twister011 napisao:
fresh&clean napisao:
Jer u državi gde imate 1500000 ne zaposlenih, mislite da je državi stalo do pecaroša i pecanje iz čamca. Budimo realni.

Kolega, ovde cini mi se niko ne proziva ministarstvo g. Ljajica vec, cini mi se, ono koje je nadlezno za ovu problematiku.
I jos nesto, ti zelis da kazes da je cela nasa vlada, pa i ministarstvo. g. Dulica zauzeto problemima kao sto je nezaposlenost ovih 1.500.000 tako da ne stizu da se bave problemima zbog kojih su ustvari placeni.

Mislim da je ovaj tvoj stav, koji je opste prihvacen, (nebitnost pecar. i pecanja), jedini krivac zasto smo tu gde jesmo.
Baš se Dulić brine što mi ne možemo da pecamo iz čamca.
Drugo, 20 god nismo plaćali poreze, a kamo li dozvole za pecanje.
Srbije neće ući u EU ako ne dozvole pecanje iz čamca, baš ih zabole to. Kada ostanu bez problema i počnu da se bave glupostima i nekim glupim zakonima, doćiće na red pecanje. Jer je preče da se izgradi škola, vrtić itd nego da kupe 30-50 čamaca za kontrolu.
Srbija je puna deponija i smeća, svaka kuća u selu ima svoju deponiji, to rešavaju, a ne naše pecanje.
Ja prvi žalim, jer sam ovaj mesec dao 300 eura za štap, baš za pecanje iz čamca i sada šipak.
Uveren sam da će se to srediti, možda i ove god, daj bože, ali da sada odmah kukam kao neki, što nisu puštene dozvole, a napolju samo sekire što ne padaju.
Ja sam iskreno ove god zadovoljan, šta je urađeno, jedinstvena dozvola. Korak, po korak, a drugo tu i brdo zastarelih zakona, koji koće.