Danas je Sre Jun 18, 2025 7:59 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 60 61 62 63 64 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Uto Mar 02, 2010 7:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Dec 07, 2009 8:04 pm
Ja sam prestao da citam postove na ovoj temi jel sam se smorio posle nekog vremena i sad vidim da je rasprava postala zanimljiva narocito ova idea sa Ugly stickom moracu da je pocnem primenjivati :x :x

Vrh

PostPoslato: Uto Mar 02, 2010 8:05 pm 

Pridružio se: Uto Okt 27, 2009 11:51 am
Pocnite na vreme da se spemate za ovu sezonu bice cupavo sa cuvarima kakva su im dali ovlascenja na ebali smo. :lol:

Vrh

PostPoslato: Uto Mar 02, 2010 9:48 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 5:01 pm
Ma jok,samo dobru opremu u camac i lagano.A na bezobrazluk-bezobrazlukom ili Fight fire with fire

Zabranjeno voce cesce se prska.

Vrh

PostPoslato: Uto Mar 02, 2010 11:46 pm 

Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 4:14 pm
Sherif napisao:
Pocnite na vreme da se spemate za ovu sezonu bice cupavo sa cuvarima kakva su im dali ovlascenja na ebali smo. :lol:

Pa neslazem se bas sa time da smo na ebali cuvari moze vise da na ebu od nas jer kolko sam razumeo kada su na terenu znaci svakoga ribolovca su duzni da iskontrolisu dali poseduje ili ne dozvolu za ribolov bilo da ga poznaju ili ne ..
Jednostavno ako nekoga kontrolisu a nekoga ne ja licno smatram da je to korumpcija i selektovanje pa mogu da podnesem prijavu protiv takvoga sa dva svedoka i on ladno izgubi posao.
A sta ja da na ebem ako sam ispravan nista bas nevidim tu da smo ga bas na ebali..
Bistro

Vrh

PostPoslato: Sre Mar 03, 2010 7:35 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 10:19 am
U Krusevcu dozvola 5100 din odakle im ovih 100 jbm!!
˝Srbija sume˝ jedva cekam sumare na vodi :arrow: :evil: :evil:

Vrh

PostPoslato: Sre Mar 03, 2010 8:34 am 

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 10:46 am
toni napisao:
Sifuse, postavaljao sam ja njima pitanja pre skoro godinu dana, o dozvolama i korisnicma voda za 2009-u, znam kako su odgovarali... Danas mi je bio komsija penzioner, ne moze covek da veruje da treba da plati dozvolu, a ima 75 godina, jedva covek uspe da ode na oblliznje jezero 5-6 puta godisnje. Psuje iz sveg glasa. Kod nas je dodatno zakomplikovano time sto je, po mom misljenju sa pravom, oduzeto pravo koriscenja dosadasnjem korisniku, pa, izgleda privremeno, dato Sumskom gazdinstvu. Vidim na naslovnoj strani sajta ima pismo velikog broja predsednika udruzenja iz naseg kraja, ali zanimljivo, nema potpisa i predsednika uzickog udruzenja. Prosla godina, mi u Uzicu nismo ni skupstinu imali, pa verovatno racuna covek da ne mora ni da se solidarise sa ostalim udruzenjima. Bas bi bilo zanimljivo videti finasijski izvestaj i zavrsni racun, u sklopu aktuelnih krivicnih prijava...
A to sto se naplacuje deci i penzionerima puna cena, to je prvorazredni skandal. Misli Dulic, ako on ide na Bali o drzavnom trosku, da svi u zemlji imaju para. Izmedju ostalog, i ovo je dokaz vise koliko je aktuelna vlast izgubila vezu sa relanim zivotom. Nadam se da tolerantni administratori nece reci da je ovaj komentar van teme, pa brisati post.

JP "Srbijašume" je korisnik koji se na delu pokazao na svim terenima kojima je "gazdovao". Tamo gde oni "čuvaju" lopovi kolo vode, to će potvrditi svako ko zaista zna kakva je situacija na vodama kojima oni kao upravljaju. A to se moglo videti i u poslednjih nekoliko nedelja na RP "Srbija jugozapad", gde je posle povlačenja kraljevačke kontrole i dolaska šumara nastao haos. Na Zapadnoj Moravi od Kruševca do Kraljeva grabuljalo se više nego ikad, jezero Ćelije je puno mreža, pijace pune kradene ribe... Nas su čitaocu svakodnevno zvali da izveštavaju o neviđenom lopovluku.

Vrh

PostPoslato: Sre Mar 03, 2010 2:50 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Apr 15, 2009 8:34 pm
Citajuci ovu temu malo sam zbunjen nekim komentarima oko pecanja iz camca,neki od njih me navode na pomisao da nesmem da pecam iz camca .Kupio sam ribolovnu dozvolu rsv. i unjoj osim onih osnovnih pravila/mere,lovostaj broj stapova i kolicina ribe/ ne pise nista o camcu.Posto uglavnom pecam grabljivice na Dunavu i malo na Tamisu nemogu bez camca.

Vrh

PostPoslato: Sre Mar 03, 2010 6:56 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Okt 06, 2006 1:37 pm
bucov napisao:
Citajuci ovu temu malo sam zbunjen nekim komentarima oko pecanja iz camca,neki od njih me navode na pomisao da nesmem da pecam iz camca .Kupio sam ribolovnu dozvolu rsv. i unjoj osim onih osnovnih pravila/mere,lovostaj broj stapova i kolicina ribe/ ne pise nista o camcu.Posto uglavnom pecam grabljivice na Dunavu i malo na Tamisu nemogu bez camca.

Ne sekiraj se covbu pecaces i dalje iz camca ...al ne tako opusteno kao do sad :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Mar 03, 2010 7:10 pm 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
na tamišu je dozvoljen ribolov iz čamca

Vrh

PostPoslato: Sre Mar 03, 2010 7:58 pm 

Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 3:19 pm
Svi vi koji napadate Srbijasume, iz meni nepoznatih razloga, namerno preskacete jednu stvar. Tri godine niko nije progovorio ni slovo, a sada se za mesec dana kuka do neba. Da li je tacno da su Srbijasume dobile od ministarstva pre dva meseca da gazduju ovim vodama? Voleo bih da neko kaze od kada gazduju Srbijasume nasim vodama? Dalje i ono najvaznije, zasto je oduzeta voda dosadasnjim korisnicima? Cime su se bavili dosadasnji korisnici? Sa koliko tona ribe su poribljene nase vode za poslednje tri godine? Citam na svim mogucim sajtovima napade na sumare, i verujem da oni nisu strucni, ali ako su oni stvarno tek pre dva meseca poceli da kontrolisu, otkud da se halabuka dize posle mesec dana njihovog "rada", a tri godine su svi cutali? Kako su se cuvale vode poslednje tri godine? Ne znam sta se desilo u medjuvremenu sa dosadasnjim ribocuvarima, jer nema ko to da nam kaze, ali imam utisak kao da se ovi napadi na Srbijasume organizuju zbog pritiska da se dosadasnji ribocuvari prime. Da li je to tacno? I da li neko moze da nam kaze da li su Srbijasume privremeni korisnik, dok se ne zavrsi konkurs ili su dobili vode na duze koriscenje. Valjalo bi da sve ovo neko ovde objasni, da bi imali celovitu sliku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 60 61 62 63 64 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris