toni napisao:
Sifuse, postavaljao sam ja njima pitanja pre skoro godinu dana, o dozvolama i korisnicma voda za 2009-u, znam kako su odgovarali... Danas mi je bio komsija penzioner, ne moze covek da veruje da treba da plati dozvolu, a ima 75 godina, jedva covek uspe da ode na oblliznje jezero 5-6 puta godisnje. Psuje iz sveg glasa. Kod nas je dodatno zakomplikovano time sto je, po mom misljenju sa pravom, oduzeto pravo koriscenja dosadasnjem korisniku, pa, izgleda privremeno, dato Sumskom gazdinstvu. Vidim na naslovnoj strani sajta ima pismo velikog broja predsednika udruzenja iz naseg kraja, ali zanimljivo, nema potpisa i predsednika uzickog udruzenja. Prosla godina, mi u Uzicu nismo ni skupstinu imali, pa verovatno racuna covek da ne mora ni da se solidarise sa ostalim udruzenjima. Bas bi bilo zanimljivo videti finasijski izvestaj i zavrsni racun, u sklopu aktuelnih krivicnih prijava...
A to sto se naplacuje deci i penzionerima puna cena, to je prvorazredni skandal. Misli Dulic, ako on ide na Bali o drzavnom trosku, da svi u zemlji imaju para. Izmedju ostalog, i ovo je dokaz vise koliko je aktuelna vlast izgubila vezu sa relanim zivotom. Nadam se da tolerantni administratori nece reci da je ovaj komentar van teme, pa brisati post.
JP "Srbijašume" je korisnik koji se na delu pokazao na svim terenima kojima je "gazdovao". Tamo gde oni "čuvaju" lopovi kolo vode, to će potvrditi svako ko zaista zna kakva je situacija na vodama kojima oni kao upravljaju. A to se moglo videti i u poslednjih nekoliko nedelja na RP "Srbija jugozapad", gde je posle povlačenja kraljevačke kontrole i dolaska šumara nastao haos. Na Zapadnoj Moravi od Kruševca do Kraljeva grabuljalo se više nego ikad, jezero Ćelije je puno mreža, pijace pune kradene ribe... Nas su čitaocu svakodnevno zvali da izveštavaju o neviđenom lopovluku.