz beograda nemaju pojma kako se živi u provinciji. oni misle srbija to je beograd. pa kod nas će se škole uskoro zatvarati pošto svi idu u ns i bg i ovde nema opšte dece.
ali neka iskoristićemo objekte za zatvore.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 46 47 48 49 50 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris